2018 Guy Alımı
-
@Oligopol 3 ay önce forumda aşiri tepkiler almasina rağmen o tepkilere karşi her zmn iyi niyetini koruyup ve bugün bize bu neşeli günü yaşatan bu yürekli insana teşekkürleri mi sunarim rabbim bu güzel yüreğinin kalbinin emeklerinin karşiliğini tez zamanda vermesi dileğiyle
-
@rterdogan tabiki de sgk.. hic kiyaslama bile
-
@asyasy Onda haklısınız bende şahit oldum 90 üstü ile Guy'dan elendi şimdi Vakıfbank'ta müfettiş yardımcısı.7 mülakatta az değil Allah sabır versin haksızlığa uğramak kötü şey ama yaşadığımız dünyanın da bir gerçeği
-
@fernando-reges Sağolun teşekkürler.
-
İlleri ve sayıları çok merak etmeye başladım
-
@asyasy Sizi çok iyi anlıyorum hocam yeni değilim bu süreçte. En kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.
-
Geçen senenin Bursa mağduru olarak yerimi alayım evvela kısmetten öte yol yok tek gelmeyen ili seçerek hayattan soğutturmuşlardı inş bu sistemde bi an önce düzelir
-
@şampiyon 10+1 sistemi sart
-
@kronikguy yaklaşık bir ay önce eğitim de ik daire başkanına bu soru soruldu verdiği cevap ise netti. Bi ara öylr bi çalışmaya girdiklerini ancak bazi sebeplerden dolayı tamamlayamadıklarını şuan içinde böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ifade ettiler. Bu sınavdada tek il olacağı ihtimali çok yüksek
-
Evet dostlar. Ne akşamdı
Merhaba yeniden herkese. Gerçekten uzun zaman sonra önce gelen 2 ilan akabinde bugün ki gelişmeler ile buralar bayram yerine döndü. En kötü günümüz böyle olsun. İnşallah tek tek hepinizin sınava girebildiğini ve ardından mülakatta olumlu sonuçlarını görmek de nasip olur. Her biriniz için gıyaben duacıyım ve cânı gönülden başarınızı diliyorum.
Size daha evvel de çok kez söylediğim bir şey vardı, birlik olun koparamayacağınız ilan, bilgi vs. yok. Bugün gücünüzü daha iyi farketmişsinizdir umuyorum. Her şeyden evvel bir kaç gündür esen umutlu hava, umutsuz söylemlerin yerini alan 'olacak, o ilan gelecek' söylemlerinin de herkesi nasıl olumlu etkilediğini gözlemledim. Pozitif olun dostlar hep böyle. Ümitvâr olun. Enerjiniz güneşi de söndürebilir, geceyi de ışıtabilir.
Tan atımına az vakit var, en karanlık saatindeyiz gecenin. Ancak nasıl aydınlık bu umutla şu anda değil mi? Hep böyle olun. Vazgeçmeyin, pes etmeyin. İlla ki devran döner, illa ki karanlıklar boğulur. Güzel günler görmek dileği ile günün kapanışını müsadenizle yapıyorum dostlar. Yorulduk ama çok keyifli çok iç ısıtıcı bir yorulmaydı. Hep böyle yorulalım inşallah.
Allah yâr ve yardımcınız olsun hepinizin. En kısa sürede;
Hangi ili yazalım?
Bu il gelir mi?
Kaçla kapatır?
Sınav nasıl olur?
Nereden çalışalım, şu kaynak iyi mi, bu yeter mi?
Biz 18 arkadaş olarak Bayburt'u yazcaz, siz yazmayın!sorularında buluşmak dileği ile.
-
Ne gündü be.... Sanal ortam deyip geçmemek lazım. Buradan birlik olup çoğaldik. Allah razı olsun hepinizden. Umarım nasipleniriz. İyi geceler ben.......
-
@ckmkerdal ashsbahgaga
-
Umarım il seçimi de sona bırakılır ilanın çileği olur bu da herkesin kafası rahat olsun, herkes hak ettiğini alsın, tek isteğim.
-
@kaimoğlan inceyi fark eden olmadı galiba kardeşim
-
@madxd ahahaha evet arada kaynadı kardeşim :))
-
bu haberi veren arkadaş sercan sayının 2000 olduğunu yazalı 15dk oldu leydizincentılmene
-
@2iki hocam link atarmsın
-
-
Heyecandan uyuyamayanlarda bugün Allah ım nasıl güzel bir gece Nasıl güzel haberler İnş hepimiz için güzel ve hayırlı şeyler olur.
-
edit: kaç gelir acaba ? sorusuna 2000 cevabını vermiş tahmin de olabilir ama sanmıyorum.