TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)

KPSS A
    bi̇li̇şi̇m uzman yardimciliği kasim 2019
    271
    2151
    296734
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      dzndr Son düzenleyen:

Geçen yıl P48'i 92.3 olanın sırası 105, bu yıl P48'i 90.5 olanın sırası 160. Herkes Ankara'ya başvursa bile 360 kişi var, 89-90 bandında bitecek

scofieldmustafa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • scofieldmustafa
        scofieldmustafa @dzndr Son düzenleyen:

@dzndr herkes Ankaraya başvuramayacağına göre 87 ye inebilir diyorum

Herkes nerde?

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          ank3435 @Cemre33 Son düzenleyen:

@Cemre33 biraz zor olabilir ama siz yine de ankaraya başvurun

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • R
            RootofAllEvil Son düzenleyen:

Ben de Ankaranın 86-87 aşağısına düşmeyeceğini düşünenlerdenim hatta aynı tarihlerde yapılacak olan bddk sınavlarında kadro dolmayacak bile. Btk taşrada dengeler çok değişecek hazine kontrolörlüğü sınavıyla çakışıyor ama hazine kontrolörlüğü sınavının bir hafta sonrasına ertelenmesi olursa taşralar da 85 civarı kapatabilir. Bu arada 2018 p48 83 puanla İzmiri yazdım evrakları pazartesi günü postaya vereceğim. Listeye girersem iki sınava da girmiş olurum btk ve hakimlik

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • C
              Cemre33 @ank3435 Son düzenleyen:

@ank3435 bence de zor gibi ama Ankara yazıcam. Gelmezse de kısmet artık.

• G
                Gresham T. Son düzenleyen:

Ankara yüksek kapatır zannımca taşralarda mutlaka 1, 2 sürpriz gelecek gibi. Izmirin'de alıcısı cok bakalım ne olacak

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Estevez
                  Estevez Son düzenleyen:

Arkadaşlar başvuru yaparken bu iş tanımı görev tanımı falan bölümlerine ne yazdınız acaba? Bu bölümleri dolduran bir arkadaş dm den yardımcı olabilir mi ?

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
                  Kazım KARABEKİR

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • E
                    enjoythesilence @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot MTA elden belge aldığı için hareketsizlik var, BDDK ise İstanbul ve klasik sınav olduğu için sıcak bakmıyor sanırım insanlar

"Asla vazgeçmeyen bir insanı, yenemezsin!"

Baelish 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • islimbot
                      islimbot KVKK @scofieldmustafa Son düzenleyen: islimbot

@scofieldmustafa ingilizce soruluyor diye bddk pek tercih edilmeyecek ve taban puanla kapatacak gibi görünüyor. taşra illerine de başvuru talebi çok yok çünkü yüksek puanlılar risk alacağını düşünüp tercih etmiyor. ankara çok yüksek kapatacak ve birçok taşra ili sürpriz yaparak düşük kapatacak gibi görünüyor.

• A
                        Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Bir rt beğeni yapalım dostlar

https://twitter.com/memurlarnet/status/1197832426019532800

• G
                          güneşşş Yasaklı Son düzenleyen:

arkadaşlar başvuru sayfası açılmıyor. sabahtan beri uğraşıyorum çok sinirlendim neden bilen var mı

• E
                            evladıthemis @Estevez Son düzenleyen:

@Estevez eski işinizle alakalı olarak değil mi ? Avukatlık hizmetleri - hukuki temsilcilik ve danışmanlık gibi ifadeler kullandım .

Estevez 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • Baelish
                              Baelish @enjoythesilence Son düzenleyen:

@enjoythesilence Ingilizce faktörü olmasa su an kapış kapış gidiyordu onlar. Yds faktöründen dolayi Strateji ve Bütçe Başkanlığınfa iktisat ve isletme 70 lerde kapadi.

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

• Æ
                                æon_flux TCMB @Cemre33 Son düzenleyen:

@Cemre33 taşradan diyarbakır ya da mersin gibi çok tercih edilmeyen bir yer yazarsanız gelir ama ankara zor gibi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • Estevez
                                  Estevez @evladıthemis Son düzenleyen:

@evladıthemis hocam ben bilgisayar işletmeni kadrosundayım baya arada kaldım ne yazsam bilemedim doğrusu 🙂

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
                                  Kazım KARABEKİR

• E
                                    evladıthemis @Estevez Son düzenleyen: evladıthemis

@Estevez hocam genel olarak yaptığınız işi ifade edin çok önemli bi bölüm değil bence mesleğimizden neler yapabildiğimiz bellidir😅

• E
                                      enjoythesilence @Baelish Son düzenleyen:

@Baelish haklısınız. Genel itibariyle İngilizce herşeyi belirledi 🙂

"Asla vazgeçmeyen bir insanı, yenemezsin!"

• A
                                        asımus Son düzenleyen:

Arkadaşlar biraz önce bir arkadaşımla konuştum ona da calısan birisi söylemiş toplam başvuru 3000e yakınmış. Taşraya başvuru çok fazlaymış. 87 alan birisine izmire basvurtmamıslar gelmez diye Ankara’ya başvurtmuşlar. Duyduklarım bunlar Ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

A Æ G G 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • A
                                          asımus @asımus Son düzenleyen:

@asımus ben 88le Erzurum’a başvurdum durum böyleyse bana da gelmez. Puanı riskli olan arkadaşlar iyi düşünsün araştırsın

• M
                                            mülakatzedee Son düzenleyen: mülakatzedee

Guy tecrübesi olan arkadaşlar bilir ama olmayanlar için söylemem lazım
                                            Zamanında burdaki formda yazılanları okuyup birçok ilin daha doğrusu arkadaşın kaderi bilmem kaçla şurayı yazıcam şöyle kapatacak böyle kapatacaklar yüzünden değişti geçen bu yüzden geçen yıl guyda bazı iller sınava girecek kadar başvuru bile almazken bazıları yüksek puanla açıkta kaldı
                                            Yapmayın arkadaşlar gerçekten hangi puanla nereyi yazdıysanız sonuçlar açıklanana kadar içinizde tutun kimsenin ahını almayın

Forma girme amacım asıl sınava nasıl çalışmalıyız siz nasıl çalışıyosunuz diye sormaktı ama dayanamadım burda bu usulde sınava ilk kez başvuracak arkadaşlar vardır üzülsün hayal kırıklığı yaşasın istemem ben geçen yıl malesef kötü yaşadım milletin algısıyla oynayanlar yüzünden 70 le guy olan vardı ben 75 küsürle sınava bile giremedim sebep insanların diğerlerinin algısıyla oynamasıydı

Neyse herkes istediğini yapmakta özgür ben sadece bu durumun defalarca nasıl yaşandığını anlatmak istedim

Kamu spotundan sonra; arkadaşlar sınava nasıl çalışıyosunuz kpssye çalışır gibi mi daha önce girip kazanan ya da kazanmış tanıdığı olanlar varsa yol gösterebilir mi özellikle uluslararası ve gk gy den ne çıkıyor çok bunaldım bunları napıcam diye düşünmekten

C E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 107
                                            • 108
                                            • 26 / 108
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti