Bir Kitap da Sen Al.
-
@guyan-gelmiş tamamdır takibe aldım
-
Arkadaşlar aras kargo aramadı ben de yurt içine götürdüm lakin onlar da %40 şeklinde bi indirimimiz yok 13.00ile15.00 arası %20lik bi indirim oluyor yarın gelin isterseniz dedi.Ben de madem dediğinizi yapmayacaksınız ne diye orda küçücük bi cocugu bu sandalye için 2 gundur bekletiosunuz.Ben istedim ki hepimizin çorba da tuzu olsun ama maalesef firmalar bencil ben ne kadarsa ödeyeceğim tamam hesaplayın dedim.Ordan bi abi geldi bi de bana anlat dedi durumu anlattim pc başına gecti 40dk ugrasti her indirimi denedi hep çok yüksek çıktı tamam önemli değil dedim sen ne iş yapion dedi daha baslamadim atandim da dedim bak işin de yok daha niye bu kadar para ödeyeceksin bekle dedi koliyi kuculttu,sonra avukat arkadaşın var mı dedi evet dedim bana onun baro nosunu öğren dedi. Aradım öğrendim sonra o numarayla %60a yakın bi indirim yaptı yalnız gönderen ismi arkadaşın olacak dedi önemli değil onun da tuzu oldu ne de olsa dedim:) Sonra dedi ki avukata,öğretmene indirim yapacaklarına böyle şeylere indirim yapsalar keske,bana kalsa hayatta para almazdım dedi,ben de abi sen de emir kulusun o paraya sen de çoluğuna,cocuğuna alirsin birşeyler senin şu emeğin yeter daha da genel merkezimiz falan inanıp güvenmem hakkını helal et dedim.Helal olsun dedi çıktım.Velhasil kelam dünya duzeninde ve kapitalist sistemde degisen hiçbirşey yok yine ne varsa yurdum insanın da varInşallah yarın Ronahimiz kavusacak hediyesine Haberler bu kadar dostlar Arası defterden silin
-
@maliyeciniz Ben zaten şaşırmıştım kargo şirketleri hele hele Aras. Neyse dediğiniz gibi ne varsa aylık 1404 TL ile çalışan yurdum emekçisinde var. Allah razı olsun hem ondan hem de avukat arkadaşından.
Ben başlangıçta bu işi kitap üzerine kurdum. Sonra olay çok farklı boyutlara geldi. Fazla diyecek bir şey yok aslında. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. -
@priss hocam açıkçası Arasa da ilk defa kargo verecektim,aceleydi işim o daha yakın diye giriverdiydim çalışanlar da öyle deyince acaba bu bi işaret mi dediydim ama Gerçekten ufacık bir hareket için girdiğimiz yolda devrim yaptıkBüyükten küçüğe maddi manevi emeği olan herkesin eline,yüreğine sağlık.Allaha emanet olun
-
@maliyeciniz nasıl hayallerimi yıktılar. Aras benim için bitmiştir:(
-
@bombiksmori ben çok bilgi sahibi olduğum bi kurum değildi açıkçası da biraz araştırdım kurucusu da kanserden vefat etmiş ve şimdi kızı yönetimdeymiş.Karun kadar zengin bile olsan Rabbinin verdiği bir hastalık karşısında ne kadar aciz olduğunu görüp,yaşayan bir aile olması bile yetermiş aslında bu isteği gerçekleştirmeye.Hatta tüm kanser hastalarına,bunu belgelendirmeleri karşılığında özel bir kampanya bile oluşturabilirmiş bünyesinde ama işte ademoğlu çiğ süt emmiş.Şimdi ne yaparlarsa yapsınlar Ronahinin şu kısacık izninde,dışarı çıkacağı bir günün hesabını verebilecekler mi? Ben bile yok yere geciktirdim,keşke başkasıyla dün yollasaydım diye öyle üzülüyorum ki.Sanırım vicdanlı ve duygusal olduğumuz için elalem iş adamı olurken biz zar zor memur oluyoruz Neyse artık böylelikle bir kurumun gerçek yüzünü görmüş olduk her şerde bir hayır
-
@maliyeciniz varlikla sinav olmak diye bir sey var iste. ne yazikki bende su canta alma surecimde yasadim bunu. Girdim cantaciya, diyorum hasta bi cocuga alicam o yuzdn suslu puslu istiyorum diyorum. Kendinde yok ya aradigim gibi bisey, bana sacma sapan koyu renk bisey getiriyor.bunuda sever diye israr ediyor. adam asla hastaymis, gorunce mutlu olucakmis bunu dusunmuyor.satacagi cantanin derdinde. Yahu birak 3-5 liran eksik kalsinda bi cocuk mutlu olsun, ama yok.. bu konularda asiri kindarimdir, o cantacilardan canta almasinlar diye annemin teldeki whatsap gruplarina kadar attim,tum arkadaslarima soyledim:) insanlarin gozu donmus.boyle zamanlarda herksten nefret ediyorum da neyse. Her seye ragmen guzelligin kazanacagina inaniyorum kalbi karartmamak, umutsuzluga dusmemek lazim yarin ronahinin dunyasina bi gunes dogacak. Bu gece bunu dusunup mutlu olmak, yaradana binlerce kez sukretmek en dogrusu.hamdolsun
-
@kismetnasip hocam çok da bir şey demeyin nereden bilsin adam. Benim de kuzen 15 yaşında renkli götürürsem kafama atar o şeyi. Cool oluyor bazıları, adamın da kızı öyleyse. Ama kargoculara gelirsek, ben de şirkette hep söylüyorum değişşin diye bazı şeyler. Anlaşma aşaması hariç kale alınmıyoruz, PTT'ye şaşırdım ki kütüphaneye kitap falan bedava idi bir ara diye hatırlıyorum.
