29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir hocam aynı hatalara da bende düştüm.Sizin de emekleriniz için ayrı bir teşekkür etmek istedim her şey gönlünüzce olsun.
-
Arkadaslae merhaba.Elimde su an tarih icin tarihin pusulasi var ama fazla ayrintili gibi geliyor ve sayfa sayisi 500.Fetihname 240 sayfa ve tavsiye eden kisi sayisi fazla.Fetihname'yi kullanan var mi?Kullanan da tavsiye eder mi?
-
@ömerhayyam suan vaktiniz varken tarihin pusulasindan başlayın nitekim tarih sorularının niteliği artti.tekrar kitap almanıza gerek yok piyasadaki en iyi kitap o zaten
-
@olursaolur Eyvallah hocam ama cok uzun ve ayrinti ya insanin gozunu korkutuyor.
-
@economist-04692, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@aslan-reyiz kamu hukuku ve özel hukuk kısmında adli hakimlik soru bankası ile soruları aynıdır diye düşünüyorum.
Aynıdır hocam sadece farklı olan dersleri soruları farklıdır.
-
Arkadaşlar, Ömer keskinsoyun medeni kısmını çözdünüz mü? Ben biraz yavaş ilerliyorum da sorulara sizin yorumunuz nasıl merak ettim.
-
@aslan-reyiz süper olmuş idari hakimlik üvey evlat muamelesi görmekten kurtulmuş sanırım daha piyasada yok kitap ?
-
KALDIRAÇ Sadece Hakimlik Sınavı İçin GY-GK Soru Bankası nı kullanan var mı arkadaşlar yararlı bir kitap mı ?
-
@ecem ben monopolün soru kitabında en çok özel hukuk sorularını beğendim sorular güzel ikinci tura döndüm hakimim gelene kadar:)
-
idari hakimliğe kaç başvuru var acaba?
-
Arkadaslar başvuruları bitirdik. Herkes hızını arttırsın. Derslere daha fazla vakit ayırın. İyi olan kazansın.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Özellikle buradan kitap paylaşan, ya da sınav içeriği ve süreci ile ilgili bilgiler paylaşan arkadaslar, sizlere ayrıca Teşekkürler ve başarılar. -
Çalışılması gereken kanunlar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Yeni bir başlık açtım bununla ilgili oraya yazarsanız herkes görür.sağolun şimdiden
-
@hakimebircan https://forum.tercihiniyap.net/topic/4771/29-aralık-2018-i̇dari-yargı-hakimliği-sınavı/
İlk mesajda hem bu konuda hem de diğer hususlara dair bilgilendirmeler mevcut dostum.
-
@Mehmetemir hocam humk'ta uzlaştırmacılıktan soru gelir mi? daha önce de çıkmamış sanırım. boşa vakit harcamayalım.
-
@yigido89 Hocam harika bir kitap tavsiye ederim. Çok güzel anlatımı var.
-
@james-buchanan hocam bir kez okuyun yani sürpriz yapabilirler belli olmaz ama ceza da uzlaştırmacılığa mutlaka bakın.
-
@james-buchanan HMK'da düzenlenmediği için gelmemesi gerekir.
-
@mehmetemir cezada uzlaştırmacılık sanırım cmk'da düzenlenmiş. tam bilmiyorum ama. çünkü elimde bir not var genel hükümler içine almamış, başka bir nottaysa almış. tabi yinede bilmek lazım.
-
@lindahl sağolun hocam. gelmezse iyi olur, çok konu var.
-
@james-buchanan hocam ceza genelin bazı notlarında var. O yüzden bir kere okuyun aklınızda kalsın bir zararı olmaz