2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@genclerbirlikli Orada 1-2 yere baktım hocam da 50-60 tl arası bir şey istediler. Orası haricinde bildiğiniz yerler varsa tavsiye makbule geçer.
-
@rorschach159 abi ben Anadolunun köylerini gezmek istiyorum. Köy kahvesinde Ahmet amcanın sıkıntılarını, tek katlı evinin bahçesinde Ayşe teyzemin dertlerini dinlemek ve onlara çözüm bulmak icin çabalamak istiyorum. Günümüzde henüz teknolojinin bozamadığı samimiyetin ve muhabbetin timsali Anadolu halkımızla birlikte olmak istiyorum. Denizli de Recep Yazıcıoğlu, Diyarbakır'da Gaffar Okkan ve Mardin Derik'te Muhammed Fatih Safitürk olmak istiyorum. Şuna bak nasıl da hamaset yapıyor diye düşünebilirsiniz lakin samimi bir şekilde gönlümden geçenleri yazdım. Rabbim layıkıyla hizmet edecek olanlara kaymakam olmayı nasip etsin inşallah.
-
@the-kaymakam hepimizin gönlünden geçenleri yazdın teşekkür ederim hocam.
-
@cengizkan2 1. ve 14. iletimi okuyun.
-
@ercu "Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesinin sitesinde yayınlanan özgeçmişten
Ahmet Nohutçu’nun 1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler
Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduğu anlaşılmaktadır5. Yani
Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde doçent olarak çalışan ve Fakültede
Kamu Hukuku Bölüm Başkanı olan, bu Fakültede idare hukuku ve idari yargı
dersleri veren Ahmet Nohutçu’nun kendisi hukuk fakültesi mezunu, açıkça
“hukukçu” değildir. " Kemal Gözler, Örnekleriyle Usûlsüz Alıntı Sorunu, Bursa, Yazarın Kendi Yayını, 2013. s.176 -
@ercu "Ahmet Nohutçu’nun kendisinin veya bu durumu bilen birisinin çıkıp
doktora tezinin başlığının ne olduğunu, doktora tez danışmanının kim olduğunu,
doktora tezinin ne zaman kabul edildiğini, tez jürisinde kimlerin bulunduğunu,
tezi kabul edilmiş ise, neden bu teze YÖK Ulusal Tez Merkezinden
ve ODTÜ Kütüphanesinden ulaşılamadığını açıklamasında kamu yararı
olduğunu düşünüyorum. Daha açıkça şu soruyu sormak istiyorum: Ahmet
Nohutçu geçerli bir doktora diplomasına sahip midir? Değil midir?" Kemal Gözler, Örnekleriyle Usûlsüz Alıntı Sorunu, Bursa, Yazarın Kendi Yayını, 2013. s.184 -
Tarihten nerden başlamalıyım çalışmaya bende fetihname'nin test kitabı var yeterli midir ? Tşkler
-
@hoffafd Allah razı olsun hocam çok muhteşem bir arşiv sagolun
-
a.nohutçunun kaymakamlık kampı çıkmış çıkan kanunname de 9 temmuzda çıkan cb kararnameleri işlenmiş işlenmiş ama kampta 10 temmuz ve sonrası çıkan 14 tane cb kararnamesi var diyor çok fark var mı acaba ?
-
@economist-04692 fiyatı da baya iyiymiş 160 tl hiç fena değil
-
Arkadaşlar türkçeye hiç bakmıyorum konu davuluyla ilgili bilgi verecek arkadaş yada özet olan arkadaş varmı?
-
@mülkiamir007 Benim de bu konuda sıkıntım var, en azından hangi konuları çalışmamız gerektiğini bilen varsa ve yazarsa çok iyi olur.
-
@mertçinar @MülkiAmir007 hocam çıkmış sorulara baktığımızda genelde paragraf soruları olmakla beraber anlatım bozukluğu ses bilgisi kısmından da soru gelmekte buralara bakabilirsiniz bence.
-
@economist-04692 Teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar bitirdiğiniz ders ya da dersler var mı?
-
@corleone bu gidişle idare beni bitirecek
-
@derzulya Bende İnkılap ile Tükiye Ekonomisi'ni bitirdim (son rütuşlar). Pazartesi artık Anayasa ve İdare'ye başlayacağım.
-
@economist-04692 hocam kanunnamede 9 15 16 Temmuzda yayimlanan 12 tane Cb kararnamesi var diyor
-
@emre1910 9 - 15 - 16 Temmuz kararnameleri, 700- 702 - 703 KHK lar hepsi var. Bana bugun Kanunname ALtın seri elime ulaştı
-
@greyfalcon anladim hocam..ben daha alamadımda ama alacağım insallah iyi diyorlar...kitap soru sayısı olarak nasıl hocam