İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@manisalipinar, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hem merkez hem taşraya başvuru yapabiliyor muyuz arkadaşlar acil bilgi verirseniz sevinirim 75 puana gelir mi hiç imkan var mı
Evet başvurabilirsiniz.fakat 75 puana merkez gelmez.89'a bile zor ineceği söyleniyor.
-
Sayfanın başında paylaşılan 100 sayfalık kanunlar dışında bişey var mı bu il göç mevzuatlarıyla ilgili
-
Bi de uluslarla kamudan ağırlıklı hangi konular daha çok çıkıyor boğuldum yav
-
@zeyyyuss merkez zaten en az 80 taşra en az 70
-
@supernatural o bi önceki sınavda yapılmıştı. bu sınava başvuru yaptınız eminsiniz mi
-
@supernatural Hocam otomatik cevap mailin ulaşmadığına dair olabilir. Bi kontrol edin dilerseniz.
-
Bisey sorcam ya ilgoc basvuru yaptim ama merkez goce basvururken ayni mail adresini kabul etmedi .farkli maille tekrar kayit mi olmam gerekiyor??
-
@klckyahilal nasil yapabildiniz mk hocam benimde ayni sey oldu birkac sey denedim olmadi ya
-
@sinoki aynı maille tekrar kayıt yapabilirsin hocam
-
@Gülbeşeker hayda bi de bu mu çıktı şimdi koopyalayınca gerçekten sıkıntı mı oluyormuş?
-
@supernatural cevap vermeyeceklerini söylemişlerdi ama
-
@y-ayrancı_ogz01 o başvuru yaptığımız yerde adım adım örnek olarak başvuruyu gösteren yerin en sonunda ya da ilanda bi tane daha email adresi var başvuru yaptığımız değil oradan mail attığınızda en geç 30 dk içinde msj atıyorlar oradan bilgi alabilirsiniz bence
-
75 e gelir mi
-
@İbbfli19 niye sıkıntı olsun istersen başka birinin adresini kopyala yapıştır yap gönder iletilicektir sonucta kurumın mail adresi de Allahın mail adresi yani ne gibi bir ayrıcalığı olabilirki mailin gitmemesi için ben kendimi pimpirik sanardım valla bnden daha pimpirikleri varmış bu sınav sürecinde rahat olun arkadaşlar valla guyun başvuru sisteminden daha anlaşılır ve kolay yapmış göç idaresi hemde görselli anlatımı bile var gib inki tam bir fiyasko
-
Puan kaça duser
-
Yeni Göç Mevzuatı(4875/5490/2644/5580)
https://www.dosya.tc/server25/0ofxo4/Yeni_Goc_Mevzuati.pdf.html
-
Merhabalar arkadaşlar, başvuru sınavını verdiyseniz asıl sınava hazırlıklar nasıl gidiyor? Alandan eksiklerinizi tamamlıyorsunuz ve mevzuat okumasına da az çok başladınız değil mi?
-
@plansız alana bakıyorum üstad ben mevzuata kafam rahat bakacağım bir öncekine girmiştim az biraz biliyorum bakalım tamamlarız üstünü umarım
-
@errayn İnşallah dostum, o halde alandan fire vermemeye çalışın, mevzuata da nerden soru gelebilir şeklinde okuma yapılabilir
-
@errayn Özellikle üniversitenin soru sorma tarzını az çok anlamışsınızdır. Bu doğrultuda bir çalışma yaparsınız.