2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@karar emeklerin için teşekkür ediyorum. Umarım bir revize durumu olur, çünkü bunun için hala bir hayli vakit var. Gönlünüzce olsun
-
@strtmn kendim için gitmedim öyle olsa yazmazdım çoluğu çocuğu perişan ettiler bu düşünceyle gittim teşekkür ince düşüncen sağol ablam insanları işsizlikle büyüttüler misal sen bir nesli neyse ... inşlh dua edelim revize olsun peşindeyim bu işin allah kurtarsın .
-
@karar sagolun hocam cevap için umarım elimizden bisey gelir
-
@karar yok canım. Mesela ben diye bir şey yok. Kimi nesiller canı ile ödedi. Biz de yüksek enflasyon,faiz ve kur sarmalının getirdiği fakirlik ile ödüyoruz. Mesele bundan mütevellit
-
@esbk-1 rica ederim senden de allh razı olsun ben bensem bu işin peşini bırakmıcam ama tek ağacın üstüne yağmur yazmaz ormanın üstüne yağmur yağar kim ne yapabiliyosa başvuran herkes 75 85 92 puanlı adayların bu ilanın revize edilmesi için uğraşması gerek . Kaldı ki 1200 kişi çagrılsa kimseye zararı olamaz ya da 5 il tercihinin. Geneli kapsasın isterim elbet. Tek ili görünce sözlü alımı gözüm görmedi ama çook yanlış çook .
-
@strtmn meseleleri mesele etmezseniz mesele kalmaz senin ki demirel
-
@karar memleket olmuş yolunu bulanlar derneği. Herkese bol şans
-
@strtmn demirelin sözü mü bu da ?
-
@karar 3 bizden 3 onlardan. Demirel'in başka sözünü bilmiyorum.
-
B grubuna dönerse daha kötü olur. Orada ise 4001 kodu var. KPSS-Alan ise İİBF dışındakilere doğal engel oluyor.
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı@karar işte dostum hazine uzmanlığı demekki neymiş hukuk iktisat maliye bilmesene sadece yds 70 ile daha iyi şartlarda mülakatıda geçersek çalışabilirmişiz.Yani Taşra uzman yardımcılıkları acilen alımlarında B grubuna dönmeli.Çünku p48den 90 alan adam her yıl listede olur.
-
Ama CİMER cevapları kopyala yapıştır oluyor. TBMM dilekçe komisyonu mantıklı olabilir.
@selimali, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı@karar Emeklerinize sağlık, kendi adına teşekkür ediyorum. Bende Personel dairesini aradım ardından personel dairesinde de çalışan bir kaç kişiye ulaşabildim. Dilekçe ve Cimer tarafından gelen yazılara cevap iletilmesinin zorunluluk olduğunu ondan dolayı bu yola başvurmalısınız dediler.
-
Mantıklı olan ilk 1200 kişinin mülakat görmesidir.
Ancak puanı 83- olan adaylar şuan mevcut ilanla yerleşebilme şansı ediniyor.
Bunu(ilk 1200kişi) savunacak kişi sayısı da haliyle az olacaktır gibime geliyor. -
@muhalba Bence de ortak çözüm, il seçim opsiyonun artması kimseyi üzmez
-
@hayırlısı035 saygı duyarım hocam.Ben guy duy olup hala sınavlara girme azalır diye düşünerek yazmıştım.Yoksa B grubuda olsa bu kadrolar sadece bize açılmalıdır.Size katılıyorum.
-
@pepe35 guyda olduysa duydada olmalı.
-
@sokrates12 bu mantık diğer düşük alımlı illerde geçerli olmayacak sanırım 2 kişi alan bir il ilk 24 e giren kişinin şansı vardır oluyor..Sanırım bu il tercihlerinde hiç bir mantık çalışmıyor.
-
Bu ilan eskisi gibi gelseydi herkes memnun olurdu.Şimdi kimse memnun değil...
-
@blackbird Hocam mantığı anlamadınız sanırım. Örneğin guy sınavında 10 kişi alıcak bir il 80 le kapatmıs olsun. 80 puanin sıralamasını 4 bin oldugunu dusunursek o il için guy taban puani olarak 50.kişiye 4 bin siralama gelmiş.
O zaman defterdarlık alımında o il için oranlayinca 10 kisi icin ilk 1250 yani yaklasik 83 84 puani dogru bir tercih kabul edilebilir deriz. -
@sokrates12 hocam guyun taban puanlari 5 katla bile gecmis yillara gore yuksek kapatti .deftarlik bu gidisle ya cok dusuk ya cok yuksek kapatacak gibi sinavlarin ertelemesinden bide 4 kati az iller dusuk cok alim yapan yuksek kapatir gibi sanki.acayip bi durum istatistik bile uygulasak cikamiyo insan allah yardimcimiz olsun insallh.
-
Valla bu gidişle Bismillah diyip yazıcaz artık bildiğimiz kumar resmen.