2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu arkadaşın —> @pinarbasi iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Takdiri size bırakıyorum @mk-ank @genclerbirlikli -
@extraordinary Hocam 4 5 dakika süren mülakatla önümüze geçti bu arkadaşlar.Şimdi guya basvurmalarina da bir şey demiyorum en azından kalkıp paşa paşa iki destek verin iki twit atın dünden beri işsiz halimizle kisi başı 20 30 lira toplama ugrasisi veriyoruz en azindan maaşınıza azıcık kıyın bu insanlara yardım edin . Yok hiçbiri yok binbir güçlükle ilan getirtiriz bu arkadaşlarda üzerine konar.O referanslarıyla da kurumlardan kurum seçerler.
-
-İlan gelecek yine çalışın.
-Ben de istemiyorum ama ne yapayım?
-Bakan onayladı uğraşmayın.
mmm düşünelim bakalım. Dün korkuyu hissettiniz değil mi? Daha fazla hissedeceksiniz. Biz artık susmayacağız! Kurum içi haksızlığı son buluna dek savaşacağız. Elimizde bir kalemimiz var kılıçtan keskin bunu KURUM İÇİNİN TAM ORTASINA SAPLAYACAĞIZ! Atandıktan sonra her an sizlerle uğraşacağım.@pinarbasi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@nic39 iptal ettiremezsiniz arkadasim o sınavı. Bakanın onayından geçmiş bir sınav. Siz bir sonraki alıma odaklanın.
-
@locke dünkü dava gelişmesinden ve her platformda sesimizin duyulmasından sonra nedense duyumcular çıktı bir anda.. amaç belli kafayı derse gömdürmek yine..
-
@pinarbasi hahaha bakanın onayından geçmiş iptal ettiremezsinizmiş bu bilgileri sen mahalledeki arkadaşlarına yutturursun ancak:)
-
@nic39 güzel ark ben isimde çalışıyorum.biri yazmış iyi niyetli değil.sen devlet işini bakkal tukanimi zannettin.nasil iptal olcak sınav.o kurum içi sınavın sizle ne ilgisi var. Zaten o ark vergi dairelerinde calisiyo sadece unvan değişecek. Ben sağlam duyum alınca sınavı geçemeyen ark motel olsun diye yazdım.
-
@pinarbasi güzel ark.. sana kariyerinde başarılar.. bizim önceliğimiz sınav değil şu an.. sen nedense ısrarla kurum içini savunuyorsun.. ben diyorum ki biz elimizden geleni yapacağız.. olmasın canımız sağolsun.. ama elimizden geleni Yapacağız.. bizim olanı alacağız.. sen de tayin olursun memleketine
-
Be komik bir arkadas bu böyle
-
@nic39 hocam siz kurumiçini dürttünüz arkadaş ah dedi hayırdır inşallah:)
KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR -
@noksani aynen sözde bize umut verecek ben önceliğimiz kurum içi iptali diyorum olamaz nasıl yapacaksınız bakan onayladı diyor şaka gibi
-
@pinarbasi Siz mevcut kadronuza eğer kpss alan+kurum sınavı+mülakat sürecinden geçip hak kazandıysanız ve kurum içinden yapılacak sizinle aynı unvanı elde edecek bu yollardan geçmeyen insanlar sizi rahatsız etmiyorsa devam edin,biz henüz sahip olmadığımız mesleğin itibarını sizden çok düşünüyoruz demek ki ya da siz de şu an savunduğunuz durumdaki kişilerdensiniz. Ben de sizin kurum içine ses çıkartmayalım diye alım olcak şeklinde bizi eylediğinizi düşünüyorum.
-
@nic39 hocam arkadaşın hukuk bilgisi mükemmel yalnız bakan onayından geçtiği için iptal ettiremezmişiz:) kurumiçinde ki arkadaşlarına yutturuyor sanki
-
@noksani ya niyet yazısından belli hemen nedense iptal edemezsinizler.. güzel arkadaşımlar.. bi sinir yapmalar.. bizim morale ihtiyacımız yok.. moraller dip yeter artık.. bundan sonra bizim olanı almak önemli olan.. o ilan 1000 değilde 2500 gelseydi şimdi 91 lerle dışarıda kalmazdik.. herkes duyumunu kendine saklasın.. gelecek olan zaten gelir.. öncelik kurum içi iptali
-
@pinarbasi KURUMİÇİ haksızlığını her yerde haykıracağız. KURUMİÇİ HAKSIZLIKTIR
-
@nic39 aynen öyle hocam bu kadar haksızlık yeter kurumun da kalitesi düşüyor KURUMİÇİ ile
-
@pinarbasi insallah hocam sayı icin bir duyum var mi icimizi rahatlattiniz bi nebze de olsa cok yuksek puanlarla kilpayi kacirdik cok.uzuluyorum halimize ne ilgoc ne sgk ne mhuy hicbirinden sesyok kalakala guy a kalacagiz yine bari icimize su serpen bir sayı olsa artk
-
@rabia89 şaka mısınız arkadaşlar okumuyor musunuz yazılanları
-
Arkadaşlar şuanda Twitter'da güzel bir etkinlik var ve son 3 saattir belki daha fazla gündemdeyiz. İibf'liler genel olarak taleplerini belirtiyor. Lütfen orada ki etkinliğe katılalım.
-
@nic39 dün üye olmuş bugün iptal ettiremezsiniz diyor kurum içini.. inanmadan biraz araştırsaniz mı acaba yapmayın gözünüzü seveyim
-
Tekrar alim var sozlerine inanmayin , etkinlige katilin.Yoksa 3 sene daha bekleriz !!!