İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@adanali01 şu verilen cevaplara göre 3 4 soru değişebilir bence onun için yarını beklemek lazım
-
@Semihylc hocam 210 kısı para yatırmadı diye biliyorum
-
@Willsmithh aynen zaten oyle Ama zaten 8 9 belirsiz soruyu Yanlış kabul ettim 75 te gelebilir 85 te
-
@Albayrak58 onu nasıl öğrendiniz hocam
-
arkadaşlar son soruyu bulabilen var mı ? birde iki tane zorunluluk hali var 39. soru ile 46. soru, sınavda iki tane zorunluluk hali doğru olan şık olduğunu sanmıyorum
-
@meydey son soru merkez bankasının günümüzdeki temel amaci: fiyat istikrarı
-
80-81 ve bu civarda netler ile kapatır diyenlere "tamam sensin" deyip geçin. yarın sorular açıklanacak ve orada az çok ne olacağı belli olur. en az 800 kişinin mülakata gireceği yerde 80 ve üstü net ile kapatır demek saçmalık bence. bu arada böyle yazıyorum diye, düşük net yaptın burada teselli arıyorsun diye düşünmeyin. dün sınava giren 3 arkadaşımla soruları istişare ettik 11 yanlışım çıktı. 1-2 soruyu yanlış hatırladım desem, en kötü 87 doğrum çıkıyor. kimseye umut dağıtmak gibi bir amacım yok, ancak gerçekçi olmak gerekir. bence 74 ve üstü yapan mülakata hak kazanır. umarım sonuç herkesin gönlüne göre olur.
-
Arkadaslar sorular yarin yayinlanirmi dersiniz
-
@samettin saat 13.00'dan sonra yayınlanacak hocam. üniversite açıklama yaptı.
-
Liberalizim sorusunda birey sinirlandirilabilir diye bir cevap varmiydi
-
Arkadaşlar açıkcası sınav sorularını olabildiğince toparlandı ama illa onlardan da yanlış çıkacaktır veha tekrar eden sorular da var. Insanların bu durumda net tahmin yapmasi zor. Ayrica tvitirda herkesin önüne duşuyor bu anket ve sinava girmeyen insanlar bile cok kolay oldugunu duydugu icin "abii bu sinav kesin 80 ustu kapstir" seklinde isaretleme yapiyor. Kimse ne canini siksin ne rahavete kapilsin. Cok kolay sorular da bile anlamsiz hatalari hepimiz yaptik. Bu sinavin etkisiyle olan bir sey. 80 alan arkadaşlarin uzgun yazilarini gordum ona yonelik yazmak istedim. O kadar değil bence yani. Umarim gercekten emek veren insanlar kazanir.
-
Benim anlamadığım niye farazi tartışıyorsunuz arkadaşlar yarın zaten kitapçık açıklanacak herkes kaç yaptığını görecek ondan sonra istatistik tutulur burada sıralama yaparız sitede giren giremeyen belli olur şevkinizi kırmayın Guy vesaire muhtelif sınavlara çalışmaya devam edin bolu boşuna canınızı sıkıyorsunuz olan oldu şahsen benim sınavım iyi geçti ama bugün tekrar başladım çalışmaya size de öneririm vaktinizi değerlendirin bence zaman beklemez...
-
- soru kısa dönem pc hatırlayan var mı soruyu şıkları vs ?
-
@meydey kısa dönemde Philips eğrisi kayar diye düşündüm ben onu kastetti galiba
-
@roses teşekkür ederim hatırladım
-
@zenginmemur 100 soruda mb nin görevi olan fiyat istikrarı yok sanırım bi de ona bakın belki ben kaçırmışımdır
-
@ahmetozcelik35 bugün 13 ten sonra mı
-
Bütün sorular cevaplarla birlikte paylaşıldı mı acaba
-
Sorular yarın 13.00 de açıklanacak arkadaşlar
-