Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk Allah herkesin gönlüne göre versin benim için yeterliydi diosun yani:))
-
@sosyalikilik Bana da error verdi 5kez yeniledim yine 29 dedi
-
15 dakikadır açmaya uğraşıyorum. Milleti durduk yere heyecanlandırmayayım diye yazmadım ama en sonunda ben heyecanladım.
-
Yüklüyor olabilirle mir
-
Yüklüyor olabilirler mi
-
@sosyalikilik 5 dk önce bende de eror verdi heyecan yaptım. Ama düzeldi şimdi yine bir değişiklik yok..
-
Bende açılıyor ?
-
Yok bende bişey giriyor siteye
-
Açılıyor arkadaşlar boşuna heyecan yapmayın
-
Yıllardır sürekli ama sürekli girdiğim forumlar,sayfalar hep referansa karşı,herkes herşeyi hep çok biliyor,her yerde nutuklar atılıyor ama büyük gün gelince ortada yine biz kalıyoz ben hiç bişey anlamıyorum :))
-
@smith Ptt de yükselme sınavı oldu sorular iptal oldu atamaları yapılanlar geri alt pozisyona döndü ben dönemden biri mahkemeye verdifalan neyse
Eğitimde bir hatun vardı kadına kıl oldum üstüne gittim şöyleydi böyleydi die darbe girişiminden önce baya terledi nasıl geldin kimin torpili vb nasıl kazandın vb soruları Anadolu hazırlıyordu
Kadın atıldı soruları hazırlayanlar atıldı sonrada gel devlet babaya güven anamızın ak sütü gibi helal denildi 2010 sınavına 95 net 80 puan aldım b den alandan 82 zor gördüm bir tl yoktu cebimde sonrada vatan millet bizler dışında gerisi yalan -
@maliyeciniz olsa yapardım aradım mı aradım ama Ptt çalışanı olarak en iyi ulaştığın sendikada işe yaramayan tayin bile çıkartmaktan aciz yarım puana sevinen dümbükler
-
@sweeney_todd sinirlerinize hakim olamıyorsunuz sizde bunu gözlemledim bir kaç gündür. Nickiniz de zaten korkutucu
-
@maliyeciniz kıracaz bu defa şeytanın bacağını forumlarda çürümeyecez:)
-
@gokhangermen ben ateşliyim ondan genel halim sıkıntı yok
-
@sweeney_todd bak kendin bile olsa yapardım diosun o zaman olanlara bişey demeye hakkın yok.Çünkü senin isyanın sisteme değil,kodaman bi tanıdığının olmamasına.
-
@köyün-ağası inşallah agam :))sizin kaçtı bu mulakat?
-
@bay-kamber tabi dediğiniz gibide olabilir o ihtimali de göz önünde bulundurdum. ancak bana bir günde 60 adayın alınması pek adaletli gelmiyor. yani komisyondakiler de insan sonuçta yorgunluk, stres vs oluyor onlar için de. ben bir taktikten ziyade yetiştirme çabası olarak sezdim o durumu. eğer taktikse getirisi götürüsünden fazla olabilir bu taktiğin. ben yaptığım stajları katıldığım organizasyonları dahi anlatacak vakit bulamadım.
-
@maliyeciniz Allah biliyor herkesin içini için rahat olsun.Herkes eninde sonunda hak gününde hakkını alacak kim ne yaparsa yapsın
-