Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Ya soyle bir mantik olabilir mi? Ee atandiktan sonra muhasebe maliye hukuk iktisat neyinize yarayacak. Tamam o zaman kpss a diye bir sinav yapilmasin kepenkleri kapatalim. Bu ust kurullar sunlar bunlar bosverin oglum kizim muhasebeyi iktisati maliyeyi hukuku caniniza yazik alin bi 60 70 yds gelin cix cix uzman yapacaz biz sizleri desinler cidden bak. Yhu muhasebe bilmeyen adam vmy olabilir mi hukuk bilmeyen adam yarin bjr bakanligin hukuk islerine atandiginda ne yapacak amannn kafam almiyor bu mevzuatlari kanunlari hic ugrasamicam alin beni burdan mustesar mi yapin diyecek ki onuda kaldirdilar artik neyse herkese basarilar dilerim. ALLAH herkesin gonlune gore versin. Yds si olan kardeslerimize hicbir lafimiz yok olamazda burada getirilen elestiriler sisteme yoneliktir.
-
Arkadaşlar mülakat olayı nasıl oluyormuş,ne soruyorlarmış bilgi edinen var mı hiç ?
-
YDS 60 şartı olsa da 9 tane puan türü var ve herkes en yükseğiyle başvuracaktır!
Bakalım hayırlısı inş! -
P 16 88,25 ile bende basvuracaklar arasında yerimi alayım
-
@akademili internetten araştırdım. hiçbir bilgi bulamadım. 2014'te tek alım yapmış ama pek bir şey yok. kurumun 2014'te aldığı 31 kişiden bir iki kişi feragat etmiş ama kurul kararıyla yedekler belirlenmiş olsa da çağrılmamış. 675 sayılı khk ile sadece 1 tane uzman yardımcısı ihraç edilmiş. uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi mezunlarına daha çok hitap ediyor gibi. işletmeci ve iktisatçı arkadaşlar bddk'ya yönelsin bence
-
@islimbot bende araştırdım da bi şey bulamadım.Daha detaylı bir araştırma yapacağım bakalım.Teşekkürler.
-
@akademili bilgi bulursanız paylaşırsanız sevinirim. memurlar. net'te zamanında hiçbir şey yazılmadığından kapalı kutu. bu tip siteler resmen gelecek nesillere arşivlik bilgi sunuyor
-
Muhtemelen mülakatta uluslararası ilişkiler üzerine çalışanlara hitap edecek şeyler sorulur, hatta belki de sorulmaz bile. Atıyorum ABD'nin gözünde Orta Doğu'daki güvenlik ilişkileri üzerine bir tez yazıyorum dediniz, hop kazandınız. Bu kadar.
İşletmeci misiniz? Bilemeyeceğiniz bir şey sorarlar, elenirsiniz. Benim anladığım bu. Ama bu kadar çok puan türü istemesi de abes olmuş.
-
@islimbot bence de biz de BDDK’ya başvurmayız. Pozitif toplamlı bir oyun olur.
-
@islimbot Evet ben de Bddk'ya başvurmuyorum.
-
Oyun stratejisi yani:)
-
Kamu denetmenligi kurumu 2 puan turu 32 kisiyle 93.5 puanla kapatti. Mgk 6 puan turu 80 kisi yds 60 ile kacla kapatir acaba?
-
@desertiger 87-89 bandı diyorum.6 puan türü arasında bir örüntü var ve çoğu kişinin p21 ı yüksek ,ek olarak kdk 32 kişi iken burası 80 kişi ve en önemlisi 60 yds barajı var.
-
Bu sene alım falan olmaz derken böyle dolgun ilanların gelmesi mutlu etti.
-
P21 90 lakin ydsden dolayı giremiyorum.Sinava gireceklere başarılar dilerim.
-
@por-favor alım muhakkak olur olmasına da ilanı ne zaman gelir ocağa kadar durağan bir görüntü bekliyor bizi.
-
90a gelir diye düşünüyorum ama bu merkez uzmanlik ve 3600 gostergeli bi meslek mi degil mi arkadaslar?
Kurumun sundugu imkanlar neler mesela lojmani var mi ? kimse bilmiyo mu bi seyler -
@alageyik08 ben de ua mezunuyum ben de bddk ya basvurmicam
-
@ekeblad Kamu mezunu olarak başvurmayacaklar arasına katılayım.
-
Uİ mezunu olarak BDDK’ya başvurmuyorum.
Başvuranlara hayırlı olsun.