-
@impressiveunit hocam o cantacinin niyeti o sekilde masum degildi. O tarz halis bi niyet hissetsem zaten oyle yapmazdim. Onun disinda da haklisin, ne denir
-
Dostlar sandalye yerine ulaştı,mission completed
Annesi aramış ve o sesindeki mahcubiyetle mutluluk arası his herşeye değer gerçekten.Ve aylardır görmediğim babamı ilk kez bugün rüyamda gördüm,hastaydı dizinden aşağısının felç kaldığını söylüyorduk hiç konuşmuyo gözüme bakıyodu sonra sağ ayağıyla sol bacağını kaşıyınca annemle şok oluyoduk ama sen felçtin baba diyodum bana o kadar güzel gülümsüyordu ki..Bizim buralarda bir meftayı rüyanızda görürseniz ve dünya kelamı etmezse kendisi gelmiştir derler.Hurafeyse de ben inanıyorum
Bunların hiçbiri tesadüf değil gerçekten çok güzel işler yaptık dostlar çok güzel.Allah bu fikri ortaya atan @Priss ten ve forum yöneticilerinden binlerce kez razı olsun.Mübarek cuma günlerimiz hep böyle hayırlara vesile olsun inşallah.Esen kalın -
@maliyeciniz YARDIMSEVERLİK KAZANACAK
-
@maliyeciniz hocam Allah sizden razı olsun babacığınızın mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın inşallah, evet öyle denir heryerde babanız sizi ziyarete gelmiş bile çok mutlu oldum ben de hem sizin hem Ronahi nin hem de bu güzel yürekli insanlar adına sağolun..
-
@maliyeciniz
https://i.hizliresim.com/9DD3vN.jpg
Bu Sevincin nedeni sensin dostum. -
@yldzkrc Âmin Allah razı olsun kardeşim @Priss ya ben onun kurduğu cümleye kurban olurum bugün konuşma fırsatım oldu 14 yaşında neşe saçması gereken sesi çok yorgun,halsiz geliyordu ama inşallah tedaviden sonra herşey güzel olacak.O gerçekten güçlü biz de forumcak çok güzeliz,belki dünyaya değil ama tek bir eve bile mutluluk yayabilmek için hepimiz bir olduk,olacağız ve daha nice evlere ulaşacağız inşallah ama Ronahi hep ilk göz ağrımız olacak ️
-
@priss onun süsünü sevsinler:) priss hocam Allah sizden de @maliyeciniz sizden de, cumlenizden de razi olsun
-
Herkese selam olsun 4 aylık hamile bir anneyi mutlu etmek isterseniz,imkanınız varsa instagramdan koyokullariyardimprojesi hesabını instagramdan takip edip aileye yardımcı olabilirsiniz.Bir çok ihtiyacı olan okullar,öğrenciler de ordalar.Sevgiler
-
@Priss @niloya @kismetnasip @yldzkrc @impressiveunit @aycan @bombiksmori
Arkadaşlar aklıma gelenleri etiketlemeye çalıştım da İnstagramda bi sayfayla tanışma fırsatı buldum “leyladansonra” diye.Bu etkinliği tıp fakültesi öğrencileri başlatmış ve kronik hastalıkları olan çocukları ziyaret edip dileklerini öğrenip,sayfada bunu paylaşıp gönüllüler sayesinde gerçekleştiriyorlar.Olur da göz atmak isterseniz diye belirtmek istedim linkini aşağıya bırakıyorum,inşallah biz de. İt gün böyle etkinlikler yaparız hayırlı akşamlar -
@maliyeciniz inşallah biz de bir gün olacak o it gün değil düzeltme olmayınca da pek kötü oluyo:)
-
@maliyeciniz çok güzel Hocam çok teşekkür ederiz vesile olduğunuz için ️ @bengidönüş
-
Herkese merhaba. Uzun zaman sonra yazmam gerektiği için gelmek mecburiyetinde kaldım. Lafı fazla uzatmanın manası yok. Sözler çıkmıyor zaten aklımı toplayamıyorum. Ronahi'nin ablası Rojda bugün şu mesajı yazdı:Doktorlar anneme artık Ronahi için yapılacak bir şey kalmadı demiş.
Maalesef kız gözlerimizin önünde ölümü bekliyor. Ben belki bunları yazarken oldu belki yarın sabah olacak ama artık olacak. Ankarada olan arkadaşlardan son bir isteğim var. Son istek... İmkanı olan arkadaşlar hep beraber kardeşimizi belki de son kez olsun mutlu etmek adına onu hastanede ziyaret edelim. Ben bu süreçte birkaç kez gittim bu sefer sizleri de bekliyorum. Fazla zamanımız kalmadı arkadaşlar.
@sosyolog @maliyeciniz @1903bjk @guyan-gelmiş @bengidönüş @yldzkrc @nefiseok @Fabrizio @yyy @impressiveunit @levent_35 @cag317 @skryekndmr @kismetnasip @KöyünDelisi @MerveeK @memorist @atiba @krtdtl @guydemapusant @miranda @ozgur85 @Pozitif @hü-sbky @by123 @aycan @bombiksmori