2018 İdari Yargı Sınavı
-
Hmk icin monopol ders notlari mi yoksa altin seri mi?
-
@zenginmemur hmk dediginiz hukuk muhakemeleri kanunu degil mi ? Sİnavda sorumlu oldugumuz medeni usul hukuku medeni hukuk borclar gibi ayri birsey belirtilmemis anlayamadim da ben daha oncede gormustum
-
@handefirat evet
-
Ahmet Nohutçu hoca da 2 Haziran tarihini vermiş bugün,haydi hayırlısı o vakit:)
-
Arkadaşlar merhaba. Aöf mezunuyum. İdari hakimlikte aöf mezunlarına sıkıntı çıkartıyorlar mı yoksa referansa mı bakıyorlar? Sanırım ilan gelecek. Sıkıntı yoksa çalışayım bende.
-
@byteks1 hiçbir emek boşa gitmez, sen çalış mutlaka. Geçen yıl çok yüksek alanlar vardı aöf mezunu.Mülakattan bu yüzden elendiklerini savunanlar da var, aöfli hakim tanıdığı olduğunu söyleyenler de ...Sen kulağını kapat çalış arkadasım, hiçbirşeyin garantisi yok ama emeğin karşılığı muhakkak var
-
@kulfet yorumlarınız için teşekkür ederim. Şu an halkbank mülakatım var. Mart sonu iş başlangıcı öngörülüyor iş bitince derse otururum. 3 ayda sanırım yetiştiremem ancak bir sonraki sınav için iyi bir altyapı oluşturabilirim diye düşünüyorum.
-
@kulfet hocam nerden vermiş Ahmet Hoca tarihi ?
-
Facebook'ta khk kaymakamlık sayfasında vermiş tarihi hoca. Tabi kesin değil bir duyum.
Bir arkadaşın yorumu ilginc ve mantıklı. Afrin operasyonu sebebiyle iç işleri bakanlığı'nın kaymakamlık sınavı mart ayından ileri bir tarihe ertelendiğini söylemişlerdi. Bu durumda hakimlik nasıl olacak haziran ayında ilginc.
-
@monser devlette süreklilik esastır bence operasyon alımları etkilemez.
-
@ecem Öyle tabi devlette süreklilik esas ama 17 mart tarihinde yapılması beklenen kaymakamlık sınavının operasyon sebebiyle ertelendiği yine aynı facebook sayfasında paylaşılmıştı. O yüzden ilginç biraz. Umarım olur.
-
@kulfet arkadaslar yok bu hoca su tarihi vermis yok su hoca su tarihi vermis bunlari dikkate almayın sadece bakanlığın duyumunu bekleyin..Cunku hocalar sadece kurslarina ogrenci dolsun pesindeler benim arkadaşim da gecen yil kursa yazıldı aralikta olacak olacak diye ama ilan geldi sadece adli arkadaşim kursu birakip kpss aya yönelim dedi hocalar belki ek ilan gelebilir diye kandirip tutmak istediler ve sonunda bi ek ilan fln gelmdi siz siz olun bunlara kulak asmayın benim düşüncem haziranda olmasa aralikta olacak onun icin su tarihte olmus bu tarihte olmus hic önemli calismalarinizi aksatmayin nasil olsa olacak diye calisin lütfen
-
@hakimeadayi Kesinlikle katiliyorum.Gectigimiz agustosta adli ilani gelmeden once idari icin;surpriz bekliyoruz 300 gelebilir dediler kurstan.1 hafta sonra ilan geldi,Sonuc:idari gelmedi bile.Kurslari vr hocalarini fazla umursamayalim.Acilcakmis gibi calisalim derim ben.Unutmadan soyleyim idariye ek ilan gelebilir dememislerdi bize,gelicek dediler.Sonuc olarak yapilan tum aciklamalarin ortak ve tek amaci kurslari doldurmak.Kurslarla ilgili son bir bilgi veriyim;planlanan kurs baslama tarihlerini ileriyi aldilar bazi kurslar hatta bazi gruplari kapattilar.Sebep, kaydedicek insan bulamadilar.
-
@ömerhayyam evt bundan haberim var bu arada hakimlik sinavina ilk defa mi gireceksin acaba yoksa deneyimin var mi??
-
@hakimeadayi Ilk kes gircem.
-
@ömerhayyam ok hayırlısı olsun hepimiz icin..
-
2-3 yılı idari hakimlikle geçmiş bir kardeşiniz olarak tavsiyem şudur :
İlan geldi gelmedi tartışmasına girmeden barajı yüksek(Min 76-78 doğru) ve ilk 300-600 e girmesi oldukça zor, hata yapma payı az olan bu "özel " sınav için sadece ders çalışmanızı ve zaman kaybetmemenizi öneririm.Kanunu okumayı ihmal etmeyin.Sevgiler.
-
Dostlar hepinize merhaba. Sessiz sedasiz seyrediyorum durumlari ama bir yandan da boş durmuyorum. Sinavin yil sonuna kalmasina dair soylentiler de olmakla birlikte sayi konusunda 200 konusuluyor. Su anda net bilgi almak cabasindayim kisa sure icerisinde de alacagimi umuyorum. Her halukarda sizler tavsiyede bulunan arkadaslari dinleyerek hazirliginizi kesmeden surdurun. Ben de ayni fikirdeyim bu sinava daha once emek vermis biri olarak. Bakalim net haberi ben de sizler gibi sabirsizlikla bekliyorum. Belki bir daha deneriz hi?
-
@aslan-reyiz sinava girmiş biri olarak matematikte konu dağılımı olarak neler cikiyo bilgi verir msnz acaba geometri ve analitik geometri de soru olarak geliyo mu
-
@hakimeadayi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz sinava girmiş biri olarak matematikte konu dağılımı olarak neler cikiyo bilgi verir msnz acaba geometri ve analitik geometri de soru olarak geliyo mu
Matematikten 6 soru geliyor 1 rasyonel sayı 1 üslü köklü çarpan konularından 1 tane geometri 3 problem