2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo Son noktaydı sanırım ben yinede @albertcamus a tartışmayı uzatmadığı için teşekkür ediyorum umarım ilan gelirde burası tartışma yeri olmaktan çıkar çünkü yönetim olsun yazanlar olsun bu başlıkta herkes fazlasıyla gergin keşke bu gece resmî gazetede bir ilanı görsekte yeni umutlar yeşerse içimizde....
-
@paretowilfredo müdahaleniz çok iyi oldu hocam saolun sayfalarca okumak zorunda kalıyoruz
-
@sui-generus Umarım dostum. Ikinizin tartışması başlıkta bugün gördüğüm en güzel muhabbetti açıkçası. Ikinize de teşekkür ediyorum herkes adına ve kendi hesabıma.
Sizler gerginsiniz dostum fazlasıyla anlıyorum lakin ben de sabırlıyım ama taş değilim
İnşallah çok zaman kalmadı dostum. Gelen haberlerin hepsi müspet. Söylediklerimi yanlışlayan hiçbir şey duymadım dediğim gibi. Muallak olan kısım düzenlemenin içeriği. Bu da kurumların iç dengeleriyle alakalı olarak değişkenlik gösteriyor. Daha önce de söyledim. Bakan Bey herkesi memnun etmeye çalışıyor. Süreci uzatan en temel şey de bu. Herkes artık kısa sürede işlerin netleşmesini bekliyor Kurumda da Bakanlıkta da. Konuştuğumuz büyüklerimiz de ahbaplarımız da. Bekliyoruz bakalım biz de sizin gibi. İnşallah en faydalı netice ortaya çıkar ve tez olur artık. -
@karamell tekrar sağolun. Allah kolaylık versin.
-
@paretowilfredo dostum bu söylediklerin vmy için geçerli değil mi yine. Orada müspet haberler yok mu.
-
@paretowilfredo hocam sizce bu süreçte bize düşen ders çalışıp beklemek mi yoksa hazır bi şekilde bizde burdayız demek ki? Fikrinizin 2. Olduğunu düşünüyorum ama bu anlamda buraların hareketlenmesi gerekirken hep bi tartışma, her zaman olduğu gibi buna ön ayak olmanızı bekliyorum şahsımca,şimdiden teşekkürler
-
Ocak guy maaşı ne kadar
-
Tecrubeli arkadaslar.kpss ye calisir gibi calisin derken kasit ne? Ben kpss cikmis sorularindan calistim kpssye hep.simdi de oyle yapsam yeterli olur mu mesela? Yoksa konu kitabini en bastan mi hatim etmek gerek uzun surmez mi?
-
@merasim34 5076 TL
-
@zenginmemur evet ben görüşmüştüm yanılttı beni de bende üzgünüm ve 3 kere elenmiş olsamda mülakatta yinede ilanları bekliyorum :((
-
@sonunageldim Hocam arkadaşların kastı; normal kpss çalışmayla aynı itina ve düzende, yani konuları çalışıp üzerine çıkmış ve özgün soruları çözüp hazır olmak anlamında.
Belki daha tecrübelilerden cevap almak istersiniz ben sadece kavramı açıklamak istedim.
Eğer konulara hakimseniz zaten çıkmış, özgün soru çözmek ciddi bir aşamadır.
Başarılar dilerim. -
@maveraünnehr35 canınız sağolsun sanki kötü bir şey mi yaptınız sayenizde içimize umut doldu. Allah razı olsun tekrar, hiç ilgilenmeyebilir, hiç paylaşmayabilirdiniz de... İnş ertelemeli de olsa, siz de bizler de ekmek kavgasından galip ayrılırız...
Başarılar. -
@maveraünnehr35 ayniyız dostum.İlgöç var işte kaderimize inandık.
-
@cemalicoşan hocam sadece konu okuyun, kavram calisin vs vs seylerde var.cikmis kpssden farkli tarzlari da var guy sorularinin ozellikle tecrubelilerden bu cumleyi acarlarsa baya yardimci olurlar
-
Ola hani guy ilani
-
https:// www. mymemur. com. tr/service/amp/gib-calisanlarinin-gelir-uzmanlik-sinavi-sorunu-cozuldu-kpss-sorunu-devam-ediyor-114480h.htm#click=https://t.co/XZ0viFlrAC
Şunu da şöyle kenara koyalım.
-
@besiktas35 Allah nasip etmesin bu isteklerini inşallah
-
@besiktas35 coook ama cook ciddi bir problem bu. Guyun onunu tamamen kapayacak bu istekleri kimse farkinda degil.paretoda defalarca dedi ama cok az kisi ciddiye aliyor.bu kuumdisi son guy olabilir haberleri yok. Adamlar sinavsiz vhik olduk simdide sinavsiz guy olalim diyorlar ve asiri israrcilar...bir tarafta defalarca sinav mulakatla girmeye calisan bizler bir tarafta bunlar.kurumicinde gu guy olanlar nasil birlesip itiraz etmiyor aklim almiyor
-
@besiktas35 ya hukuka mesleki alim sartlarina falan aykiri bir sey degil mi bu? Birileri danistaya falan dava acsa bu karar iptal edilmez mi? Uzman yardimcligi alim sartlarini tasimiyorlar sonucta
-
@cemalicoşan inşallah yakın zaman içinde gelir bende hepimizde yeniden başlarız