28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@bynkeynes şimdi burdan yetkililere sesleniyorum ikametgah mi önemli kaybolan yillarim mi
-
@stradivarius gecen sene kpss sinavndan snra bi beye tansmstk 10 tane mulakata girip elenms 11. Olmus o surecten bahsetmisti hayran kalmistm sabrina devamliligna bana demsti ki calismazsan kazanma ihtimalin yk bu iki uc aylk ya da bi sinavlik surec degl ama " calisirsan kazanma ihtimalin var " bu cumleyi asla aklmdan cikartmiyrm ve ekledi ben salonda ne oldgnu bile unutmusum kendi evimin salonunda demisti , tam bi basari oykusuydu bizmde ilerde anatacgmz oykulerniz hikayelermiz olucak eminim su gruptaki hic kmsenin oylesine burda durdugna inanmiyrm herkes heycanli merkli sabirsiz ve cabaliyor o yuzden ister uc yil ister bes yil istedgn yere ulasana kadr gecen zamana acimicaksn , ben uzun zaman emek veren insanlara her zaman hayran kalmisim ve ornek almisim cnmu sirec gervkren cok ama ckk yilratici sadece surwc degl etrafndakiler e ne zaman olcak baskisi da extrasi buna ragmen cabalayan insanlar gercekten iyi yerlerde olmayi hak ediyor benm gozumde, bn okur gecerdm su yazilari sadece ilk def yazdm buraya yemn ederm herkesle duygusal bi bag kurdum hepiniz dualarmdasnz 🤲 emek veren herkes bi gun alicak , gnun sozu olsn bu calismazsak hic bisy olmaz fakat calisirsak kazanma ihtimalimiz var
-
@dhdbsjdb tabi hocam benim arkdaşım 2015 mexunu 2016 da darbe yüzünden puanı yandı sıkılmaldı bırakmadı şimdi açıklanan guy da manisayı kazandı bırakmamak gerek
-
@ert1234 ne kadar guzel hocam takdir etmeyi bilmek lazm gercekten turk toplumunun en buyuk eksiklgi takdir ve basariyi ornek almak
-
@gaziibfli aramalardan önce böyle bi şey mümkün mü sizce şu an ?
-
@hayat999 değil hocam
-
Merhaba geçen alımda uzman yardımcısı olarak kazandım. Sorularınız olursa cevaplayabilirim. Puan 65, iibf, istanbulda bir devlet üniversitesinden mezunum, ikametgah istanbul bu soruları atlayabiliriz :):):)
-
@iroh sizin bi duyumunuz var mı hocam?kaç kişi alınacak süreç ne zaman başlayacak falan filan ?
-
@seymaa Ben teklifi kabul etmedim. Şuan bankayla bir bağım yok. Daha çok süreç hakkında merak edilenler konusunda yardımcı olabilirim.
-
@iroh Hocam genel yetenek doğrunuz kaçtı acaba ? Bir de hangi üniversiteden mezunsunuz ?
-
@statik 27 doğrum vardı. Diğer sorunuza ilk iletide cevap verdim
-
@lev-myshkin net yanlış bilgi
-
Bir 2015 mezunu da benden gelsin
-
@hayat999 bu aşamada ikametgah aldıracağını söyleyenler vardı. Ama yasal ikametgaha mı beyana mı bakıyorlar hiç bir fikrim yok. Benim başka bir ihtimalim olmadığı için yazdım ne olacak bekliyorum.
-
@sandviçyiyenadam dostum geçen seneki tecrübe şunu gösteriyordu genel kültürden başarısız alandan başarılı olan da çağrıldı genel kültürden başarılı alandan bir dersten başarısız da çağrıldı yani tecrübeler bunu gösteriyor.
-
@iroh hocam geçen senede istanbula yığılma varmıydı
-
@keynesinabv genel yetenek ya Ne kültürü
-
@fatos Yığılmadan kastınız istanbula talebin fazla olup olmadığı ise şöyle anlatayım; banka uzman yardımcılığı için istanbulda baraj olayını oldukça esnetti. Hem istanbul ikametli hem de tüm barajları geçen aday sayısı yeterli olmadığı için tek dersten baraj altında kalanlar dahi mülakata çağırıldı. Şüphesiz istanbula olan talep diğer illere kıyasla çok daha fazladır ancak yığılma oldu denilecek kadar başarılı aday yoktu.
-
@iroh başka il ikametli olup İstanbula çağrılma şansı nedir hocam
-
@rintintin Geçen sene üzerinden yorum yapacak olursam çok düşük diyebilirim. Çünkü geçen sene bunun örneği var mıydı hatırlayamadım bile. Banka istanbul konusunda ikametgah olayına çok takık gözlemlediğim kadarıyla.