2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@djarumcherry aynen hocam bende aynı şeyi düşünüyorum ve başka sitelerde daha güncel veriler var acaba daha güncel veriler mi söylenmeli yoksa daha eski ama genel müdürlüğün mü verileri söylenmeli bilemiyorum bende
-
Arkadaşlar herkese selamlar kolay gelsin. Türkiye nüfusunun içine yabancılar alınıyor mu ? Bir site de Türkiye nüfusu 81 milyon, yabancılarla 83 milyon ve Suriyeliler ile birlikte 86 milyon yazıyordu.
-
@ege-mahmut nüfusumuz 83milyon154bin küsür. Bu sayıya türkiyede 3 aydan az kalacak yabancılar ile geçici koruma kapsamındaki suriyeliler dahil degil hocam
-
@Elnogate Teşekkürler hocam
-
@guyvomen ben de öyle düşündüm hocam yine de danışmak istedim, teşekkürler
-
@ege-mahmut hocam sitede yazanı söylemek daha mantıklı gibi maalesef internette çok bilgi kirliliği var emin olamıyorsun
-
Borç tahvil faiz oranı nerede nasıl belirlenir?
-
Arkadaslar öncelikle hepinize hayırlı olsun cok güzel bir mesleğe adım atıyorsunuz
-
Arkadaşlar mülakat anında bizden istenilen bir belge yok değil mi ben göremedim
-
Meslekte mesai saatlerinin dışında da çalışma çok oluyormuş sanırım. Bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@Statik evet hocam fazla oluyor
-
@kemankeşş2 Her yerde bu şekilde mi hocam peki biliyor musunuz?
-
@sermayeakimi Herhangi bir belge yok hocam
-
@Elnogate yasa ile belirleniyor
-
@olursaekime amin diyelim
-
@Statik ben geri gönderme merkezlerinin bulunduğu ilde çalışanların nöbetleri oluyor diye duymuştum.
-
@scofieldmustafa Anladım hocam teşekkür ederim.
-
Fazla mesainin her zaman olmadığını duymuştum ben. Ayrıca hicbir devlet memurluğu özel sektördeki kadar yıpratıcı olamaz. O yüzden 1 2 saat fazla calismanin zarari olmaz be
-
Arkadaşlar selam. İlk iltica ülkesi ne demek acaba ?
-
@ege-mahmut 6458 de yazıyor kardeş