MHUY 2018 ETKİNLİK
-
@teklif-eğrisi yazı dediğin ösym ile protokol mü?
-
@intermilan hayir guzel kardesim sadece o degil.ilgili birimin once bakanliga yazmasi izin alinmasi.yukardan net onay alinmadigi surece yaprak kimildamaz.tum yazismalar sirayla.
-
@mhd aynen katılıyorum ve desteğe hazırım. Kimden nasıl satın alınır bilen varsa yapalım.
-
Arkadaşlar bugün sessiz kaldık
-
Arkadaşlar yeni etkinliği hangi günler yapalım. Ben devamlı yapmayı uygun görüyorum ancak üst üste olunca katılım azalıyor. Fikirleriniz neler?
-
Cumartesi ve Pazar günü saat 20:00 da MHUY ilanı için etkinlik düzenlenecektir. Lütfen yoğun katılım sağlayalım. Facebook gruplarında, twitterda, instegramda duyuralım. Bizler sesimizi duyurmazsak, kimsenin umurunda olmayız. Ve yıllarca bekleriz puanlar elimizde. Lütfen sadece buradan destekle kalmayalım sağda solda paylaşalım. Bir kişi bile çok önemli katılım için. Şimdi sesimizi duyurursak seçimden önce ilan gelebilir, yoksa kimin sesi çok çıkarsa kadrolar oralara gider.
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı -
@mhd hafta içi bigün yapsak daha iyi olur sanki bide şu tag alma işi nasıl yapılıyor öğrensek
-
Devam edelim arkadaşlar bütün sene Guy beklersek işimiz çok zor.Mhuy,Sgk,İlgöç,Vmy hepsi için etkinliklere devam
-
Devam edelim diyoruz da. Bu insanlar tweet attigimizda nerdeler? Katilim azaliyor. Lutfeen sesimizi duyurmamiz icin beraber hareket etmemiz sart !?
-
Mhuy gelirse en azından 5 bin insan için umut olur bir de kimse sistemden kopmamış olur. Şu ilansızlık herkesi dersten soğuttu.
-
@tozkok, içinde söyledi: MHUY 2018 ETKİNLİK
@mhd hafta içi bigün yapsak daha iyi olur sanki bide şu tag alma işi nasıl yapılıyor öğrensek
Katılıyorum. Hem tag satın alma hem de gazete ilanı etkili yöntemler oldu GUY ilanının gelmesinde unutmayalım.
-
Bugün ve yarın MHUY için etkinlik düzenlenecektir. Tag 1 saat önceden duyrulacaktır. İki günün Tagı ayrı ayrı olacaktır. Katılım gösterelim ve duyuralım.
-
DUYURU
Arkadaşlar Pazartesi ve Salı günü Twitter’da Saat 20.00’da GUY ve DGUY Mülakat tarihlerinin açıklanması için Etkinlik yapılacaktır.Lütfen Herkese Yayalım Zamanı geldide geçiyor bile.
#guydguymülakatlarınerede
️ Yetkilileri etiketlemeyi unutmayalım -
Saat 20:00 da #BİNmalihizmetuzmanyardımcısı tagı ile etkinliğe başlayacağız.
İlgili kişileri etiketlemeyi unutmayalım.
Twitleri beğenmekle kalmayıp retwet yapalım.
Dershane hocalarından, Yayın Evlerinden, Gazetecilerden, Ünlülerden destek isteyelim. Destek vermeselerde, olumsuz cevapta verseler reklam reklam dır. -
#BİNmalihizmetuzmanyardımcısı
-
Arkadaşlar sesimizi duyuralım artık. Her gün öğretmenler bir oluyor bi kere de biz olalım
-
Saat 20:00 da MHUY için etkinliğe devam edilecektir. Tag 1 saat önceden duyrulacak.
Lütfen katılım gösterelim. -
Destek verelim
#malihizmetuzmyardilanı
-
Mhuy da ihtiyaç olduğu kesin bilgi dostlar. Bir kaç uzman arkadaşla görüşme fırsatım oldu ama söyledikleri hep aynı şey: Kulislerde personel alımında Cumhurbaşkanına metni göndermeye cesaret edilemediği söyleniyor.
-
@antimülakat hocam 10.000 lerce polis 100.000 lerce öğretmen alımı oldu 2015 ten beri en son mhuy 2015 te geldi bu süre zarfında 300-400 kişilik MHUY dan bahsediliyor çok birşey istemiyoruz ki