İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@roses yani kaçla kapatır puanım 75 o nedenle soruyorum
-
@manisalipinar Haa sınav kaçta kapatır anladım ben. 75se siz yine de bakmaya çalışın belli olmaz
-
@gencbiraday aman hocam liste kaçla kapatır dediler siz sınavı dediniz sonra bak ortalık karışır
-
@gencbiraday Hocam 72 73 mü? kurumdan mı bahsediyorsunuz?
-
@errayn şuan karıştı
-
@Gülbeşeker hocam arkadaş aybünün yapacağı sınavı dedi sanıyorum diğeri imkansız çünkü
-
@errayn Hocam benım puanım riskli değil zaten de , şaşırdım bi an 72 diyince, sonradan anladım ben yanlış anladım
-
@Gülbeşeker evet ben kurumdan bahsettim göç taban puanını sorduysanız oda çok Yüksek ihtimal 80le kapatır bir esneme olsa dahi 79dan aşağı kesinlikle düşmeyeceğini düşünüyorum 10 ocakta görücez bakalım
-
@gencbiraday bende 80den aşağı düşmez diye düşünüyorum, bakalım.
-
Arkadaşlar 2019 dahil kamu ve uluslar ösym çıkmış soruları nasıl bulabilirim?
-
@ege-mahmut ösym'nin sitesinde var
-
Dostlar bu 6458 disindaki kanunlara da ağirlik vermelimiyiz, gecmis donemlerde bu kanunlardan cok soru gelmis midir
-
@varol 6458 ve cbk hariç belki her birinden 1 tanr gelmiştir ama işte bazen bir soru bile çok olabiliyor tecrübe ile sabit
-
Listeler geçen alımda kaç gibi açıklanmıştı? Ona göre cumada vaziyet alalım. Belki hocaya hutbe öncesi bir istek dua kağiti uzatan olur:)
-
@errayn ne bileyim onlar ile vakit harcayacagima uluslararası na ve siyasete agirlik veresim var
-
Kutluay kararlı hocanın göç kitabını alan kullanan var mi arkadaşlar memnun musunuz sizce alınması gerekir mi yoksa boş mu?
-
@varol hocam 6458 ve cbk iyi bak sonra ulus kamu sonra kalan kanunlara bakabilirsin
-
@LioN 3-4 gibiydi
-
@errayn aynen dediğiniz gibi sanki daha mantıklı
-
arkadaslar ilk kez sinava girecegim puanim 81.38 lerde ne yapmam gerektigini pek bilmiyorum yardimci olur musunuz kpss den farkli o kadar cok konu var ki kaynak falan bilemedim.bir de kurum sinavinda mulakat icin listeye girmek icin kac net yapmamiz gerekiyor yaklasik 70 nete 70 puan mi geliyor mesela