2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
DUYURU: Saat 21:00 da MHUY için #1000malihizmetuzmanyardımcısı Tagı ile etkinlik düzenlenecektir. Katılım gösterelim.
-
@alageyik08 Şimdilerde daha da güzelleşmiştir bu kurum, bakalım hayırlısı olsun.
-
Yeni bir ilan var mı yolda, bir haberi olan yok mu?
-
@alageyik08 Üstad sen bi eldekileri tüket de :d
-
@zapo İşsizlik...
-
@alageyik08 Sen giremeyeceksin de kim girecek, rahat ol hocam.
-
@zapo İnşallah hocam Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
-
İlan gelmesi iyi olur ama böyle olursa çok sıkıntı olacak. 1 yerde çalışabiliriz 10 yerin mülakatına kalıyoruz.Şahsen geçen seneden bu durumu iyi bildiğim için vicdanen rahatsız olmaya başladım. Şu kurumlar artık süreçleri hızlandırsa iyi olacak.
-
@öğrenci Katılıyorum hocam keşke süreçler hızlı işlese. Kriz ortamında işşiz olmak ve bunun devam etmesi insanı her yönden hırpalıyor. Allah yardımcımız olsun demekten başka bir çaremiz yok maalesef.
-
@alageyik08 Öyle maalesef hocam... Amin inşallah...
-
Facebook kpss a adminlerinden biri iletişim uzman yardımcılığı ilanı hazırlıkları var hayırlı olsun yazmış
-
@hickskaldor Sanırım Kpss şartı yok o uzmanlıkta
-
@vorgheizer Aynen bu mevzu geçmişti burada, KPSS şartı yok deniliyordu, bakalım.
-
Sınav aşamaları sayıştay (ön eleme,yazılı,sözlü) gibiymiş. Sınava girebilecekler:Hukuk, siyasal bilgiler, İİBF, İletişim fakülteleri ve Mühendislik fakültelerinin lisans bölümleri ile matematik ve istatistik lisans bölümlerinden mezun olanlar. İlginç olacak.
-
Yds isteyecek mi acaba veya sinavda dil bolumu olacak mı ki?
-
@onuktekin Hocam nereden duydunuz bu bilgiyi, bir yerde mi yayınlandı yoksa içerden mi?
-
@alageyik08 gogıldan baktım hocam
-
@ertugrulbey @karar @can @kd16 @Fernando-Reges @John-Stuart @intermilan @Elinor-Ostrom
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı
DUYURU: CUMA GÜNÜ SAAT 21:OO da #1000malihizmetuzmanyardımcısı tagı ile etkinlik yapılacaktır. Destek olalım ve facebook twitter da duyralım. -
@alageyik08 Sınav duyumu yok hocam bende :)) Sınav olursa ilginç olacak anlamında yazdım onu. Çok pardon :))
-
Bu kurumun daha önceki ilanlarına ulaşabilen var mı ? Hangi puan türleri istemiş,yds istemiş mi vb. ( Bu defa kpss istemeyecek büyük ihtimal)