TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
-
@plansız Kadir Cangızbay gerçekten tanınması gereken bir akademisyendi. Kendine has tarzı ve soru tarzlarıyla çok keyifli bir ders anlatımı yapıyordu. Özellikle 68 kuşağı sonrası süreci bizatihi içeriden biri olarak yaşayan birisi olarak müthiş verimli ders işliyordu. Sosyolojinin babası kimdir? Şıklarda Kadir Cangızbay. Ulus nedir? Ankara'da bir semt adı. Gibi şıkların yer alıyor olması her şeyi tiye aldığını çok iyi gösteriyordu. Liberaller için Liboş kavramını Atilla Yaylayı delirtmek için kullanıyordu. Çok keyifli bir akademisyendi, Gazi Üniversitesi kıymetini bilemeden yaş haddinden emekli etti.
-
@sbf1983 kitabını aldırmıştılsr ama kullanmadım:)
-
@brzezinski dogrudur ustat
-
Öncelikle mevcut ve eski tüllaba selamlar.
Son sınıfa geçişle birlikte ben de maratona başlamayı planlıyorum.Bu zorlu süreçte hepimize başarılar dilerim. -
@MMmustafa hoş geldin aramıza kardeşim. Umarım verimli ve güzel bir yıl olur senin için.
-
@Antimülakat Hoşbuldum.Teşekkür ederim üstadım.
-
Siyasal'da okumuş ya da okumakta olan arkadaşlar Genel muhasebe dersinde hangi kitaptan sorumluydular lütfen bana bir yardımcı olsunlar siyasalın hocaları nın( Ercan Bayazıtlı, Kadir Gürdal ve Orhan Çelik) yazdıgı bi muhasebe kıtabı aldım ''GENEL MUHASEBE'' bazı noktalarda imla hataları falan var acaba ben mi anlamıyorum yoksa hocalar derste düzelttiriyor mu ?
-
@abd94 Orhan hoca derste pek kitabı kullanmazdı. Ercan Hoca dan şirketleri aldım haliyle oda kullanmıyodu kadir hocadan emin değilim. Kitabı kısa bi inceleme fırsatım olmuştu iyi kitaptır ufak tefek basım hataları olmuş olabilir.
-
@kuruhasan çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
-
Malumunuz üzere mektepte iktisadı Erdal Ünsal'dan okuduk;sizce kpss için aynı ekolden devam etmek mi daha mantıklı yoksa başka bir kitaba geçiş yapmak mı?Mesela Tufan Samet hocanın kitabı çok övülüyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim,diğer dersler için de kaynak tavsiyelerine açığım:)
-
@MMmustafa bu sene 2 kitaptan da çalıştım. Erdal Ünsal’ı okumaya vaktin varsa kesinlikle onu öneririm. Temel oturtmak için mükemmeller hele de mikroda. Makroda belli bi yere kadar Erdal okuyup IS-LM den sonrasını Tufan hocadan okudum. Erdal hocanın IS-LM sonrası kpss için gereksiz geldi ama kurum sınavlarında işe yarayacağını düşünüyorum. Kısacası Tufan Samet hoca daha pratik bi dilde anlatıyor ve daha çok ezbere yönelik gibi, ezberiniz kuvvetliyse Tufan Samet’i Erdal Ünsal’ı ise çok iyi bi temel oturtmanız için öneririm. Hepsi kişisel fikrimdir, başka arkadaşların da yorumlarını göz önünde bulundurmanızı öneririm.
-
@oliviadunham cevabınız için teşekkür ederim hocam.Bu sene 4.sınıfa geçiyorum,ne kadar üstten ders alıp yükümü hafifletmiş olsam da dediğiniz gibi zaman konusunu iyi değerlendirmem gerekiyor.
-
@oliviadunham yani ben düşündüklerimi kaleme döksem sanırım aynı şeyleri yazardım. Erdal Ünsal kurum sınavları için vazgeçilmez kaynak. Ne çıkıyorsa o kitaplarda yazıyor ancak makroda IS-LM den sonra hem zorlaşıyor hem de detaylar insanı çok boğuyor. Bu nedenle o kısımdan sonra bir ek kaynakla destek gerekiyor. Tufan Samet'ten ders almış birisi olarak çok özverili bir kişiliğe sahip. Öğretebilmek için kendini zorlayan hocalardan. Bu nedenle kaynaklarında da bunu görmek mümkün.
-
@plansız, içinde söyledi: TY MÜLKİYELİLER BİRLİĞİ
Mektep is here
Gençler biz de olmasak kimse mektebin kapısını çalmayacak yok mu daha güncel bir fotoğraf ? Okulda ne var ne yok, sanırım final haftası şu an her köşe başında ders çalışılıyordur. Fazla çalışanların etrafında toplananlar onlardan son dakikalarda ne öğrensek kar diye bekleşiyorlardır. Kütüphane tıklım tıklım doludur. Hala sabahları kütüphane kapısında sıra oluyor mu Hukukçu tayfaya içten içe kızıyor musunuz bizim kütüphaneye geliyorlar diye
-
Birde bu bölüm ne oldu bilenler aktarsın Galiba ilk dönemi tamamlıyor, meraktan derslerine giren oldu mu, neler anlatıyorlar, hep ingilizce mi anlatılıyor dersler
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5602/ankara-sbf-de-politika-ve-ekonomi-bölümü-açıldı/20 -
@plansız valla hocam arada bir fakultenin internet sitesine bakiyorum, yeni site daha bir degisik. Ama eskiden mezun bilgi formu tarzi bir sey vardi yenisinde bulamadim:) bize derse giren hocalar( o zamanlar doktora yapiyorlardi) profesor olmus yaslandigimi hissettim.
-
@plansız fotoğraf paylaşmak istedim ama yapamadım, Url yanlış oldu sanırım.
-
@öfkeli fotoğraf paylaşmak istedim ama galiba url yanlış oldu.
-
@sbf1983 Hangi hoca ki bahsettiğiniz, profesör olan
-
@öfkeli Arama motoruna resim yükle yazın, çıkan ilk linkten yüklemeyi yapın, resim url yazan linki burdaki iletiye gelince resim yükle kısmındaki görsel url yerine yapıştıracaksınız. Olmazsa çok uğraşmayın dostum nasip