Mhuy ilanı gelir mi
-
Muhasebe sorularına dikkat ediyorum genelde Türkçe paragraf sorusu gibi oluyor.
-
@çölkaplanı p47 veya p48 olacaktır eğer tek puan türü olursa p48 olur tahminim
-
@rootofallevil inşallah p48 olur ya.
-
@meç pratikte evet hocam
-
@godot tam referansı olmayanların isteyeceği bir mülakat o zaman inşallah nasip olur ne diyelim
-
@modigliani-0 sıralamam 10 bin hocam , guy gibi il mi seçiliyor bunda da başvuru şartları nasıl
-
@meç 2015 teki mhuy un hem yazılısına girdim hem mülakatına gerçekten sınav zor kurumdan 80 üstü alırsanız mülakattınız normal geçerse yazılı sınavdan aldığınız nottan düşük vermiyorlar. Mülakattı 15-20 dk civarı sürüyor ilk iki soru zarftan sonraki sorularda komisyon soruyor bana yaklaşık 18-20 soru sormuşlardı
-
@meç illa ki istisnalar vardır hocam ama %80-90 oranla gördüğüm en adil mülakat sistemi burdaki https://www.tercihiniyap.net/meslek/mali-hizmetler-uzman-yardimciligi-maasi-sartlari-nedir-h1091.html tanıtımda anlatılmış detaylıca üçüncü aşamaya geçilirken aslında birinci aşamada şansınızı aksilik olmadıkça kendiniz belirliyosunuz. derecede kazanan ne kadar arkadaşım varsa ankara kadrolarına yerleşti son iki alımda. puanları iyi olanları çok kıymadı mülakatlar tercihte de rahat rahat yerleştiler
-
-
@pareto_wilfredo hocam mhuy ilanı konusunda bir gelişme var mı, bugünlerde söylentiler arttı
-
@köyün-ağası çayımı içecem , sanada tatlı ısmarlıcam var mısın ?
-
@karar olur kardeşim bi tatlını yeriz. Ben girmicem ama sen kazanırsan gönderirsin
-
@köyün-ağası bu sıralar ilan gelmiş gibi çalısmayla başlamak en iyisi olacak o zaman
-
@meç mhuy için iktisat ve muhasebe ye ağırlık verin maliye kpss ayarında ama iktisat baya baya zordu
-
@köyün-ağası unutmayacam Unutturmayacam ,
-
@bucalı Dostum o söylentileri bugünlerden de evvel ilk dile getirenlerden biriyim sanırım. Yetişip yetişmeyeceği konusu belirsizliğini koruyor. Süreci KPSS'den evvele taşımak için etkinliklerde Mali Hizmetler de dile getirilmeli bence. Gelir Uzman Yardımcılığı'ndan daha az can yakan bir sisteme sahip alım süreçleri. Bu nedenle Gelir Uzman Yardımcılığı'ndan daha fazla istenmeli hatta. Aksi halde sonbahar dönemine kalması bence daha kuvvetli ihtimal. Size daha evvel de aktardığım haberler planlamanın bu şekilde olduğu biçimindeydi malumunuz.
-
@, içinde söyledi: Mhuy ilanı gelir mi
@uzmanyrdd yeni gördüm her testte 15 soru var belki sınav öncesi bir fikir olur
-
@köyün-ağası Allah'ım bana da nasip et, amin.
-
@paretowilfredo üstad bayram önü söylentileri boş mu çıkar sizce
-
@köyün-ağası fazladan bir net bile sıralamayı çok etkiliyormuş. Bildiğim kadarıyla kurum atamasında taban puan 84'lerde kapadı.Onun için yazılı sınavı iyi yapmak gerekiyor.