İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaslar siz şakamisiniz ya copy paste yazsan nolcak elle yazsan nolcak ayni mail adresi copy paste olmasi daha kolay en azindan yanlis yapmamis oluyorsun.
-
@metin2500 haklısın valla. Bu akıl nerden çıktı az çok tahmin ediyorum. Güvenlik açısından copy paste yapılmasına izin vermeyen uygulamalar var. Muhtemelen öyle bi şey neyse artık bitti başvuru işi inşallah hepimizin başvurusu kabul olur.
-
Çok şükür bugün başvurular bitti
-
@manisalipinar gelmez
-
arkadaşlar, 4t yayınevi il göç ile ilgili kitap çıkarmış 2020 basım yılı. haberiniz olsun
-
@güneşşş fiyat hakkında bilginiz var mı
-
@plansız hocam size bir sorum olacak
Bu 6458 sayılı kanunu dışındaki 6 kanunun sadece yabancılarla ilgili bölümünden mi sorumluyuz eğer cevabınız evet se bunu kanunun hepsini okumadan nasıl anlayabiliriz
-
@amorro-Robinson 38,40 TL. Yeni çıkmış bende almayı düşünüyorum ama bilemedim
-
@bisorbakalım evet ben de yanlışlık olmasın diye copy paste yaptım ama öyle söylenti çıkardıılar işte geçti gitti bakalım şimdi herkese iyi çalışmalar
-
@amorro-Robinson ne aman Allahım sana geliyorum nerde niçin nasıl hemen almalıyım var mı şimdi büyük kitapçılarda?
-
@Gülbeşeker hangi kitapçılarda var bir bilginiz var mı?
-
@İbbfli19 var mı yok mu gerçekten bilmiyorum
-
@İbbfli19 Hocam 4t yayınevinin sitesinde 36tlymiş, bi bakın isterseniz arkadaşlar farklı kitaptan mı bahsediyor bilmiyorum ama
-
@Gülbeşeker internetten baktım tam aradığım kitap sadece o yüzde 20 lik kısım olan il göç kanunları yabancılar kanunu mevzuatı vs ve 10 tane de denemesi varmış içinde zaten sadece o derslerin kaynak soru deneme sıkıntısını çekiyorum kargoyla salı elinizde olur diyor iyi bence ama elden alabileceğimiz bir yer var mıdır ki acaba?
-
arkadaşlar lütfen bu tür kitaplara boşa para vermeyin son sınavda görüyoruz soruları 6458den ve yazılan kanunlardan yüzeysel sorular geliyor alan dersleri için kpss kaynaklarınız yeterli. kamu ve uluslar aslan reyisin attığı notu okuyun girin sınava emin olun yararlı olur. yine de almak isteyen alsın ama o kadar zor değil mevzuat kısmı bunu sınavda görüceksiniz
-
@IS-LM not 500 sayfa olan not değil mi
-
@scofieldmustafa evet hocam
-
@IS-LM eyvallah? hocam konu anlatım sıkıntı değil istemiyorum zaten de soru sıkıntısı çekiyorum ben çözümlü sorular üzerinden çalışmayı seviyorum hukuk iktisat maliye vs sıkıntı yok kaynak bol çözdük çözüyoruz uluslararası ilişkiler ve kamu yönetiminde biraz soru sıkıntısı var bol soru ve çözümleri ile alakalı ama zaten o bölümlerden mezun olduğum için aşinayım geriye bu mevzuatla alakalı kalıyor onun için de bana soru çözüm şeklinde bir sürü soru lazım böyle bir kaynaksa alırım soru çözüm şeklinde ise araştıracam ama normal konuyu anlatıyorsa zaten gerek buradaki arkadaşların paylaşımları gerekse mevzuat gov dan filan edindiğimiz notlar yeterli sizin bildiğiniz var mı bol soru çözümlü kitap uluslararası kamu ve en önemlisi göç mevzuat ve kanunlarıyla ilgili?
-
@İbbfli19 malesef kamu uluslar soru yok ama yine paylaşılan notlar arasında sorular vardı onlar da işinize yarayabilir
-
@IS-LM aslında uluslararası bende yeterince var şy kamu ve mevzuat yok onu bir şekilde hallederiz artık 500 sayfa dediğiniz hazırlayan habip diye başlıyor sonunda resim filan var o mu hocam?