Bir Kitap da Sen Al.
-
@priss
Offff Allah'ım sen yardım et Son zamanlarda aldığım en kötü haberlerden biri bu. Ağlayarak okudum. Güzel haberlerini beklerken bunu duymak içimi paramparça etti. Ankara'da değilim ama orda olan arkadaşlar nolur gitsin skı skı sarilsin.Benim yerie de sarılın. Çok üzgünüm.. Üzüldüğüm ufacik seyler icin kendimden nefret ettim şuan..Hayatin asil gerçeği bu..Tek gerçeği..Gerçek acı..Orda olmasam da dualarimi yolluyorum Allah'ım sen yardim et, guc ver kuvvet ver sen buyuksun. -
@priss ne diyecegimi bilemiyorum. ben gelirim
-
@Priss çok kötü haber bu keşke bizde gidebilseydik
-
@priss kaç gündür elim telefona gidiyo arayamıyordum,her seferinde bir şey çıkıyordu.Şimdi bu haberi görmek,o annenin ablanın yerinde olmak..Allahım sevdiğin yatakta öylece yatarken hiçbir şey yapamamak kadar ağır bir sınav vermesin kimseye.Kırıkkaledeyim inşallah ayarlayabilirsem giderim topluca gidilecek olursa burdan haberleşelim.Yoksa bireysel gideriz bi şekilde.Allah sabır versin
-
Güzel çocuğun gülen gözlerini görünce hep iyileşeceğini düşündüm aklıma başka türlüsü gelmemişti Allah kimseye hiç kimseye böyle bi haber aldırmasın acının yakını uzağı da olmazmış içim titredi.keşke elimizden daha başkası gelse,gelseydi.Ben Ankaradayım ama görmeyi kaldıramam açıkça söyleyim dayanamam güçlü durabilen biri değilim yapamam kusuruma bakmayın benim.
-
@hü-sbky bende okudugum andan beri ayni seyi dusunuyorum. Bilmiyorum ne yaparim nasil davranirim. Gercekten kalbimin suan nasil sizladiginin tarifi yok
-
benim de yarın sabah namazı Ankara'dan ayrılmam lazım. İzin alırsam geleyim ya da Ankara'da gönderimi yapan arkadaşımla konuşayım. Giderseniz açıktan yazın lütfen, nasıl olacak.
-
Allah sabır versin güç versin ruhuna, bedenine.
Çaresizlik en zor şey ama umut da hep var bir yanda. Hiç tanımadan seven ablaları abileri arkadaşları var onun burada, sevgi hep en sağlam destek . Allah yardımcıları olsun . -
@Priss kaçta nerede buluşulup gidilecek dostum Ankarada izindeyim
-
Buluşmayı en kısa zamanda ayarlayıp haber vereceğim
-
@priss offff... ne diyeceğimi bilemiyorum bildirimi gördüğüm an içim karardı zaten bişey oldu diye açtım mesajı.. ben, ziyaretine giden eşim ve arkadaşları geliriz yeter ki son kez isteği olsun, dışarı sayılı çıkabiliyorum sağlığım dolayısıyla ama Ronahi için ayarlarsak orda olacağız.. Allah ım sen mucizeleri yaratansın sen küçük kardeşimize yardım et Yarabbim..
-
başlığı yeni gördüm. ne kadar güzel düşünülmüş, o çocuk nasıl da sevinmiştir derken hastalığın onu yenmekte olduğunu öğrendim. herkesin sınandığı bir şeyler var şu hayatta ama sanırım en zoru sevdiğin birinin canıyla sınanmak. Allah'tan ümit kesilmez derler, dilerim iyileşir, dilerim... Allah ailesinin yardımcısı olsun. Ankara'da olsaydım ben de gelmek isterdim. gidenler benim yerime de gözlerine baksın, benim yerime de iyi ki var oldun desin ona...ve biz büyükler çocuklar için daha çok şeyler yapalım. hayal kurabilen, dileği olan çocuklara ya da hayal kurması engellenmiş, görünüşü çocuk olup da imkansızlıklar yüzünden büyümek zorunda kalan çocuklara da ulaşalım. onların yüklerini biraz da olsa hafifletebilsek ne güzel olur.
-
Ne yazık ki iş yoğunluğum nedeniyle ziyaret edebilme imkanım yok.
Ziyarete gidebilen arkadaşlar bizlerden de çok çok selam götürsünler kardeşimize.
-
Allah ailesine sabır versin çok zor bir süreç, dua edelim Allah'tan umut kesilmez.
-
@Priss yeni gördüm priss ben de gelirim bi kaç arkadaşım da gelmek ister. Ne denebilir ki bir çocuğun hayatı.. Daha zoru yok.
-
Duyduğum günden beri etkisindeyim Allahım kimseyi sağlıkla sınamasın, acı haber aldırmasın.Bizlere böyle dokundu Allah ailesine sabır versin ama her şeyden önce Ronahi için bi mucize olsun güç kuvvet gelsin küçük bedenine gülen gözleri solmasın.Hiçbir çocuğın neşesi solmasın.
-
@hü-sbky Amin inşallah yeminle benim de hiç aklımdan çıkmıyo annesinin numarası var ama hayatta atayamam artık ne duyacağımı bilmiyorum öyle korkuyorum ki.Burdaki her yeni bildirime dua ederek bakıyorum Allahım inşallah bir mucize nasip eder.O ol derse herşey olur dua edelim bolca
-
Herkese günaydın yarın saat 15.30 da Hacettepe onkolojide buluşalım dostlar. Gelmek isteyenler hatta arkadaşlarını bile getirmek isteyenler bana cep telefonlarını ve isimlerini mesaj atarsa sevinirim. Bir WhatsApp grubu kuracağım ordan konuşmaya devam ederiz Ronahi için.
-
Arkadaşlar ziyaret saati 18.30 olarak güncellendi. Onun dışında girişler sorun oluyormuş.
-