2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arkadaşlar aranızda ÇEKO mezunu var mı acaba?
-
Merhaba arkadaşlar sizce taban puan ile mi kapatır?
-
Belgeyi elden mi vereceğiz soran oldu mu?
-
@berk-gonenc kapattı ya zaten
-
@bts06 :))
-
@merasim34 yok dostum ya iyi kurumları kazananlar yine gelecektir bu mülakata.
-
@siyaset-bilimci hocam işin ilginç yanı bizim bölümün karşılığında konuları da yazmamışlar. Şahsen ben ingilizce okudum bölümü ve doğru düzgün başlıkları bile bilmiyorum. Hayır en kötüsü bölüm odaklı olup olmayacağını bilemememiz ve çalışmalarımızı ona göre yonlendiremememiz
-
@ninnoni tam olarak aynı durum bende de var hocam, kpss bilgileriyle gireceğiz artık bu saatten sonra her şeyi yetiştirmemiz mümkün değil zaten
-
Arkadaşlar, ilanda 500 uzman yardımcısı alınacağı söyleniyordu. Sözlü sınava hak kazanan listesinde ise yaklaşık 650 kişi falan var. Ne olur bu durumda 650 kişinin 500ünü alırlar mı?
-
Merhaba, bu konuyla ilgili geçmiş sayfalarda bir yığın tartışma var. Oradan bakabilirsin. lütfen bu konuda daha fazla sormayın. bunun cevabını bilemeyiz bilsekte bir işimize yaramaz bu saatten sonra. 300 400 500 sonuç odaklı düşünürsek bi önemi yok.mesela cevap 500 olsaydı daha mı az çalışacaksın? 200 olsa daha mı sıkı çalışacaksın?kimsenin bilemeyeceği şeylere vakit ve zaman harcamayalım. Çalışmaya devam.
-
Kurumu aradım. Mülakat günü gelirken imzalı başvuru formunu getirmeniz yeterli, postayla belge göndermeyin dediler. Bilginize arkadaşlar.
-
Alım hazineye mi maliyeye mi arkadaşlar bunu net bilen var mı?
-
@sonilanbukucu hazineye mi maliyeyemi diye bişey yok. Bu iki bakanlık birleşti. Alım bakanlığa, sonrasında uygun görülen yerde görevlendirilir alınanlar.
-
Ankarada olan arkadaşlar için bir soru sormak istiyorum. Ankara kartımıza hes kodunu nasıl tanımlayacağız? Ankara kartın sitesinde "hes kodu çalışmalarımız devam ediyor" diyor. Eski bir haberde de son tarih 16 Ekim 2020 denmiş. Durum nedir acaba? Yakın zamanda şehir dışından Ankaraya gidip toplu taşıma kullananlar da cevaplayabilir.
-
@carpe-vita ankara'da yaşıyorum kendi kartıma tanımlamadım ama hiçbir sorun yaşamadım.
süresiz bir hes kodu almanız ve ankarakart sitesine kaydolup ankarakartınızı adınıza/tckn'nuza tanımlamanız yetecektir. ayrıca sitede hes kodu girmiyorsunuz.
sitede adıma tanımlı bir kart da var ancak onu kullanmıyorum. yani bunları yapmasanız da sorun olacağını sanmıyorum.
-
@platypus Ankara kartım var mobil uygulamasını da kullanıyorum. Uygulamaya kayıt olurken girmiştim bilgilerimi. Sizin dediğiniz gibi siteden de giriş yapayım. Teşekkürler cevap için.
-
Arkadaşlar bu tarz bir sözlü sınava girmediğim daha önce, o yüzden nasıl gideceğimi bilemedim açıkçası, takım elbise falan giymeye gerek var mıdır acaba?
-
@hknkpn evet takım elbise giymelisiniz. devlet kurumuna iş görüşmesine gidiyor gibi görebilirsiniz bunu aslında. ona göre saç, sakal, açıklık vs ayarlamalısınız.
-
Öncesinde herhangi bir belge teslim etmemiz gerek mi? Bilen var mı?
Arıyorum ulaşamıyorum da , belki ulaşan vardır -
Merhaba bu sabah hazineyi aradım, açan kişi imzalı başvuru formunu mülakat için geldiğimde yanımda getirmemin yeterli olduğunu söyledi.