Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Geçen yıl P48'i 92.3 olanın sırası 105, bu yıl P48'i 90.5 olanın sırası 160. Herkes Ankara'ya başvursa bile 360 kişi var, 89-90 bandında bitecek
-
@dzndr herkes Ankaraya başvuramayacağına göre 87 ye inebilir diyorum
-
@Cemre33 biraz zor olabilir ama siz yine de ankaraya başvurun
-
Ben de Ankaranın 86-87 aşağısına düşmeyeceğini düşünenlerdenim hatta aynı tarihlerde yapılacak olan bddk sınavlarında kadro dolmayacak bile. Btk taşrada dengeler çok değişecek hazine kontrolörlüğü sınavıyla çakışıyor ama hazine kontrolörlüğü sınavının bir hafta sonrasına ertelenmesi olursa taşralar da 85 civarı kapatabilir. Bu arada 2018 p48 83 puanla İzmiri yazdım evrakları pazartesi günü postaya vereceğim. Listeye girersem iki sınava da girmiş olurum btk ve hakimlik
-
@ank3435 bence de zor gibi ama Ankara yazıcam. Gelmezse de kısmet artık.
-
Ankara yüksek kapatır zannımca taşralarda mutlaka 1, 2 sürpriz gelecek gibi. Izmirin'de alıcısı cok bakalım ne olacak
-
Arkadaşlar başvuru yaparken bu iş tanımı görev tanımı falan bölümlerine ne yazdınız acaba? Bu bölümleri dolduran bir arkadaş dm den yardımcı olabilir mi ?
-
@islimbot MTA elden belge aldığı için hareketsizlik var, BDDK ise İstanbul ve klasik sınav olduğu için sıcak bakmıyor sanırım insanlar
-
@scofieldmustafa ingilizce soruluyor diye bddk pek tercih edilmeyecek ve taban puanla kapatacak gibi görünüyor. taşra illerine de başvuru talebi çok yok çünkü yüksek puanlılar risk alacağını düşünüp tercih etmiyor. ankara çok yüksek kapatacak ve birçok taşra ili sürpriz yaparak düşük kapatacak gibi görünüyor.
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar
-
arkadaşlar başvuru sayfası açılmıyor. sabahtan beri uğraşıyorum çok sinirlendim neden bilen var mı
-
@Estevez eski işinizle alakalı olarak değil mi ? Avukatlık hizmetleri - hukuki temsilcilik ve danışmanlık gibi ifadeler kullandım .
-
@enjoythesilence Ingilizce faktörü olmasa su an kapış kapış gidiyordu onlar. Yds faktöründen dolayi Strateji ve Bütçe Başkanlığınfa iktisat ve isletme 70 lerde kapadi.
-
@Cemre33 taşradan diyarbakır ya da mersin gibi çok tercih edilmeyen bir yer yazarsanız gelir ama ankara zor gibi
-
@evladıthemis hocam ben bilgisayar işletmeni kadrosundayım baya arada kaldım ne yazsam bilemedim doğrusu
-
@Estevez hocam genel olarak yaptığınız işi ifade edin çok önemli bi bölüm değil bence mesleğimizden neler yapabildiğimiz bellidir
-
@Baelish haklısınız. Genel itibariyle İngilizce herşeyi belirledi
-
Arkadaşlar biraz önce bir arkadaşımla konuştum ona da calısan birisi söylemiş toplam başvuru 3000e yakınmış. Taşraya başvuru çok fazlaymış. 87 alan birisine izmire basvurtmamıslar gelmez diye Ankara’ya başvurtmuşlar. Duyduklarım bunlar Ne kadar doğru bilmiyorum ️
-
@asımus ben 88le Erzurum’a başvurdum durum böyleyse bana da gelmez. Puanı riskli olan arkadaşlar iyi düşünsün araştırsın
-
Guy tecrübesi olan arkadaşlar bilir ama olmayanlar için söylemem lazım
Zamanında burdaki formda yazılanları okuyup birçok ilin daha doğrusu arkadaşın kaderi bilmem kaçla şurayı yazıcam şöyle kapatacak böyle kapatacaklar yüzünden değişti geçen bu yüzden geçen yıl guyda bazı iller sınava girecek kadar başvuru bile almazken bazıları yüksek puanla açıkta kaldı
Yapmayın arkadaşlar gerçekten hangi puanla nereyi yazdıysanız sonuçlar açıklanana kadar içinizde tutun kimsenin ahını almayınForma girme amacım asıl sınava nasıl çalışmalıyız siz nasıl çalışıyosunuz diye sormaktı ama dayanamadım burda bu usulde sınava ilk kez başvuracak arkadaşlar vardır üzülsün hayal kırıklığı yaşasın istemem ben geçen yıl malesef kötü yaşadım milletin algısıyla oynayanlar yüzünden 70 le guy olan vardı ben 75 küsürle sınava bile giremedim sebep insanların diğerlerinin algısıyla oynamasıydı
Neyse herkes istediğini yapmakta özgür ben sadece bu durumun defalarca nasıl yaşandığını anlatmak istedim
Kamu spotundan sonra; arkadaşlar sınava nasıl çalışıyosunuz kpssye çalışır gibi mi daha önce girip kazanan ya da kazanmış tanıdığı olanlar varsa yol gösterebilir mi özellikle uluslararası ve gk gy den ne çıkıyor çok bunaldım bunları napıcam diye düşünmekten