İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gencbiraday rica ederim hocam . İnsan korkuyor böyle şeylerde hata yaptım mı eksik bir şey var mı diye ?
-
listeler ne zaman açıkaanacak ?
-
@halillll 10 ocak
-
İl / Merkez Göç 1000+ Yeni Çalışma Soruları ve İnsan hakları, siyasi tarih ders notu
https://s4.dosya.tc/server9/8tluyk/ILGOCHABIP1-birlestirildi.pdf.html
-
Bi çok kişi copy paste yapmıştır ben de öyle ama gönderilen kutusunda gözüküyor mail
-
@bisorbakalım evet hocam sorun olmuyor ben başka bir mail adresinden kendi adresimi kopyalayıp kendime mail Gönderdim geliyor mu diye gayet de geldi korku ve panik atak insana neler yaptırıyor
-
@Aslan-Reyiz hakimlik sayfasına yazdım bu soruları nasıl indirebilirim.anlatsan ekran göruntusu disinda dosya haline nasıl getirebilirim?
-
Arkadaşlar benim de içime kurt düşürdünüz. Ben de maili kopyalayarak gönderdim yeniden göndermeli miyim? Bi de denemediğim için soruyorum bu mail gönderme işi telefondan oluyor mu?
-
Ben ortalığı karıştırdım heralde arkadaşlar kopyala yapıştır yapsanız da adresi herhangi bir sıkıntı olmuyormuş.
-
@Gülbeşeker evet biraz karıştırdınız hiç bi sır sıkıntı olmuyor içinize kurt fln düşmesin
-
@SonerY Evet hocam telefondan da yapılabiliyor
-
Başvuruyla ilgili basit soruları görünce yok artık diyordum ama insan gerçekten panik oluyormuş başvuru yaparken anladım benim sorum şöyle
Başvuru belgesini bilgisayara kayıt ederken tc numaramızla kayıt ediyor normalde ama ben bunun adını değiştirerek kaydettim ve öyle yolladım bu sorun olur mu sizce arkadaşlar? Maillerin içeriğini açtıklarını zannetmiyorum o yüzden mail olarak gönderdiğim belgedeki tc ile mi kontrol edilecektir acaba? -
@gazot Hocam bende dalga geçiyordum allah affetsin, kendim daha beterini yaptım iki kere yolladım e maili kınama başına gelir derler o misal işte Hocam emaili içeriği önemli olan, bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum sizinkinde.
-
@Gülbeşeker kesinlikle öyle Başımada geldi hemen çok şükür çok teşekkür ederim hocam insanın aklına kuşku düşüyor işte öyledir umarım
-
@SonerY sorun olmuyor hocam bende öyle yaptım sıkıntı olmadi ve hatta otomatik cevapta yolladılar mailden
-
Mayıs sonu evleneceğim eşim asker göç olursa nasıl olacak eş durumum olur mu olmaz mı bilgisi olan bilgilendirebilir mi acaba?
-
@supernatural Hocam bu seferkinde cevap yollanmıyor size nasıl otomatik cevap yolladılar anlamadım
-
@supernatural bir tek size yolladılar sanırsam
-
Hem merkez hem taşraya başvuru yapabiliyor muyuz arkadaşlar acil bilgi verirseniz sevinirim 75 puana gelir mi hiç imkan var mı
-
@manisalipinar yapabilirsiniz ama o puana maalesef gelmez.