10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@balporsuğu başarılar kolay gelsin
-
Arkadaşlar takip eden bilir Haziran Sınavın'ı Ocak ayı başında söylemiştim önceki başlıkta. Bu konuda çok yalanlayan oldu beni şükür mahçup olmadık Yazma fırsatım olmadı ancak yazabildim.
-
@hayek Özellikle de erken çalışmaya başlamak isteyenlere faydası olsun diye uğraşmıştım ama dinleyen olmadı:)
-
@hayek sınava hazırlık konusunda yardım ve öneri isteyen olursa özelden yazıp sorabilir.
-
@hayek bu yıl günlük ekonomik veri sormazlar inşallah. geçen yıl üç aylara kadar düştüler:)
-
arkadaslar kaymakamlik iktisat sorulariyla ilgili daha once sinava girnis arkadaslarin bilgisine ihtiyacim var,sorular zorluk derecesi nedir,kpss iktiasdiyla karsilastirabilir misiniz?sorulari sayisal agirlikli mi geliyor yoksa sozel ağırlık li mi?sayisal agirlikli gelen sorularin zorluk derecesi nedir?ekstra soru olarak teftişi oneririmisiniz
-
@mitrandil Sorular sözel ağırlıklı kpss iktisat çalışan bir kişi 12 de 10 rahat yapar. Ancak yine yeniden söylüyorum bu sınav başka sınavlara benzemez her türlü geniş kapsamlı çalışmak lazım.
-
@ilhannn00 bende bu duruma gore calisma seklimi belirleyecektim,sure az kaldi,ve zamani iyi degerlendirmek gerekiyor, cok agir sayisal sorular gelecekse ona göre bir calisma sistemi belirleyecektim
-
@ilhannn00 gecte olsa sorularimiza cevap veren arkadaslarimizin olmasi sevindirici tesekkurler
-
Öyle ağır sorular sorulmuyor. Genel hatlarıyla KPSS konularına hakim olanın yapabileceği gibi geliyor. Bir tane soru çalışırken nispeten üzerinde fazla durulmayan yerden çıkıyor. En azından kendim için diyorum. Sınavlarla haşır neşirseniz muhakkak 9-10 yaparsınız. Ben soru çözerek çalışma taraftarıyım. İyice özümseyerek çalışın. Başarılar diliyorum.
-
@locke teşekkür ederim,elimizden geleni yapacagiz,kpss konularina hakimim insallah guzel seyler olur
-
Rica ederim, inşallah
-
Arkadaşlar geçen sınavın soruları var mı? Bi de türkiye iktisadı için ne önerirsiniz yasin çoban dışında .
-
Geçen sınavın soruları var ise bana da gönderebilir misiniz?
-
@azur AÖF tr ekonomisi
-
Burcu Doğan
-
Konu dışı olacak ama kütüphanelerde ders çalışma salonları açıldı mı ?
-
Sınav ile ilgili tavsiye edebileceğiniz soru bankası var mı acaba? Anayasa için kpss a grubu soru bankaları yeterli olur diye düşünüyorum ama diğerleri için emin değilim.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Herkese iyi çalışmalar.
-
@selimia kaim-makam en iyisidir
-
@ryu753 teşekkürler..