2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
@naturegmbh hocam sanirim MB icin yazmissiniz..bu baslik hakimlik icin
-
@suigeneris1876 evet yazar yazmaz farkettim ama yazdığımı silemedim maalesef, "Yetkiniz yok" dedi. Yeni kaydoldum o yüzden bilmiyorum nasıl sileceğimi. Kusura bakılmasın bildirim gidip yanlışlıkla ümitlendirdiklerim var ise.
-
@naturegmbh est hocam onun icin soylemedim.Dogru basliga yazin magdur olmayin diye soyledim.Yazilanlari silemiyoruz maalesef
-
Arkadaşlar Merhaba. İstanbul'da ve Ankara'da farklı hakimlik kurslarındaki iki hocayla görüştüğümde Aralıkta sınav bekliyoruz dediler. İlanın gelmediği zamanlarda bu duyumları çokça duyduğumuzdan sizlere sormak istedim. Sizlerin bir duyumunuz var mı? Herkese iyi çalışmalar.
-
@vforvs duyum için henüz çok çok erken. dersaneler hep beklerler.
-
@toranj, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@vforvs duyum için henüz çok çok erken. dersaneler hep beklerler.
iibf liler gırebılecek mı???
-
@kendinehakime onu bilemiyorum malesef
-
Olası bir sınavda yardımcılık olarak mı ilan gelir yoksa son kez normal hakimlik sınavı mı? Bilgisi, duyumu olan var mı?
-
Umarım idari gelir
-
duyum var midir
-
@corleone yardımcılık konusunda çok acele edileceğini sanmıyorum benim ki duyum değil tahmin.
-
Net olan hiçbir şey yok arkadaş.
-
@corleone Adalet Bakanlığı hep böyleydi kendini hiç bozmadı.
-
biri çıkıp bir sey desede adapte olup çalışsak..
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum örneğin idari hakimlik için belirlenen 100 kişilik kadronun hepsıne iibf mi alıyorlar yoksa hukukcularla ortak mı paylaşıyoruz ben hepsı ııbf sanıyordum sadece %20 sını ııbf ye ayırıyorlar gıbı yazı okudum hıcbır şey anlamadım bılen bırı aydınlatabılır mı
-
@monopolcü uzun süredir %20 iibf %80 hukuk şeklindeydi oranlama. Geçen yıl oran kaldırıldı ama teamülen uygulanmaya devam edileceği söylenmekte.
-
KPSS'ye girecek tüm kardeşlerim...
Allah yardımcınız olsun inşAllah...
Dualar sizin için...
İnşAllah tez zamanda bu KPSS sürecini en güzel başarılar ile atlatır sonra da idari-adli yargı için mis gibi bir ilan gelirde çok ama çok mutlu oluruz...
Şunu unutmayın ki KPSS hukuk hakimlikteki hukuk dersleri için çok güzel bir temeldir. İnşAllah İlan gelene kadar ara ara tekrar edin, bu çalışmanız hakimlik için çok güzel bir çalışma olacak. Üzerine ilan geleceği dönemde çok güzel bina edersiniz insAllah..
Allah yarınki ve haftaya olan KPSS sınavında yardımcınız olsun..
En güzel sonuçlar almayı nasip etsin İnşAllah...
Selametle...
-
Arkadaşlar sa. çalışma ekonomisi mezunlari idari hakimlik sınavına girebiliyo mu? 2018 son değişikliği ile
-
@Kaimmakam23, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
çalışma ekonomisi
İİBF'li olanlar girebiliyor. Sınava Başvuru esnasında yeterli hukuk dersi alıp almadığını kontrol etmek için transkript istiyorlar. Daha sonra başvurun kabul edilirse sınava girebiliyorsun. Bu transkriptleri ne kadar dikkate alıyorlar bilmiyorum. Ekonometri mezunu kişiler de girebiliyormuş.
-
Arkadaşlar, bu sene bizi heyecanlandıracak bir ilan gelmedi. Temmuz ayını bitiriyoruz ve hala ilan yok. Aralık ayı için tedirgin olmaya başladım. İnşallah Hakimlik ilanı gelir.