İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Ahmet Nohutçu Kamu Yönetimi kitabı kullanan var mı, sınav için yeterli olur mu acaba? siyaset bilimi, yönetim bilimi ve kamu yönetimi var içinde
-
@zenginmemur bence kanunun her maddesi kıymetli 6458 ozellikle
-
@plansız Hocam 6458 dışındaki kanunların yabancılar ile ilgili olanları çok az ki, misal pasaport kanununda 1-2 madde ancak var. Yoksa ben mi yanlış bakıyorum
-
@olursaolur hocam kitabı incelediniz mi?Gerek yok gibi özet kanun mu olur
-
@zenginmemur valla hocam incelemedim ama gerek de duymuyorum alınırsa sirf deneme icin alınabilir ona da hic gerek yok kpss den bile kolay alan sorulari
-
@roses Kaçar tane hüküm var diye hiç saymadım dostum bilmiyorum neyse o. Ama Kanun sayısı fazla biraz, çeşitli Kanunlardaki hükümlerin toplamı yabancılar hukukunu oluşturmuş oluyor.
-
Bu demokratikleşme ve insan hakları dediğimiz dersteki demokratikleşme konusu Türkiye'de demokratikleş mi oluyor bir de anayasa dersinde anayacılık hareketleri anayasal gelişmeler anayasa tarihi gibi konularda soru geliyor mu acaba?
-
@plansız Vahit doğan Türk yabancılar hukuku kitabı bahsettiğiniz gibi 6458 dışındaki kanunların yabancılar ile ilgili olan kısımlarından oluşmakta o zaman hocam yanılıyor muyum?
-
@law Olabilir dostum, henüz o kitabı inceleme fırsatım olmadı ancak @Pirinçkimirinçki dostum incelemişti ve iyi olduğunu söylemişti. Bu konuda kendisi bizi aydınlatabilir
-
Arkadaşlar nasıl bir çalışma yapiyorsunuz
Ben alan +kanun çalışıyorum ama bazı face gruplarında muhtelif alanlardan da soru paylaşımı oluyor bu da beni stress yapıyor acaba bu sistemle mı calissam -
@simgesimge muhtelif alanlara da en az alan kadar calisman gerekiyor son sinavda 26 soru geldi o kisimdan
-
Maliyeden sorumluluğumuz nedir arkadaşlar? 1-Maliye Teorisi 2-Kamu Harcamaları 3-Kamu Gelirleri 4-Kamu Bütçesi 5-Kamu Borçları 6-Maliye Politikası,Bunlardan mı ibaret yoksa Genel Vergi Hukuku ve Türk Vergi Sistemi dahil mi?
-
Arkadaşlar alan ve mevzuatı sağlam tutup birazda muhtelif kısımda şanslı olmak gerekiyor galiba biz çalışmalarımıza devam edelim attığınız tutsun diyim şimdiden
-
@gencbiraday buarada icra müdürlüğü sınavım var kazanırsam ki zor gözüküyor 22 ocakta açıklanacak , il göçü bırakırım kardeşlerime 1 kişilik daha fazla yer açılsın diye
-
@ihc42 Genel Vergi Hukuku ve Türk Vergi Sistemi dahil değil
-
Mevzuat sitesinde kanunlar güncel değil mi ya? Pasaport kanunununda hala askeri yargitay geciyor:s
-
arkadaşlar göç kaç puanla kapatır sizce
-
@manisalipinar yüksek ihtimal barajla kapatır maksimum 72-73 diyorum
-
@gencbiraday şaka yapıyorsunuz demi
-
@manisalipinar 200 kişi az değil kontj. doldurmak için zorlamazlar bence 2019 sınavı kadar. 70 barajı var sonuçta