İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kartalyürekli 85 e doğru gidiyor derken tam olarak şu anda durum ne hocam
-
@İbbfli19 hocam 1080 kisi falan ankete katilmis yuzde 52 si 80 ustu gozukuyor dusunun artik.
-
@Gülbeşeker hocam bu anket bana idari hakimlikteki 95+ doğrusu olduğunu iddia eden 35-40 kişinin olduğu anketi hatırlattı.
-
Arkadaşlar itiraz bize nasıl avantaj sağlar ki diyenler olmuş şöyle anlatmaya çalışayım; sınav mevcut haliyle 83le kapandı diyelim siz ise 82 yaptınız ve liste dışı kaldınız ancak yanlış olan soruya itiraz edip sizin yanlış başkasının doğru yaptığı soruyu iptal ettirseydiniz siz de o 800. aday da 99 soru üzerinden 82 doğru yapmış olarak mülakata katılmaya hak kazanacaktınız hesap bu kadar basit. Dolayısıyla diyeceğim şeyi bağışlayın lütfen ama iki kahve parasını çok görüp veya zaten başkaları başvurur deyip hakkınızı aramazsanız yarın belki de hakkınız olacak olan meslekten olursunuz veya 5000 tlden diyeyim daha cazip gelir belki:)
-
@Minimalist peki aralıklar işte şu kadar kişi 80 83 arası 83 86 arası 90 üstü gibi o ayrım var mı
-
@ahmetozcelik35 sonunda noldu
-
@İbbfli19 sınavda birincinin 92 neti çıktı ve sınav 78 net ile kapattı. yani anketler çok gerçekçi olmayabiliyor.
-
@İbbfli19 yok araliklar genis hocam 81-85 gibi mesela
-
@Minimalist hocam o ankette yığılma 78-81 arasındaydı. ancak orada 300 kişi çağrıldı mülakata, burada en az 800 kişi mülakata çağrılacak.
-
@ahmetozcelik35, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Gülbeşeker hocam bu anket bana idari hakimlikteki 95+ doğrusu olduğunu iddia eden 35-40 kişinin olduğu anketi hatırlattı.
Neden böyle şeyler yapıyorlar.kacsa onu yazın
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ahmetozcelik35, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Neden böyle şeyler yapıyorlar.kacsa onu yazın
Tamam kolaydı ama bu kadarda çok yuksek ya
-
@onur06 taşra sınavında sadece IS LM iptal olur en fazla
-
@kemankeşş sadece onu yanlış yaptınız sanırım
-
@onur06 stagf yanlış benim de ıs lm de likitide dengesi hariç denge dedim
-
@zeyyyuss hocam kendilerince eğleniyorlar. tek açıklaması bu.
-
@ahmetozcelik35 hocam ben anlamadim burda da yigilma 81-85 arasinda zaten.
-
İtiraz etmenin faydadan çok zararı olucagi aşikar. şöyleki örneğin 78 de kapandiğini varsayalım 78 tam puan olduğundan dolayı orada 1000 kişi de olsa mulakata alicaklarindan tam puanlarda 800 kisi yerine cok daha fazla kisinin mulakata cagrilmasi olasi. Ancak soru itirazlariyla küsüratli puanlarla kapandiği takdirde son puan dilimindeki kişi sayisinin az olmasi daha olasi(küsüratli olmasindan ötürü)
Elbette yanlis sorulara itiraz edilsin demiyorum ama ortada böyle bir durum var.Diğer yandan arkadaslar gecen sinavda mulakata katilan bir arkadasiniz olarak 190 kisinin girdigi bir mulakatta 71 le kapatmisti. Burada mulakata 800 kisi katilicak. Benim şahsi tahminim 77-78 bandinda olacagi yönünde.
-
@Minimalist hocam ben de diyorum ki, bu yığılma gerçekçi olmayabilir. yanlış yaptığı soruyu kendince doğru sayanlar da var. hakimlikteki anketin analizini yapan çok oldu ve o ankete göre kapatacağı ham puan 80,5 çıkıyordu. sonuçta 78,5 ham puan ile kapattı. en az 800 kişi katılacak mülakata, bu faktörü göz ardı etmeyin.
-
@kemankeşş sadece ıs lm iptal edilir dediniz dayanağınız nedir onu merak ettim. Mesela subjektif objektif vergi yükü sorusu neden soğru sizce? Veya dışlama sorusu
-
@ahmetozcelik35 hakimlik kac kisi cagirdi