2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ksünr ama istisnai yillar olmus 2 kere 3 kere alim yapilan yillar olmus neden olumsuz dusunelim ki etkinliklere katilalim tama ama bir birbucuk sene ilan gelmeyecek demek cok acı bizler icin
-
@rabia89 elbette bi buçuk sene eğer guy ilanı gelmezse bu bizi yok etmek demektir.. emeğe ihanettir kabul edilemez bastırmalıyız hata ile kurum içine verilen kadromuzu almalı işimizin başında olmalı kurum içine de haddini bildirmeliyiz .ayrıca Şahsi kanaatim şu ki şahsen şu listeye sonradan eklenen 27 kişi hak etmediği hale listede kaldı y mesela İstanbul’a 7 kişi denk gelmişti şahsen 88 ile İstanbul’dan elenseydim dava açacaktım haksız bi rekabet olduğu iÇin, illerinize göre durum değerlendirmesi yapın hakkınızı savunun arkadaşlar benden naçizane bir arkadaş tavsiyesi o kişi olmasa belki sen olacaktın çünkü . Ne kadar acı çekiyoruz ya diri diri mezara gömmeye çalışıyorlar bizi resmen ama BeşYüzBin İİBFTEKYÜREK olmalıyız aslında
-
Daha önce aynı durumları yaşamış, bu furyaları bilen bir kardeşiniz olarak şunu diyebilirim ki inanmayın. Kurum içi meselesine olan tepkimizi azaltmak için manipülasyon yapılıyor olabilir. Duyumlarla, haksızlığa olan tepkimizi azaltmaya çalışılıyor. Duyumlara itibar etmeyin her gün etkilik yaparak kamuoyu oluşturmalıyız. Pareto üstad ve sağlam üstadlar dışında kimseye itibar etmeyin. Umudunuzu taze tutun çünkü gecenin en karanlık anı ,gündüze en yakın olan zamandır. Bir gün öyle bir kapı açılır ki, sen kapanan tüm kapılar için rabbine şükür edersin. Bir şey geçikiyorsa güzelleşiyordur.
Ters dönecek anahtarlar,
bir gün elbet çıkacaksın ışığa, bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar yüzüne vurunca güneş.
Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim,
Kadrolar bizim,gelecek bizim, umutlar bizim,
El ele olduğumuz o gün gülmek bizim,
Dün bizim yarın bizim,
Bu haykırış bizim, yürek bizim. -
İnstagramda kullanıcı adı comertterdem olan avukat Kurumiçine dava açıyor ve hepimizden vekalet bekliyor. Her idare mahkemesinde ayrı dava ve her davada 10 ar dilekçe olması halinde şansımız daha yüksekmiş. Bir idare mahkemesi kararı iptal etmezse diğeri iptal eder bu yüzden şansımızı arttırmamız lazım. Yaş iptali için dava açan avukat Erdem bey inşallah hakkımızı kurumiçi konusunda da savunacak. İnstagramda dava süreci hakkında çok bilgilendirici bir video paylaştı mutlaka izleyin.
-
Hocam erdem beyle iletişime geçebilirsiniz instagram kullanıcı adı comertterdem gayet açıklayıcı Bilgilendirme videosu çekti ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi.
-
Gayet mantıklı hocam ama toplu hareket etmeliyiz ki farkedilebilelim
-
Hocam gayet mantıklı toplu bir şekilde olursa dikkate alınmamız kolay olur
-
Arkadaşlar izmirde ikamet edenlerle dava sürecini başlatacağız 10-20 tl arası vekalet ücreti vereceğiz kişi başı pazartesi günü gitmeyi planlıyoruz. İzmirde yaşayan yoldaşlar iletişime geçebilir mi benimle
Ne kadar toplanırsak o kadar inecek cebimizden çıkan. Lütfen destek olun. Maddi sıkıntılar içinde elimi taşın altına sokuyorum. Aynı hassasiyeti sizden bekliyorum. Sırt sırta verelim, vakit birlik olma vakti. Umutla iletişim için bekleyeceğim burada... -
@mahlas hocam telegram grubunda vekalet için liste yapılıyor WhatsApp grupları da varmış. Tek bir yerden hareket edilse daha etkili olur
-
@spesifik burda telegrama üye olmayan arkadaşlara seslenmek için yazdım. Burdan bağlantı nasıl paylaşılıyor hiç bilmiyorum. Biz de telegramda örgütleniyoruz. Burdaki arkadaşları oraya yönlendireceğim. Şuanlık yeterli sayıya ulaşamadık malesef. Ben de burdan haberi olmayan arkadaşlarımızı bilgilendirmek istedim. Tek ses olacağız inşallah
-
@mahlas grubun adını arama kısmına yazınca çıkıyor. Kurumiçi Haksızlıktır ve a grubu kurum sınavları grupları
-
@spesifik sağolun bilgi için, izmirdeki arkadaşlar ekstra "izmir guy vekalet" diye aratıp katılırsa çok sevinirim desteğinizi bekliyoruz
-
Kardeşlerim siz bakmayın ilan gelecek diyen şarlatanlara. Onlar sizi yine kitapların içine gömmek isteyen veteran tayfa. Baksanıza yazmayı bile beceremeyen bir adam. Belli ki kurumiçi Yükselme ile a kadroya geçecek. Baktı millet son günlerde büyük bir ses çıkardı gaz almaya gelmiş kendince.
