MHUY 2018 ETKİNLİK
-
Twitter'da oluşturulan hashtag nedir ben göremedim
-
Arkadaşlar bu etkinliğe bende tweet atarak katkı sağlıcam puanlarımıza yazık olmasın inşallah yüksek sayılı ilanlar gelir.
-
Etkinlik yarın değil mi?
-
@mhd bende katılırım etkinlik için Twitter hesabından yapıyorsunuz bende hesap açayım öyleyse
-
@underw etkinlikten yarım saat önce duyurulacak hocam
-
@fernando-reges cumartesi ve pazar saat 20 de
-
@mhd tamamdir
-
!!!! DUYURU !!!! Yarın ve pazar günü saat 20:00 da MHUY ilanı için etkinlik yapılacak. Bunu her yerde duyuralım.
-
@mhd, içinde söyledi: MHUY 2018 ETKİNLİK
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı Arkadaşlar ,CUMARTESİ VE PAZAR SAAT 20.00 DA MHUY için etkinlik yapıyoruz. Sizden ricam bu saatten sonra her platformda duyuralım bunu. Özellikle Facebookta gurup atmınlerınden tanıdıklarınız varsa onlardan destek ısteyın.
Bu yazdığım isimler sadece bu başlıkta gördüğüm arkadaşlar. 300 kişilik ilanda en az 6000 kişiye şans doğuyor.
Gelin bu saatten sonra kar topu gibi çoğalarak bu ilanın en kısa sürede gelmesini sağlayalım.
Bir de cumhurbaşkanı, maliye bakanı milletvekilleri dışında kimi etıketleyebılırız?!!!! DUYURU !!!! Yarın ve pazar günü saat 20:00 da MHUY ilanı için etkinlik yapılacak. Bunu her yerde duyuralım.
-
DUZELTME : Arkadaşlar Duyuruda YARIN YERINE BUGÜN OLACAK.
-
"HERKESİN MENFAATİNEDİR"
bugün ve yarın saat 20 de yapılacak olan mhuy twıter etkinliğine katılımlarınızı bekliyoruz . 15 20 45 100 kişilik ilanlar bizleri mutlu etmez arkadaşlar zaten hep aynı kesim giriyo sınav görebilmemiz adına etkinlikler önemli o zaman saat 20 de twtera -
@mhd hocam ben Twitter 'da paylaştım. Akşam etkinliğe katılacak olanlarda akşama etkinlik var diye twit atarsa en azından daha büyük bir katılım olabilir. Twitter'dan da duyuralım saat 20.00de etkinlik olduğunu
-
@cournot hocam twitterdan paylaştım şimdi. Dün de paylaşmıştım. Diğer arkadaşlar dapaylaşırsa iyi olur.
-
Arkadaşlar takip edemedim başlığı mhuy duyumu var mı acaba umut var mı
-
@maesteo henüz gelen bir ilan Yok hocam. Ama bi alım planlandığı söyleniyor. İlanın gelişini hızlandırmak için bugün ve yarın saat 20.00 de Twitter'da etkinlik yapcaz. Tag ilandan yarım saat önce ilan edilecekmiş. Destek olalım lütfen.
-
@maesteo yapacağımız etkinlikle süreci hızlandırcağız kardeşim inlşh sayıda yüzümüzü güldürür
-
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı
HAZIRMIYIZ TAG SAAT 20:00 AŞAĞIDAKİ TAG İLE CUMHURBAŞKANIMIZ, MALİYE BAKANIMIZ MİLLETVEKİLLERİ YAZARLAR HOCALAR ETİKETLENEREK ETKİNLİĞE BAŞLIYORUZ.
KATILIM AZ OLUR DEME BELKİ SENİN ATTIĞIN BİR TWEET DİKKAT ÇEKER.
#1000malihizmetuzmanyardımcısı
-
TAG: #1000malihizmetuzmanyardımcısı KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK YAZARSANIZ TAGI HATA YAPMA OLASILIĞINIZ AZALIR BÖLÜNMEYİZ.
-
Başlayalım arkadaşlar
#1000malihizmetuzmanyardımcısı
-
Destek verelim