İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
-
@nopainnogain, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@geliruzmanı07 adliyle beraber açıklanacak yakın zamanda sonuç bekleme hocam
Hepsi birlik de mayıs sonuna doğru açıklanır...
-
@amirim hocam adli yargı mezun grubu son mülakat tarihi 29 Mayıs iken hepsinin beraber Mayıs sonundaki açıklanma ihtimali nasıl olabilir?
-
@mehmetemir Temmuzun ilk haftası hepsi toplu olarak açıklanır nasipse .
-
@kendinehâkim o kadar uzamaz bence.
-
@mehmetemir, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
@amirim hocam adli yargı mezun grubu son mülakat tarihi 29 Mayıs iken hepsinin beraber Mayıs sonundaki açıklanma ihtimali nasıl olabilir?
Pardon haziran diyecektim
-
@fc-real-gdp inşaallah
-
@amirim hocam bu duyum mu tahmin mi? siz sanırım yetkili bi abisiniz çünkü
-
Nerede bu duyumcular? Hiç yok mu heyecan yaptıracak küçük bir haber?
-
@ehss hiç sorma hocam herkes pusuya çekilmiş :)))
-
@kenan bitişe (sonuç açıklanana) kadar at yarışı gibi, isimler sürekli hareket halinde. Sol veya sağ kulvardan atağa kalkan alacak inşallah :)))
-
@mr-aday aynen öyle :))))
-
diğer bilinen bi forumun avukatlardan hakimliğe geçiş sayfasında 7-10 mayıs gibi bi duyum aldıklarını yazmışlar. diğer bi kişi de bu tarihlerin idari için olabileceğini avukatların 20 mayıs gibi açıklanabileceğini yazmış
-
https:/ /www.aa.com.tr/tr/turkiye/turkiye-adalet-akademisi-kuruldu/1467701
Artık açıklarlar herhalde
-
@geliruzmanı07 neyi açıklarlar hocam mülakatları mı?
-
akademiyle mülakat sonuçlarının bir ilgisini olduğunu düşünmüyorum.
-
@idarhakim Açıklanması için kendimce bahane ürettiğimden sondaki gülücüğü koydum zaten.
-
Varsayalım ki idari ve avukatlık mülakatları mayıs sonunda, adli mülakatı temmuz ortasında açıklandı. Üçünün eğitimleri aynı tarihte mi başlar? Sonuçlar bu tarihlerde açıklanırsa eğitimler ne zaman başlar sizce?
-
@fatih145, içinde söyledi: İdari hakimlik sınavı mülakat süreci
Varsayalım ki idari ve avukatlık mülakatları mayıs sonunda, adli mülakatı temmuz ortasında açıklandı. Üçünün eğitimleri aynı tarihte mi başlar? Sonuçlar bu tarihlerde açıklanırsa eğitimler ne zaman başlar sizce?
temmuz sonu gibi eğitimler başlar tahminim.
-
Arkadaşlar hakim yardımcılığı geldi mi bir sonraki alım nasıl olcak belli oldu mu?
-
@uzmanyrdd Daha gelmedi üzerinde çalışıyorlar diye biliyorum. Strateji belgesi hazırlıkları var belki içeriğinde olabilir . Açıklanma konusunda ise şahsi görüşüm haziran sonu temmuz başında açıklanır.