29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@rootofallevil hocam Burda hem adli yargı Sulh hem idari yargı Sulh var:
https:/ /www.google.com/amp/s/idarehukuku.wordpress.com/2012/05/16/659-sayili-khk-idari-uyusmazliklarin-sulh-yoluyla-halli-mumkundur/amp/
-
@rootofallevil zararı tazmin için idareye başvurma sulh yolu olarak geçiyor. uzlaşıldıktan sonra konu dava edilemiyor. süreler de vardı ama hatırlayamadım. bakar yazarım
-
1924 ve 1961 Anayasalarında sadece Cumhuriyet ilkesi değiştirilemez iken diğer değiştirilemez ilkeler hep 1982 ile geldi..
Bir önemli nokta daha..
Dibace dediğimiz anayasanın başlangıç metni varya..
O da anayasaya dahildir..
Dolayısıyla değiştirilmesi için Anayasa değişikliği gerekir... -
@nrpsmf @mr-aday @FC-Real-GDP beşevler metro gidiyor ama biraz daha uzak olur..
Bu Akköprü metro durağı var biliyor musunuz Ankamall alışveriş merkezi yanında..
Ordan aşağıya inerseniz Konya yolu zaten o yol çok daha yakın oraya..
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@nrpsmf @mr-aday @FC-Real-GDP beşevler metro gidiyor ama biraz daha uzak olur..
Bu Akköprü metro durağı var biliyor musunuz Ankamall alışveriş merkezi yanında..
Ordan aşağıya inerseniz Konya yolu zaten o yol çok daha yakın oraya..
Ama tabi Otobüsle Aştiden geliyorsanız Beşevlerde inip yürümeniz biraz yorucu olsa da daha iyi olur çünkü Akköprüye gidebilmek için Kızılaydan aktarma yapmanız lazım..
-
@fc-real-gdp Hocam benimde Gazi fen fakültesi okul gazi iibf yakın bi yerde mı yanı fen fakültesi derken fen edebiyat fakültesi değil demi ?
-
@sosyal Hocam benimkinde de fen fakültesi yazıyor ama haritadan bakınca direkt fen fakültesi çıkmıyor. Ben de merak ediyorum, acaba fen edebiyat mı
-
@mehmetemir aynen hocam benim gazi fen fakültesi değil ama çoğu arkadaşın Aştiden geleceğini düşünerek beşevler metroyu tavsiye ettim yoksa Ankaradaki arkadaşlar illa ki ulaşım sağlarlar.
-
@sena_25 Nasıl öğrenebiliriz acaba hocam onu ankaralı bilen bi arkadaş yok mu forumda ?
-
@sosyal hocam gazi üniversitesi'nin bazı fakülteleri hacı bayram üniversitesine bağlandı. gazi fen edebiyat yok artık. fen edebiyatı ikiye bölmüşler. gazi fen f. ve hacı bayram edebiyat f. diye ayırmışlar. harita güncel değil. beşevler ibfye yakın sayılır aslında. ama gazi fen fakültesi konya yolunun diğer tarafında. konya yolundan geçen bir dolmuşa binip uygun yerde inince en fazla 3-5 dakika yürüyerek ulaşılır.
-
Gazi fen fakultesi yazinca haritalarda emniyet mahallesinin olduğu yer çıkıyor burasi değil mi?
-
Arkadaslar sinav giris belgem 1 sayfaya sigmiyor.
Nasil bir yol izlemeliyim ? -
@sbui61 Emniyet Mahallesi, 06560 Yenimahalle/Ankara
Hocam bu..
Ana kampüs dediğimiz alanda..
Mevlana bulvarının solunda kalıyor...
-
Hazır sınav yeri konusu açılmışken sorayım gazi iibf beşevlerde değil mi hala?
-
@oflu61 hocam bazen o oluyor. Kırtasiyeciler düzeltebiliyor ordan çıktı alın...
-
@mminervaa hocam Benim bildiğim o zaten beşevler de olduğu için diğer fakülteler gibi Hacı Bayram İbf oldu o da..
Hatta kendi sitesi de var bizzat...
-
@mehmetemir hocam giriş belgesinde gazi diye yazıyor hala yerini bulmakta sıkıntı yaşamayalım da gerisinin önemi yok...
-
@confutatis hocam çok teşkkürelrr düzeltme için
-
@mminervaa bende de gazi iibf yazıyor. Emniyet mahallesi m.yasar bostanci no4 beşevler Yenimahalle şeklinde adres. Merkez bankasi darphanenin yanindaki yer benim bildiğim. Ana kampüste hala
-
@mehmetemir hocam eyvallah