İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@plansız üstad bir öncekinde göz göre 6 soru fire verdim bakamamıştım alana çok şimdi bakıp senin son attığın 4 kanun + 5 kanun ve cbk ile 10 tane okunacak yer oldu onlarada son 25 gün mevzuat ile muhtelif gitmeyi düşünüyorum
-
@plansız basit ama gözden kaçan yerleri sordular tabi basitten kasıtım kaçırdığım sorular yoksa geneli bence zordu
-
@Gülbeşeker foto nasıl yüklenir bilmediğim için yollayamıyorum ama mailimin iletildiğinde dair mesaj geldi ve bu otomatik cevaptır yazıyordu
-
@albertcamus bende şüphelenip baktım ama başvurum vardı içeriğinde inşallah sıkıntı olmaz kurt düştü içime
-
@supernatural hocam bana bir cevap gelemdi gelmesi gerekiyor muydu?
-
@ekonometrisyen bilmiyorum hocam bana geldi otomatik cevap yazıyordu ama kimseye gelmemiş bende şüphe ettim sıkıntı mi oldu diye bakacağım mailime şimdi
-
@supernatural anladım hocam bir daha kontrol edin yine de
-
@albertcamus baktım hocam iletimde gitmiş sıkıntı yok
-
@ekonometrisyen baktım sıkıntı yok hocam başvurumda var gitmiş açıp bakabiliyorum da açılmama durumu da yok inşallah sıkıntı yoktur
-
Ne değişik iş. Zor muydu herkese cevap göndermek. Bana da gelmedi
-
Arkadaslar maile cevap gelmiyor. Merak etmeyin sorun cikmaz sadece bilgilerinizi dogru kaydettiginize emin olun
-
@Aslan-Reyiz hocam gecen sinavda bu kanunlardan yoktu yeni mi eklenmis sinav konularina bunlar anlamadim
-
@poncik bunu bir kaç sayfa geride birileri söylemiş beni evhama sürükledi bence de çok saçma ki o zaman kolaylık olsun diye copu paste yaptım göndwrilenler kutusunda da attığım başvuru msjı hala duruyor ama bence başarılı olan iletilere msjlara geçen alımdaki gibi geri bildirim yapmalılardı insanlar da emin olamıyor oldu mu olmadı diye çünkü bir emare yok başvuruyla alakalı sadece msj atıyoruz göndwrilenler kutusuna güvenmekten başka çaremiz yok
-
@whshw aynen hocam soru gelmiş
-
@whshw ilgoc konu az ya dahada konu ekliyor
-
arkadaşlar fotoğrafı nasıl yüklediniz
-
@toranj, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaşlar fotoğrafı nasıl yüklediniz
Kendine mail at fotonu -
Ya bu mail kopy paste le yağııtsa oluyordu olmuyordu tartışmasına son vermek için yaklaşık 30 dk kalmışken bu kez de mail adresini elle yazıp göndermeli miyim ya da göndermeli miyiz?
-
Arkadaslar 30 kasım 2019 sınavının cevap anahtarı elinde olan var mı?
-
@olursaolur 2019 postunda atmıştım önceki sayfalara bakarak bulabılırsın