14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@heisenbergww teşekkür ederim hocam sadece bütçe kısmındamı değişiklikler oldu ?şu anda muhasebeye baktığım için maliyeye henüz bakmadım daha
-
@balans-etkisi Sadece bütçe değil hocam vergi kısmındada değişiklikler oldu örneğin verginin asli kaynakları arasında olan bakanlar kurulu kararları ve kanun hukmunde kararnameler yerini cb kararnemesi ve cb kararları şeklinde değişti aynı şekilde vergi istisna,muaflık, indirim oranları değiştirme konusunda anayasada eskiden bakanlar kurulu olan kanun cb olarak yetkilendirildi.
-
@heisenbergww malıyede ki bu değişiklikleri toplu vaziyette nereden bulabılırızz acaba
-
@abd94 Benim Hocam Murat Güzelli Maliye oynatma listesinde tüm güncellemeler var oradan bakabilirsiniz.
-
@heisenbergww maliye oynatma listesi ne oluyor hocam anlayamadım onu
-
Güncel fasikül hukuk var mı kullandığınız 2019 baskı arkadaşlar geçen yıl murat almıştım ama güncellenmiş hali var mı bilmiyorum
-
@0626 murat iyi değil mi hocam
-
Murat iyi ama eski baskı değişen konular var malum hukukta yetişilmiyor o yüzden güncel aradım
-
-
@heisenbergww teşekkür ederim hocam kolay gelsin
-
Süreçte 4. yılımın içindeyim belki 4 kpss daha görücem veba gibi bir şey bu süreç anlamadım gitti İnsanın elendikçe elenesi geliyor Ders çalışırken her şeyi bildiğimi ama aynı zamanda hiçbir şey bilmediğimi hissediyorum İnsanı yiyip bitiriyor vallahi. İlk senemdeki o ders çalışma hırsından eser yok şu an. Allahtan ümidi kesmicez galiptir bu yolda mağlup İyi çalışmalar herkese.
-
A kadro Ticaret ve İcra İflas Hukuku almayı düşünüyorum nasıldır, tavsiye eder misiniz?
-
@corleone ne amaçla aldığınıza bağlı hocam ...kpss ye yeni başlayan bu işin abc sini öğrenicem sadece diyenler için iyi bir kitap ama ayrıntı olmayan bir kitap .6 soru çıkıyorsa 3 soru yaptırır ama daha iyisi olamaz.ben set halinde almıştım .çok memnun kalmadım ...
-
@ekeblad Hem Kpss hem de kurum sınavları için hocam. Diğer hukuk derslerini halletsem de bu 2 ders sıkıntı bende özellikle icra. Detaylı kitaplar biraz gözümü korkutmadı değil bu derslerde. Bilmiyorum tavsiyesi olan arkadaşlar varsa iyi olur ticaret ve icra-iflas için?
-
@corleone icra iflas bende de sıkıntı hocam şöyle güzel bir kitap bulamadım .youtube dan video izlemiştim geçen yıl .o iyi gelmişti .ticaret de dershanenin notu vardı onunla idare ediyorum .ama a kadro yu sevmedim ben bilmiyorum
-
@ekeblad Video izlemeyi ben de düşünüyorum. Artık video, konu anlatımlı bir kitap ve çıkmış sorularla halletmeye bakacağız.
-
Ücretli veya ücretsiz olması farketmez. Önerebileceğiniz a grubu video ders var mı ? Özellikle hukuk için. Teşekkürler şimdiden.
-
@quesnay serkan karaoğlu ozel hukukları anlatıyor benimhocam dan izleyebilirsiniz diğerlerini izlemedim ama benim hocam isem bunların videoları gayet guzel
-
Arkadaslar ceko notu olan var mi
-
Çeko için çalışma sorunları isimli konu anlatımlı kitapla aynı isimde çözümlü soru bankasını tavsiye ederim. 20 nin üstünde net yapma garantisi var.