Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@872 Adliyelerdeki yazi isleri mudurleriyle birebir ayni.Yukselebileceginiz bir kademe yok.Calisma temposu rahat secim donemleri disinda yapacak pek isleri olmuyor.
-
@genclerbirlikli tamamdır hocam teşekkürler:)
-
@cura teşekkür ederim hocam
-
@legolas Ben kimseye başvurma filan demedim, İşletmeci birisini muhtemelen almazlar, mülakattan elerler, çünkü bu konudaki bilgi birikimini test ederler dedim. Yani daha önce bir mülakat süreci yaşanmadığı ve ne sorulacağı belli olmadığı için objektif bir süreç olamayacağını söyledim herkes için.
Bunu okuyup da ''işletmeciler başvurmasın'' diye bir şey dediğimi anlamanız çok ilginç. Başvurup başvurmaman beni zerre ilgilendirmez. Ne yaparsan yap.
-
@legolas hocam milli güvenlik ile ilgili adı üstünde. Dünyada çıkan her bi olay mesaj içermekte birçok bakanlıklar koordinasyon gerekmekte.Vardiya olayını icerden Cumhurbaskanliginda çalışan Bi arkadaşım söyledi. Bilen varsa teyit etmek isterim.
-
@zapo işletmeci birini de alabilirler. Hiçbir dezavantajı yok kamudan uluslardan. Hepimiz iibf'yiz. Ama almama gerekçeleri kurumda yapılan işten tatmin olmayıp maliye, ticaret spk, bddk, rekabet gibi yerlere gitmeye çalışmaları olabilir. tamamen tahmin yanlış anlaşılmasın
-
Kurumun internet sitesine baktım az önce. Uluslararası ilişkiler kapsamında araştırmalar yapılıp yayınlanmış. Acaba tüm uzmanlar/uzman yardımcıları bu işle mi uğraşıyor?Yoksa, mesela personel daire başkanlığı gibi destek birimlerinde de çalışıyormuyuz?Bilen veya kurum hakkında bilgisi olan birinden öğrenen var mı arkadaşlar?
-
Kurum hakkında bilgisi olan birileri var mı acaba?
-
Uzmanlik yeterlilik sinavim nedeniyle KVKK ve Rekabet Kurumu sinavlarina girememistim moralim oldukca dusuktu.KDK ve MGK nin gelmesi bir nebze tesellim oldu.Bu arada 2013 yilindaki mulakata da katilmis birisiyim.Mulakatta bildiginiz kasıyorlar arkadaslar haberiniz olsun
-
@iibfpalace kurum hakkinda biraz bilgi verir misin hocam o zamandan arastirmissindir
-
@iibfpalace mesela hangi yönden kasıyorlar hocam? Ne soruyorlar?
-
@iibfpalace hocam sizi allah gönderdi. lütfen bilgi paylaşımı yapar mısınız
-
@legolas Kurum cok prestijli,ust kurullardan daha prestijli oldugunu rahatlikla soyleyebilirim.Bazi arkadaslar adliyedeki yazi isleri mudurunun aynisi demis ama alakasi yok.Egitim olanaklariniz cok guzel,yeterlilikten sonra yuksek lisansi yurtdisinda yapmak cok olasi.Yuksek lisans/doktora programlarindaysaniz sorun etmiyorlar.Meslegi begenmediniz diyelim,TBMM uzmanliklari ve basbakanlik uzmanlariyla birlikte naklen baska kuruma gecislerde en sansli oldugunuz kurum.Uzman oldunuz uzman kaldiniz diye birsey yok,kurumun icerisinde daire baskanliklari mevcut,ustelik baska kurumlara da daire baskani olarak atanmaniz mumkun.2013'te lojmanlari vardi su an hala var mi bilmiyorum.Kac yildir ilana cikmiyor bilmiyorum ama hatirladigim en son 2013'tü,daha sonra ilana ciktiysa affola hatirlayamiyorum .Ozel sektor ayagi malesef yok fakat kendinizi ozel sektore hazirlamak icin egitim gorebilirsiniz,bunun icin size gerekli zamani taniyorlar,bildigim kadariyla ylisans ve doktora mezunu calisanlarla dolu bir kurum ve insanlar ylisans , doktora yapip da o kuruma gitmiyorlar,o kuruma gittikten sonra ylisans ve doktoralarini bitiriyorlar.Yani acikcasi,Turkiyedeki en guzel,prestijli,calisanina önunü acan ve is tatmini yuksek kurumlarindan birisi.Birinci midir bilemem ama en iyilerden.
-
@iibfpalace arkadaş yazı işleri müdürüyle aynı derken ysk seçim müdürünü kastetmişti. Mgk uzman yard.ile ilgili değil yani
-
@872 cok pardon , ben yanlis anlamisim
-
@iibfpalace peki bu vardiya ile ilgili bir bilginiz var mı?
-
@iibfpalace Hocam kadınların oranı ne kadardı sonuç listesinde? Ya da en azından kadınlar var mıydı? Askeriye ayağı falan olunca acaba hepsini erkeklerden mi seçiyolardır diye düşündüm.
-
@iibfpalace Anlattığınız gibiyse çok güzel bir kurummuş. Umarım denk getirebiliriz
-
@iibfpalace teşekkür ederim hocam
-
Bu kurum vardiyali calisiyosa bu bir sir degildir. Bunu bilen , duyan, öğrenebilecek olan yok mu ona göre basvuru yapsak.
@Antimülakat @paretowilfredo ?