İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Son dönem çıkmış soruları ve ayrıyeten daha önce hazırlanmış bi sürü çalışma sorusu var . Bunların hepsinden değişiklikleri ayırt etmek çok zor . O yüzden ağırlıklı olarak kanun çalışma taraftarıyım . Piyasada dolaşan sorular yanlış bilgiye sebep olabilir
-
Kasımdaki il göç mülakatına kalmış arkadaşlar tekrar başvuracak mı ki.gerçekten merak ediyorum başvururlarsa enterasan bi hal alacak durumlar.o zaman beklediğimizden yüksek mi kapatır gibi
-
Merkez göçe başvuramıyorum:( e postamı kabul etmiyor kayıt olmaya kalktığımda bu tc kayıtlı diyo ne yapcağımı şaşırdım
-
@plansız sagolun hocam
-
@klckyahilal hocam merhabalar, kayıt ol kısmında e posta yazarken otomatik doldurma yapmayın bazen öyle problem veriyor. Siz mailinizi de şifrenizi de tek tek girin.
-
Arkafaşlar 45 kişilik eski ilana başvurduğum zaman mailiniz ulaştı diye otomatik mail gelmişti,
Şimdi yeni ilanların ikisine de başvurdum geri dönüş olmadı, sizde geldi mi mail? -
@Camokaa bu kez dönüş yok hocam
-
Arkadaşlar belki daha önce sorulmuştur ama ,sadede geleyim,başvuruyu email olarak gönderiyoruz ama geri bildirim alamıyoruz malumunuz.Açıkcası pek içime sinmedi.Başvuru için teyit alabileceğimiz bir iletişim numarası varmıdır? Şimdiden teşekkür ederim
-
Uluslar ve kamudan 20 soru mu yoksa 20şer soru mu
-
@özgeee 20 soru karışık
-
-
Arkadaşlar gönderirken gpmsinav@ybu.edu.tr adresini kopyalarak gönderdim ancak arkadaşım kopyalama şeklinde olunca adreste sıkıntı oluyor dedi ben daha önceden başvurumu yaptım gönderirken bi sıkıntı olmadı ama içime de kurt düştü şimdi başvurumu tekrardan yollamalımıyım?
-
@Gülbeşeker Hocam ben de kopyalayıp gönderdim sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yine de baştan gönderin isterseniz. Ben 4 - 5 tane gönderdim hatta biri boş mesaj şeklinde gitti
-
Soru: “Maili 2 kere gönderdim sorun olur mu ilkinde pdf eklemeyi unuttum 2.sinde her şeyi düzgün yaptım yine de siz bir kontrol eder misiniz? Hala problem varsa düzeltelim.”
Gönderdiğiniz evraklarda beyan ettiğiniz bilgiler sisteme girdiğiniz bilgilerin bir kanıtıdır. Bilgilerinizin doğru-yanlış olması veya eksik olup olmaması sizin sorumluluğunuzdadır. Binlerce evrakın bilgilerinin incelenmesi mümkün değildir. Eğer KPSS puanınızı doğru yazdıysanız (sistem yazmadan geçmenize imkân vermemektedir) sınava girmenize engel bir durum ile karşılaşmazsınız. Gönderilen maillere teyit amaçlı cevap verilmemektedir.
Sanırım genel anlamda ''acaba hatalı işlem yaptım mı?' şeklinde içimize kurt düşüyor Sitede böyle bi açıklamaya yer vermişler mail adresiniz ve kpss puan türünüz doğruysa hiç bi sorunla karşılamayız inşallah
-
Soru: “Merhaba. Ben il goc uzman yardımcılığı için başvururken kpss sonuç belgesi eklememiştim bunu sonradan fark ettim. Düzeltip ikinci kez gönderdim. Aynı şekilde e posta olarak da tekrar gönderdim. Bir sıkıntı olur mu?”
Herhangi bir değişiklik yaptıktan sonra tekrar mail atmanızın bir mahsuru yok. Mailinizdeki bilgileriniz, sisteme girdiğinizin bir kanıtıdır. Sistem kapandığında en son güncellediğiniz bilgileriniz esas alınacaktır.Sınavla ilgili her türlü sorunuzu "gpm@ybu.edu.tr", başvuru formunuzu “gpmsinav@ybu.edu.tr” mail adresine iletiniz.
-
Dostlar ben basvurumu yaptım belgemi de yolladım ama ne olur ne olmaz diye kontrol amaçlı siteye tekrar girdim belgelerim tam basvurumdab bı çıktı daha aldim acaba tekrar mail atmama gerek var mı herhangi bir bilgi degistirmedikten sonra ?sorun olmaz değil mi ?
-
@Gülbeşeker ben de kopyalarayak gönderdim sıkıntı olur mu ya
-
Arkadaşlar ben başvuru belgesini çıktı olarak almadım almamız gerekiyor mu ?
-
@gencbiraday başvuru belgesini mail olarak göndereceksiniz sadece hocam . Çıktı almaya gerek yok .
-
@mathilda onu gönderdim hocam çok teşekkürler bi an korktum ayrıca çıktı almamıştım çünkü