29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@sim not aldığım kadarıyla denemeler:
Monopol 10 lu deneme (gk gy )
Mihenk 7li deneme (gk gy )
Konsensüs 7li deneme (gk gy)
Yargıç 7 li deneme (gk gy belirtilmemis)
A kadro 10 lu deneme (gk gy belirtilmemis)
Tebliğ 9+1 deneme (gk gy belirtilmemis) -
@sbf1983 evet hocam ekran goruntusu almistim paylastiginda. sag olun. yine de karistiriyorum ben soruda karsima cikinca ama sinava kadar iyice ezberlersem oturabilir. surelerin boyle derli toplu listelenmesi cok iyi. paylasan arkadas sag olsun.
-
Merhaba arkadaşlar inkılap özet not elinde olan var ?
-
Sınava kaç kişi başvurdu?
https://www.tercihiniyap.net/haber/2018-hakimlik-sinavina-kac-kisi-basvurdu
-
ilk 300'e girmek için en az kaç gkgy/alan doğrusu yapmak gerekir diye soranlar için bu son idari hakimlik sınav sonucum yardımcı olabilir.
-
@fc-real-gdp bu sene idari yargı sınavına başvuran sayısında ciddi bir azalma var bunların etkileyeceğinide düşünüyorum açıkcası. Birde nitelikli çalışan az.
-
@iibf hocam bence kotanın kalkması nitelikli çalışan sayısını artırmıştır.
-
@iibf hocam bir de son sınavda sınav ilani sınavdan yaklaşık 4 ay önce gelmişti. başvuru sayısını bu sene ilan ile sınav arasında daha az zaman olması da etkilemiştir.
-
@fc-real-gdp onu bilemiyorum tabi. ama idari yargıda zaten 80 üstü oluyordu hep barajın kalkıp kalkmaması bir sey ifade etmiyor ama adli için sizin dediğiniz geçerli tabikide.
-
@fc-real-gdp birde herkes sınavı subat mart gibi olacağını duşunuyordu bir çok kişiyi o bitirdi.
-
@fc-real-gdp hocam denemelerde benzer sonuçlar mı alıyordunuz peki? Monopol önerir misiniz
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
ilk 300'e girmek için en az kaç gkgy/alan doğrusu yapmak gerekir diye soranlar için bu son idari hakimlik sınav sonucum yardımcı olabilir.
Öncelikle tebrik ederim hocam, umarım hakkınızı alırsınız:) deneme olarak özellikle tavsiye ettiğiniz var mı? Çözdüklerim beni sınav konusunda tatmin etmedi. Son 2 hafta icin bir tavsiyeniz var mı?
-
@ezo hocam libra ve monopol denemeleri çözmüştüm sadece. libra denemeleri çok dandikti. monopolü öneririm. vergi ve tarih hariç sınavda daha iyi yaptım monopol denemelerinden. @numerusclauses
-
Arkadaslar vergi hukukundan kac soru gelecek? ilanda da goremedim. eski sinavlarda 7 vuk, 7 tvs seklinde miydi? eger oyle ise bu sinavda 14 soru vuk'tan mi gelecek? (tvs sormazlarsa sayet) daha once sinava girmedigim icin tam anlayamiyorum burayi. eski usulde 7 vuk 7 tvs olarak mi geliyordu? konsensus denemelerinde o sekilde cunku.
-
@gaye evet eskiden tvs de geliyormuş ilanda vergi hukuku-tvs olarak yer alıyormuş zaten ilandan tvs yi kaldırdıktan bir süre daha sorulmaya devam etmiş 2012 ye kadar sonra bir daha soru gelmemiş. vergi hukukundan 7 vuk 7 soru gelicek yüksek ihtimal tvs den yine soru sorulmaz ama yinede göz atın okuyun
-
Teşekkürler hocam inşallah bu defa olur
-
@iibf anladim hocam sag olun. tvs hic calismadim. sadece soru cozdum sorulardan ogrendigim kadariyla bir seyler var aklimda. son hafta bakacagim.
-
@mehmetemir çok teşekkür ederim hocam anladım şimdi
-
Puanlamada standart sapma çok etkili mi?
-
@confutatis son sınavda hiç etkili olmadı diyebilirim.