29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@2pacalypse su an osym deym. yeterli bir kaynak oldu mu
-
Göreceğiz bakalım göreceğiz kesin iptal olur veya olmaz demeyin. 1 yıl önce de aynı muhabbetler vardı iptal olmayacak soru/lar için şöyle kesin iptal lafları yazıldı hiçbiri iptal edilmedi. Tersine asla iptal olmaz denilen soru/lar iptal edildi.
-
@ahmet06 bugün mü yoksa şuana kadar mı 6 kişi başvurmuş
-
@RootofAllEvil şimdi nedir öngörüler ya gerçekten kafayı yicem şu 81 üstü kalsın ya
-
@kafes66 umarım medenideki re'sene itiraz edilmiştir çünkü iptal edilme olasılığını en çok onda görüyorum. Hayırlısı...
-
@34idari hocam etmişlerdir aynen ona da
-
@birsorumolacaktı hocam 81 var 81 var 20-61 de 81 25-56 da 81
-
Verginin full olması ne kadar bir standart sapma getirir acaba, sıfır virgüllü bir sapmamı olur en fazla?
-
Dostum, hakim aday adayı olarak okuduğum kanunların lafzıyla bağlıyım Yargıtaydaki hakimlerin muhakeme ve yorum gücüne sahip olsam bu sınavlarla işim ne? O yüzden bent bent sıralayıp da sonunda iptal edilebilir ifadesi varsa ben ordan hakime takdir yetkisi tanındığını anlarım.
-
@34idari O soru iptal olmaz medeniyi full yapmış biri olarak söyleyeyim burda da paylaşıldı zaten gerekli bilgiler.
-
Arkadaşlar iktisat ve maliyenin full olması ne kadar sapma getirebilir tahmininizce
-
@city-of-justice ben aksini düşünüyorum hocam. Medeni kanunda Re'sen ifadesi olmadığını bildiğim için bilerek işaretleme yaptım. Bence benim yaptığımı yapanlar baya vardır. Gerçekten de kanunda Re'sen ifadesi yok. Eski kanundan sorumlu değiliz en nihayetinde. Dolayısıyla en yüksek olasılığın o soruda olduğunu düşünüyorum. Bakalım, zaman gösterecek
-
@kemankeşş Kardeşim 793 Sayılı OHAL KHK aynı zamanda bir Kanundur ve Kanun hükmündedir. 793 Sayılı OHAL KHK ile Özelleştirme Yüksek Kurulu kaldırıldı ve tüm yetkileri 3 Sayılı CB Genelgesi ile Cumhurbaşkanına devredildi. Yani olmayan bir kurulun kararına karşı ivedi yargılamanın konusu olamaz. %100 iptal
-
@birsorumolacaktı dostum sen rahat ol ham puanın 81.53 zaten girmeme ihtimalin çok düşük
-
@RootofAllEvil o kadar katılıyorum ki bu yoruma.
-
geçen sene yeniden değerlendirme sonucunda, 24 gkgy, 28 ortak 26 idariyle 433. olmuştum
bu sen 25 gkgy, 25 ortak ve 31 idariyle sizce tamamen sınır mı, yoksa yukarısına dair ümit beslemeli miyim? -
@modifix Vergiden 1 yanlışım var o da malum amaçsal yorum spesifik soruları hep doğru yaptım nerde küçümsediğim sorular varsa bela oldu başıma. İyi sapma gelir bize özgül ağırlığı diğerlerine göre çok yüksek 14 soru az değil
-
@city-of-justice bu konuda da size katılmıyorum, üzgünüm. İlla öyknin nerede olduğunu göstermemi isterseniz, iyuku açabilirsiniz.
-
@elitnur bir de sorunun cevabının çok bariz açık olup olmamasını tartışmıyoruz orada bir anlaşalım.
-
@fkoseli bence çok kritiksiniz hocam hakkınızda hayırlısı