İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar alan kısmı hariç diğer konulara ve bölümlere nerelerden çalışabiliriz yardımcı olursanız sevinirim bu başlığı yeni okuyorum da
-
@asıl07 Hocam en başta bütün konular mevcut, alan da hukuk iktisat maliye var, en baştaki kanun ve çalışma notlarını indirin ordan çalışın, alana da özen gösterin biraz kpssden farklı tarzda geliyor gördüğüm kadarıyla.
-
@Gülbeşeker tesekkur ederim .Bu indirin dediginiz dosyaları nereden bulabilirim bu sayfada mi yeterli olur dedikleriniz
-
@asıl07 şuan konuştuğumuz başlığın en başına girin aslan reyizin notları var sırasıyla, ordan indirin hocam
-
@Gülbeşeker cok tesekkur ederim
-
Biraz önce en son yapılan il göç sınavini çözdüm 65 doğru yapabildim henuz hakim olmadigim epey konu var ama bildigim alan konularinda bile 15 yanlış çıktı. Bu sınav genel olarak zor muydu arkadaşlar? Yoksa uzun süre derslere bakmadigim için ben mi zorlandim:/
-
borçlar hukuku (genel hükümler)
Bunu açabilecek bir arkadaş var mı ? Hangi konular dahil veya dahil değil ? -
@rybzinski ilk 206 madde hocam normal kpss de cikan yani
-
@suignris zordu hocam sınav anında heleki daha zor geliyor inanın o 65 sınav anında yapamazdınız
-
@sbui61 saol hocam. Medeni konularını azaltmışlar baya ama borçlara dokunmamışlar o zaman.
-
@rybzinski aynen hocam medeni sadece baslangic ve kisiler borclar ayni kalmis
-
@rybzinski borclardan 2 soru gelmis son sınavda diğer hukukları öne almaya çalışın hocam
-
arkadaşlar bu kamu ulus dersi 454 sayfa olandı değil mi karıştırmayım çıkaracağımda
-
@errayn doğrudur hocam
-
@suignris eyvallah hocam
-
@suignris zordu hocam o sinav
-
@whshw evet hocam zormuş demekki daha çok çalışmak gerek
-
AB ye tam üyelik başvurumuzun tarihi ne zaman?
-
@gazot 1987 olması lazım hocam tam üyelik başvurusu
-
Arkadaşlar bu muhtelif kısıma nerden çalışabilirim? İlk defa gireceğim alan+mevzuat yeterli mi sizce?