İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@jardel23 hocam ben de oyle düşünüyorum yanlis hatirlamiyorsam 600kisilkk istanbul 81le kapatmisti ve bu sinavdan daha dikkat gerektiren sorular vardi guyda.Herkes muhtelif vs farkli seyler var diyor ama o sorular herkesin bilecegi turdendi zaten guy daha zordu bu sinava göre. Yuksek kapatmasini istemiyorum ama korkuyorum acikcasi çünkü yüksek yapanlar cidden cok fazlalar
-
@Estevez Ortalama vergi oranı ise, toplam ödenen verginin toplam gelire bölümü ile bulunan orandır.
Objektif vergi yükü ise kişilerin belirli bir dönemde ödedikleri vergilerin aynı dönemde elde ettikleri gelire oranını ifade eder.
-
@pepe35 47'yi doğru yaptığınız için mi onda bi sıkıntı görmediniz?
-
@orwell kesinlikle
-
@MartinLuther kesinlikle zor demedim dostum. sadece guy bundan zor olmaz demek istedim.
-
@reagan 71 yerine 91 yazmışım. Tahmin sadece 80 altına sarkacağını sanmıyorum çok basit bir sınavdı basit hataları yapmayan kazanacak
-
B grubunda 31 57 ve 60 a kesin itiraz edeceğim dershane hocama sordum 3'ününde yanlış olduğunu söyledi hakkımızda hayırlısı arkadaşlar
-
@varol hocam ben soru doğru yanlış iptal edilmesin tarafında değilim. Ben neye istinaden işaretlediğimi adamların sormaya çalıştığını anlatmaya çalışıyorum. Ben ilk yaptığım açıklamayı da subjektif vergi yükü diyenlere istinaden yapmıştım zaten objektif dense neyse. İptal talebinde bulunulabilir mi tabi ki bulunulabilir nasıl ıs lm sorusuna bulunulabilirse sınav zaten özensiz hazırlanan bir sınav bunda da bunu demek istediler herhalde düşünüp işaretlenen soruların olduğu.
-
@Baelish sizin hangi şıkkı neden işaretlediğinizi merak etmedik ki biz, tanımın cevabının ortalama vergi yükü olduğunu söylediniz, halbuki tanımın cevabı onjektif vergi yükü o da şıklarda yoktu dolayısıyla soru iptal edilir
-
@Baelish ben herhangi bir yerde Ortalama Vergi Yükü'ne rastlamadım. literatürde vardır veya yoktur ben rastlamadım diye olmayacak değil. Ancak tanım açık ve net olarak Objektif Vergi Yükü'nü vermektedir. Ortalama Vergi Yükü'nü Objektif ile eş anlamlı tutamıyorum ben nedense . Çünkü soruda son derece bireysel kişisel bir tanım verilmiş ve ortalamayı mantıken düşünemiyorum. Ortalama deyince Toplam Vergi Yükü / Nüfus derim ben. Ortalama , yani ''Kişi Başına düşen'' ortalama vergi yükü. benim ödediğim 5 , seninki 10'dur. ortalama yükümüz 7,5 olur.
-
@lannisterjk hocam guy zordu buna gore ikisi de kpssden cok cok basit sinavlar tabiki ama inanin incirlik,kardak sorusu vs bilenle bilmeyen ayirt edecek sorular degildi. Ben 79dayim ve hep sonradan beklerken akilsizca son anda degistirdigim sorular yakti beni hepsinde de dogrulari silmisim yanlis isaretlemisim . Kaybedenin cok uzulecegi basit bir sinavdi guy en azindan bilindik anlasilir sorulari olan bir sinav
-
Anketler ne durumda yorumlayabilcek varmi
-
Bence 79 80 81 aralığında kapatacak
-
Anket kaçıncı sayfadaydı
-
@smithchi, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Çünkü soruda son derec
Hocam bende subjektif vergi yükünü, bireysel vergi yüküne eş anlamlı tutamadım. Ortalama vergi yükü olmasa soruda gidip subjektif vergi yükünü işaretlemezdim. Murat Güzelli'ye mesaj atın isterseniz, o da soruda sıkıntı yok dedi. Belki onun açıklamasını daha tatmin edici bulabilirsiniz. Şu vakitte bu soruya diyeceklerim bu kadar çünkü..Bundan öte sizi tatmin edebilecek bir açıklama yapamam. Yine de soruya dair itirazını yapın.
-
@karamell aynen benim de öyle
-
Twitrdaki anket 1000 i geçti . Böyle giderse felaket bi taban puan çıkacak 85 üstü . Yüzde 20 gösteriyor . Herkesin katılımı şart . Burdaki anketin katılımı çok az
-
@roses hocam ya valla kafami duvarlara vurdum doğru cevaplari son anda degistirmisim hep . Sanirim boyle sinavlarda tekrar dönüp bakmadan salondan kacmak lazim
-
@onur06 Hayır ilk etapta farketmedim maalesef. İtiraz dilekçesinde göz önünde bulunduracağım.
-
@kartalyürekli 1000 kişi 85 üstüyse bırakalım bu işi hocam dolmuş zaten 800 kişi