Atama falan gelmez. 1 yılda bir sınavı yaptıramadık. Yaptırdık bir çoğumuz elendi. Biz kayırma istemedik. Aynı sınava tabi tutulalım dedik. Önümüze ne isterseniz koyun alan veya gygk yarışalım en iyilerimiz girsin dedik, diyoruz. Fi tarihinde bakanlığa girmiş açıköğretimden üniversite bitirmiş lümpenler ise sendika baskısı ile gençlerin ahını aldı. Sizle onların bir ilgisi yok diyenlere inanmayın. İlgisi yoksa niye bakan istihdam sağlıyoruz diyip alımları ortak açıkladı? Haber siteleri haber yaparken bile bilgisizliklerinden zannetti ki Maliye 5000 istihdam sağlıyor, aslında 2000 ama haberleri bile yok (o da bizim yüzümüzden) Dalga geçer gibi bize avuç içi kadar kadro verilmiş sonuç noldu 90 puanla açıkta kalındı. Şu dönem bişiyler oldu oldu. Yoksa size tek tavsiyem bırakın bu işleri hayat kaçıyor. Bu arada yine görüyorum elenip tek satır bişiy yazmayan. Hepsine müstehak o tiplerin. Hayata kaybetmeye gelmişsiniz. -
İlan gelecek mi diyorlar bi de
Yalan yalan yalan
Kaç yıldır oyaladılar
Sendikalar bastırdı kurum içi oldu -
@noksani aynen hocam bi şeyler yapmalı
-
ŞU SINAVDA ELENİP DE OTURUP DERS ÇALIŞMAYA BAŞLAYAN KİŞİLERE SESLENİYORUM İLAN FELAN GELMEYECEK MUMLA BUGÜN HAKKINIZI ARAMAZSANIZ ALIMLARI MUMLA ARAYACAKSINIZ BİLSEN NEYE YARIYOR HALA MI AÇILMADI GÖZLERİN FARKINDA DEĞİL MİSİN İİBF’Lİ UYAN ARTIK ...
-
@spesifik hocam dava açmak elbette hakkınız fakat yaş olayında açıkça hukuka aykırılık vardı burda yerindelik denetimi yapamayız idarenin takdir yetkisi diyip geçer mahkeme . Kurum içi alım doğru bir şey gibi bi kastım yok hukuki yorum yaptım. Saygılar.
-
@muddei-hususi yapılır kardeşim yapılır çok şey yapılır.. açıkça hak ihlali var.. ben 90 la dışarıda kalicam açık olan kadroya başkaları içeriden girecek yeterli sebep!. Lütfen olumsuz yorumları herkes kendisine saklasın..
-
@nic39 Hukuk böyle işlemiyor siz inanmak istediğinize inanın tabi kendi tercihiniz
-
@muddei-hususi
davayı kurumiçi haksızlıktır gerekçesi ile açacaklarını sanmıyorum hocam. alan hukuk bilgisi ile bile idari yargıda böyle bir gerekçe olamayacağını biz biliyorken idari yargı avukatları daha iyi biliyordur. bu kadar net konuşmalarının sebebi ilgili mevzuatlarda gördükleri aykırılıklardır.
https:/ /www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/21.5.9912647.pdf
örneğin ilgili yönetmeliğin uygulanmayacağı durumlar arasında şu bent de var;
c) Kanunlar, tüzükler veya yönetmelikler çerçevesinde yardımcılık ya da stajyerli k dönemi sonunda öngörülen yeterlilik sınavı ve/veya tez aşamalarında başarılı olduktan sonra atanabilecek görevlere ,bildiğim kadarıyla hmb bu konuda kendi yönetmeliğine sahip değil, genel yönetmeliği uyguluyor.
bilmediğimiz başka kanuni dayanaklar da vardır.
kurumiçi haksızlıktır bunun hiçbir gerekçesi olamaz ve meşru her yoldan bu konudaki hak arayışının da sürdürülmesi gerekir.