Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@maliyeciniz yoo demiyorum dediğimi nereden çıkardım ben sadece açıklamada değerlendirme şöle böle diyor diye cümleye dahil oldum yukarda Allah var kazanmışsam 3 dakkada beni çözmeyecekse ben olsa yapardım yapanada sınavdan sonra hakkım haramdır demedim
Lakin vmy de elendiğimde eleyenler içerdeyse onlar ile onları oraya getiren onlara oy veren zatlarla öldüğümde öbür tarafta kul hakkı alacağım
Bunu kul hakkı olarak görmüyorum dayım müsteşar olsa seni mi alcak beni mi beni ya da tam tersi savunması da sınavı kazanmış 3 dakkada ne anlıcam ben der
Unutmadan vmy mülakatları 45 dakka sürüyor klasik sınav özelinde sölüyorum daha akla yatkın -
Yedeklik durumunu açıklayan arkadaşlar teşekkür ederim
-
@Bay-Kamber "götürüsü getirisinden fazla olabilir" diyecektim yanlış yazmışım kusura bakmayın. cevabınız için de teşekkür etmeyi unutmuşum.
-
@martini, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@bay-kamber tabi dediğiniz gibide olabilir o ihtimali de göz önünde bulundurdum. ancak bana bir günde 60 adayın alınması pek adaletli gelmiyor. yani komisyondakiler de insan sonuçta yorgunluk, stres vs oluyor onlar için de. ben bir taktikten ziyade yetiştirme çabası olarak sezdim o durumu. eğer taktikse getirisi götürüsünden fazla olabilir bu taktiğin. ben yaptığım stajları katıldığım organizasyonları dahi anlatacak vakit bulamadım.
Maalesef haklısınız, insan o kadar emek verdiği birikimlerini anlatmak, almazsanız da bunları bilin öyle olmayın demek istiyor ancak sizin de söylediğiniz şartlardan dolayı bu pek mümkün olmuyor.
-
artik uyuyayim diyorum sonra bi siteye bakim belki aciklanmistir diyorum bakiyorum tik yok bide foruma bakayim belki bi haber alan olmuştur diyorum sonra yazilanlari okuyup kapatiyorum sonra bayag zaman gecti (3dk:)) belki aciklanmistir diyorum bida siteye giriyorum boyle bi kisir dongunun içindeyim cikamiyorum
-
@köyün-ağası hadi inşallah Allah uyandırmasın hocam:)
-
@maliyeciniz beddua gibi oldu düzeltemiceksin de
-
@ziya haha aynen vallahi bide totem yapiyorm reklama kadar bakmicm diye
-
@sweeney_todd yazdıklarından bişey anladıysam Allah da benim belamı versin:)))
-
@gokhangermen ay Allah korusun ya utandırmasın diyecektim töbe yarabbim:) Af buyur agam:) @köyün-ağası
-
@maliyeciniz en iyisi uyumamak bu bedduadan sonra:)
-
@maliyeciniz son kez bakıp uyuyayum dedim bunun üstüne benim bile uykum kaçtı:)))
-
@maliyeciniz uykum mu geldi acaba ondan mı anlamıyorum ben dedim 3 kere okudum, Türkçe de biliyorum
Tekrar okuyup bir kez daha kısa süreli şok yaşamak istiyorum. -
@bengidönüş noktalama isareti koy diyom ama koymuyo
-
@nefiseok @köyün-ağası Risk budur deyip uyumanızı tavsiye ederim duamla mı var oldunuz ki bedduamla öleceksiniz
-
@1903bjk bunu noktalama işareti de paklamaz bütün satırlar birbiriyle bi araya gelmemek için direniyor
-
@maliyeciniz ha bi de kabul ediyosun yani :):) forum komple error veriyo artık açıklanmalı
-
@maliyeciniz eyvallah birader:)
-
Bu iş bugün de yattı bence.
-
@nefiseok :))öyle algılandı diye şeyettiydim.Rica ediyorum bu bahsi kapatalım