2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Guyları dguy yapacaklarmış
-
Artik dguy alinmayacak dostlar duydugum kadariyla. Alinirsa da cuzzi olur. Ama kisa vadede merkezdeki ihtiyac karsilandi.
-
Halihazırda guy mülakatına girmeyi bekliyorum ama onun için de eylül tarihi konuşuluyo. Kpss sonuçları açıklandıktan sonra kısa sürede ilanlar gelir mi arkadaşlar yoksa guy mülakatına kadar bi işe girip vakit mi geçirsem kpss den çıktığımdan beri kafamda bu soruyla dolaşıyorum kaç gündür. İyi de bi puan bekliyorum kpss den hangi ilan gelse yeter herhalde puanım o yüzden çok kararsızım
-
@ucanizmirli ayıptır sorması kaç net bekliyorsun hocam ?
-
@Baumol 113 net 4 ana dersten bekliyorum hocam
-
dostlar byegm bu sene alım yapar mı sizce?
en son 2014'te aldılar. bir de ihraçlar oldu üstüne.
-
Mhuy ne zaman gelir bi duyumu olan yok mu gencler
-
BAŞBAKANLIK ile başlayan kurumlardan şu süreçte ilan beklemeyin dostlar. Zira Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı,Başbakanlık TİKA gibi Başbakanlığa bağlı kurumlar ile direk Başbakan'a bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı gibi kurumların nereye bağlanacağı veya özerk mi olacağı henüz belirsiz.
-
@escobar_p Hocam Özelleştirmede emeklilik sezonu geliyor. Tika'nın da personele ihtiyacı var. Muhakkak alım yapılacak. 2019'a kadar da tüm basbakanlık kurumları cumhurbaşkanlığına bağlanacak.
-
@escobar_p başbakanlık uzman yardımcılığı için hiç ihtimal yok mu? En son 2015 de 37 kişi almıştı
-
@Oruçreis Çalışanlar başka kurumlara aktarılıyor Başbakanlık'ta. Sıfır ihtimal.
-
@titoizm Cumhurbaşkanlığı'na mı bağlanacak Çok düşük bir ihtimal.Başbakanlık Uzman yardımcılarını kurumlara dağıtmaya başlıyorlar.
Bazı kurumlar bazı kurumlarla birleşebilir. Özelleştirme'de emeklilik sezonu gelmesi de yeni bir sınav açılacağının işareti değil onu da bildireyim
-
- promosyon maliye uzman yardımcılığı yazılı yeterlilik sınavı yapılmış 36 kişi yazılıyı geçmiş. Kaç kişi olması gerekiyordu normalde? Dguy da çok az kişi geçebilmişti. Bilgisi olan var mı ? @Antimülakat @paretowilfredo
-
@uzmanyrdd 37 kişiden 36 si yazılı sınavı geçti diye biliyorum
-
@ejdrhym 37 kişi girdiyse zorlamadılar demek ki sayı az gelmişti bana..
-
Sayı normal sayılır son ihraçlardan sonra eğitim süreci devam eden muyların sayısı oldukça azalmıştı
-
@escobar_p Nesi düşük ihtimal hocam Tika, Afad, Ytb,Bygem gibi kurumlardan aldığım duyum cumhurbaşkanlığına bağlanacağı. Taa yıllar önce bu kurumları tek çatı altında bir bakanlık olarak düşünmüşlerdi de hala yapamadılar, 2019'a kadar da yapacaklarını sanmıyorum.
-
Bu hakimligin ilani ne zaman gelir acaba.gecen sene temmuzun basinda gelmisti, erken bi tarihti tabi bu sene oyle olmayabilir, ama olsa keske. icimiz umut dolardi
-
Şuan Kesin Olan İş Müfettişliği, Başkan Yılın 2.Yarısında Alım Yapacağız Diye Tweet Atmıştı, Büyük İhtimalle 2017 Puanlarıyla Alım Yapılacak.
-
DPB alım yapar mı acaba?