2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@swezy kimse açıklama yapmaz çünkü kimsenin umrunda değil. Bir hocam hep derdi ki hak verilmez alınır biz hakkımızı almak zorundayız sürekli aramamız gerekli
-
@scofieldmustafa ben sevdiğim insanları kaybettim sacma sapan hareketler yapma saygın olsun biraz
-
@sokrates12 iptal oldu. Yüz yüze yapılmayacak.
-
@bybredd evet gerekirse beklerim bu arada rahat rahat calısırım. Sınavı yapacaklar cünkü gelir uzman yardımcısı acıgı var kurumda ve bence cok gecikmeyecek sartlar uygun olunca cagırırlar. Dünya alarm halinde sizin cevrenizde yakınlarınıza bir sey olmamış olabilir ama milyonlarca insan öldü. Son 2 aydır hastalık daha agresif seyrediyor. Dönem bu durum bu
-
@güneşşş sınavlar ertelendiği hepimiz zaten burada normal olduğunu beklememiz gerektiğini konuştuk fakat şu an birçok sınav gerçekleştiriliyor demek uygun ortam sağlanıyor ki sınavlar yapılıyor biz de doğal olarak kendi sınavımızın yapılmasını istiyoruz. hiçbir sınav yapılmasa sadece biz diretsek dediğinizi anlarım
-
@aytenka her neyse artık. Kurum karar verecek biz uyacağız zaten.
-
@güneşşş allah rahmet eylesin hocam geride kalanlar için hayırlı uzun sağlıklı ömürler dilerim. evet ben de öyle düşünüyorum mümkün olan en kısa zamanda yaparlar sınavı yıpratmamak lazım kendimizi hayırlı bir tarih olur umarım herkes için.
-
@karar Tesekkür ederim. Dilerim sevdiklerimizle birlikte bu süreci sag salim atlatırız
-
@hayırlısıı valla beklemenin sonu yok lakin iibf den birşey olmaz bu tavırla isteyen kurum istediği sınavı mülakatı yapıyor görüyoruz yapanları ama bizimkiler hala kirim zitin bilirliyicik siniv tirihini bikliyilim diyorlar beklesinler bakalım daha çoooookkk bekleyecekler sınav nisanda mayısta olursa görücem ben onları
-
@poncik hocam büyük ihtimal martta olacak neyse 2021 kpss az kaldı daha çalışmamış insanlar vardır biraz da onları bekleyelm hayatı bekleyerek geçiriyoruz zaten
-
Bu gidişte Mart'ta olursa gene iyi
-
@adanali01 martta olursa şükür
-
@poncik büyük ihtimal o zmn olcak hocam
-
@poncik aynen durmadan arayalim, telefona cikan memer bakani arayip "ne lan bu iibfnin hali, hemen sinavi yapin" demesi lazim
-
@rabia89 valla ben koptum açıkçası. Kpss öncesi haftanın 5-6 günü 6-8 saat civarı çalışırken şimdi 2 günde bir en fazla 2 bilemedin 3 saat (o da zar zor) çalışabiliyorum. Çalışmak bile denmez göz gezdiriyorum. Kendimi geriye gidiyormuş gibi hissediyorum. Siz de durum nasıl?
-
@poncik isteyen istediği gibi fikrini belirtir. Ara hadi hergün yapıyorlar mı sınavı. Sınavlar bugün iptal edildi sen ne anlatıyorsun.
-
@poncik insallah mayısta olur sen de sinir içinde beklersin seviyesiz yeter be sizden cektigimiz capsız seni
-
@güneşşş soytarı sensin ona buna satasiyorsun burda yeter yazma seni dinlemek zorunda miyiz!sinirleniyorum bu tipleri gorunce
-
@earth11 kendine bak önce sen. Karsımdaki saygılı oldukça sorun yok taklidimizi yapıyor oradan yazarken seviyeye bak. Sabır tasırıyorsunuz artık. Girme o zaman
-
@güneşşş hooppp yavaş ol bakalım saygısız