GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@luthor 73 ile biraz umutsuz olarak yer alayım ben de İngilizce dahile bu sonuç çok bile
-
@ff tamam ya kusura bakmayın borc senetleriyle karıstırmısım mantıgını
-
SIRALAMA
@genclerbirlikli -83
@pow3rtech -81
@E-M-Z -80
@iyilerindostu - 77
@brzezinski -77
@erdemsrc -76
@onrtms-76
@SeydiAliReis -75
@tuntirikos-74
@robinson1 -74
@satrab -73
@luthor -73
@Sirius -71
@ff 70ARKADAŞLAR PUANINIZI BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ KARIŞMADAN BİR LİSTE ÇIKARTIRIZ
-
@ff kusura bakma hocam 70 yazınca ben 70 sandım.
-
SIRALAMA
@genclerbirlikli -83
@pow3rtech -81
@E-M-Z -80
@iyilerindostu -77
@brzezinski -77
@erdemsrc -76
@onrtms -76
@SeydiAliReis -75
@tuntirikos -74
@robinson1 -74
@satrab -73
@luthor -73
@Sirius -71ARKADAŞLAR PUANINIZI BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ KARIŞMADAN BİR LİSTE ÇIKARTIRIZ
-
Şimdi özellikle muhasebede zehir gibiyim diyen arkadaşlar için, herkesten bir konuda yorum istiyorum,
Hangi soru olduğunu unuttum ama şu konusu kalmayan karşılık sorusu, o soru yanlış değil mi? Konusu kalmayan karşılık aynı dönem içindeki kayıtta kullanılır, soruda karşılığın önceki dönem ayrıldığını söylemiş, dolayısıyla dönem sonunda tüm gelir gider hesapları zaten kapanıyor, ertesi dönemde ayrılmamış bir karşılık için nasıl konusu kalmayan karşılık hesabı kullanılır ve bu doğru cevap kabul edilir?
Diğer muhasebe sorusu ise, şu elden çıkarılacak makine için, elden çıkaracağı makinenin hurda değerini 5000 olarak BELİRLEMİŞ, yani daha satış yok sadece düşünce, hadi onu da geçtim, tesis makine ve cihazlar hesabından çıkarır ve kayıtlı bedeliyle olduğu gibi elden çıkarışacaklar hesabına atarsın, bu sorunun cevabı elden çıkarılacaklara 5000 kayıtlanacak olarak verilmiş, sen nasıl kayıtlı bedel olan 50.000 yerine 5000 olarak aradaki farkla kayıt yaparsın??
-
@ff, içinde söyledi: GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
@melikesysl yıl sonunda reeskont hesabı alacakli hesapt oldugu için kapanışında borçlu hesapta olcak. Yıl sonunda reeskont faiz giderleri borçlu hesap olduğundan kapanış kaydında reeskont faiz gelirleri alacakli hesap olcak
konu ile alakam yok ne sormuşlar ona bakayım diye gelmiştim:) hocam mesajınızda reeskont faiz giderleri kapanış kaydında alacaklı olur demısnız kucuk bı düzletme yazayım gelir tablosu hesabı olduğu için kapanış kaydında yer almaz zira kendisi yansıtma hesapları yapıldıktan sonra alacaklandırılarak 690 Dnem k/znin borcuna devredilir
-
@luthor 76
-
@luthor hocam sana zahmet numaralandırarak yazar mısın listeyi
-
SIRALAMA
@genclerbirlikli -83
@pow3rtech -81
@E-M-Z -80
@iyilerindostu -77
@brzezinski -77
@erdemsrc -76
@onrtms -76
@nilayfb -76
@SeydiAliReis -75
@tuntirikos -74
@robinson1 -74
@satrab -73
@luthor -73
@Sirius -71ARKADAŞLAR PUANINIZI BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ KARIŞMADAN BİR LİSTE ÇIKARTIRIZ
-
@heredotolga bi yanlış yok gibi hocam. Ben mi göremedim
-
@satrab Bir dahaki kayıtta yapayım hocam her seferinde arkadaşları etiketliyoruz bildirim gidiyor.Küfür yemeyelim:)
-
@luthor yldzkrc gözden kaçtı herhalde hocam o da 73 yazmış sayfa başında
-
@luthor 73
-
@heredotolga pardon. Yıl sonu kaydı yazacağıma kapanış kaydı yazmışım
-
SIRALAMA
1.@genclerbirlikli -83
2.@pow3rtech -81
3.@E-M-Z -80
4.@iyilerindostu -77
5.@brzezinski -77
6.@erdemsrc -76
7.@onrtms -76
8.@nilayfb -76
9.@SeydiAliReis -75
10.@tuntirikos -74
11.@robinson1 -74
12.@satrab -73
13.@luthor -73
14.@yldzkrc -73
15.@poli -73
16.@Sirius -71ARKADAŞLAR PUANINIZI BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ KARIŞMADAN BİR LİSTE ÇIKARTIRIZ
-
arkadaşlar b kitapçığı 50. soruda devlet memuru amirin emri kanuna aykırıysa yerine getiremez diyor yanlış değilmi? konusu suç teşkil ediyorsa yerine getiremez değil midir bunun doğrusu?
ayrıca bir sorum boş görünüyor ben boş soru bırakmadım diye hatırlıyorum işaretlemeyi mi unuttum acaba sizdede böyle bir sıkıntı var mı ? -
@yldzkrc Bende aynıyım hocam 2 ingilizceyle en fazla bu kadar oldu:)
-
2 soruyu son dakikada değiştirmem ve bir sorunun boş olması dolayısla barajı geçemedim. şaka gibi 68 doğrum var
-
@paretooptimal bencede hocam o soruda sıkıntı var.Daha açıklayıcı bi cümle kurmaları gerekiyodu.Böyle çok arada kalmış