Askerlik tecili için yüksek lisans
-
Arkadaşlar bu uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans'ta askerliği tecil etmeye yeter mi?
-
Merhabalar.e devlette 30 haziran ama bu hafta şubeye gittiğimde 31 temmuz a kadar sakıncası yoktur yazılıyor.yüksek lisansa yazıldım bi kağıt verecekler onu şubeye götürürsem tecilim uzar mı ? Celp dönemi agustos gözüküyo iyice kafam karıştı biri yardım edebilir mi lütfen sevgili dostlar
-
Ne kadar itici ve primitif bir başlık: "askerlik tecili için yüksek lisans"
Bilimin ulviliğini ve motive ediciliğini ot gibi çiğneyen bir anane oldu bu.
Öğrenim kredisi alabilmek için üniversiteye kayıt yaptırmak gibi...
Araştırma, katma değer, gayret, emek, YOK. Hiçbirisi yok. Amaç sadece kaçınılmaz sonu ertelemek.
Sonra da Türkiye neden gelişmiyor. -
@aliveli hocam sdü de ikinci öğretim tezsiz de devamsızlık tan kayıt silinir mi tecil icin soruyorum
-
@brzezinski bildiğim kadarıyla silinmiyor eğer yenilerde değişiklik olmadıysa
-
@aliveli bn de ole biliyorum hocam tereddüt ettim
-
@Bireysel-başvuru evet yeterli
-
@raskolnikov teşekkür ettim.
-
@07can07 Hocam 31 temmuza kadar yüksek lisansa kayıt yaptırdığınıza dair belgeyi şubeye götürüp tecil işlemi yaptırabilirsiniz ama siz bir an önce götürün bence. İçiniz de rahat olsun bir sorun olmaz .Eğer yaz okulu olan bir yüksek lisansa kayıt yaptırdıysanız (örneğin sütçü imam üniversitesi )ders kaydı yapmayı unutmayın.
-
@polisiye-roman hocam kurum sınavlarını kazanmak için kısa süreli erteme diye düşünelim yoksa haklısınız düşüncelerinizde. Emin olun, kpss a kadro emektaları, kurumlara girdikten sonra yl önem ve değerini çok iyi biliyor.
-
@Antimülakat @polisiye-roman hocam bilim ulvi ancak fosil haline gelmiş akademisyenlerle bu iş bu hale geldi. Benim bölüm başkanım olan profesör en son makalesini 1991 yılında yazmış daha da yazmamış. Ben YÖK başkanı olsam 1 saniye tutmam bu adamları. Gelir bir sene çantamı taşırsan kadro açarım diyen adam.
-
@07can07 yuksek lısansa nereye yazıldınız hocam
-
Arkadaşlar malum üniversitelerin yüksek lisans ilanları eş zamanlı gelmiyor. Yaz sürecinde 2 üniversitenin tezli bölümlerine başvurucam. Önce birini kazanıp kayıt yaptırmam gerekiyor çünkü 30 Eylül'de tecilim bitiyor. Aslında istediğim bölümün sonuçları Ağustos'ta belli olacak. İlk olarak Temmuz'da açıklanacak bölüme kayıt yaptırsam daha sonra Ağustostaki bölümü kazanıp diğerinden kaydımı sildirsem askerlik veya eğitim açısından problem olur mu?
-
@maviadam hiçbir problem olmaz hocam aynen devam
-
@aliveli Sağolun cevap için hocam rahatladım.
-
Askerlik tecili için yüksek lisans yapacak arkadaşları şöyle bi meydana alalım. SDÜ tezsiz yüksek lisans başvuruları başlamıştır. Başvurular 5 Temmuz da sona eriyor. Dönem ücreti 840 Tl olarak belirlenmiştir. Can simitleri denize atılmış olup sarılmak isteyenlerin elini çabuk tutmaları tavsiye olunur
-
........
-
@ilanbekleyenadam b
muayeneye gitmezseniz bakaya oluyor. tecilli de olmadığına göre... -
@ilanbekleyenadam tecil tarihi bittiğini nerden anladınız hocam ? E devlet mezuniyet tarihi yazıyor ama askerlik şubesinden verilen belgede 30 eylüle kadar askerlik işlemleri açısından sorun yoktur diyor ayrıca kasım celbine dahil oluyorsun.
Bu durumda tecilli mi yıksa karar aldırmamışı mı işaretlemek lazım ?
Birde bu sanırım uzaktan değil yoklama var mı kayıt için üniye gitmekte gerekiyor değil mi
-
@MaxMin askerlik şubesinden verilen belgede erteleme bitim tarihi yazıyor.Karar aldırmamışı işaretledim ben en mantıklısı o geldi.Yoklama işini bende merak ediyorum.kesin kayıt için gitmek gerekiyor.