MHUY 2018 ETKİNLİK
-
Arkadaşlar twitterda etkinlik var destek olalım
-
Gören yazsın taga arkadaşlar. Varlığımızı hissettirmezsek 5-10 kişilik ilanlara mahkum kalırız.
-
@ertugrulbey @karar @can @kd16 @Fernando-Reges @John-Stuart @intermilan @Elinor-Ostrom
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı
DUYURU: CUMA GÜNÜ SAAT 21:OO da #1000malihizmetuzmanyardımcısı tagı ile etkinlik yapılacaktır. Destek olalım ve facebook twitter da duyralım. -
@mhd dostum boş yere kendini yorma bu insanlar için deymez . nasıl olsa gelen her ilana biz başvuruyoruz onlar düşünsünler burda ağlamaya başlayacaklar yok atananlar baş vurmasın , sınava girenler daha girmesin vs vs vs . seçime kadar ilan gelmezse ki gelecek gelenlerde belli 15 -20 kişi . o zaman sen seyret buraları para toplayan mı ararsın tag satın alan mı ararsın ne ararsan ara ama sabredip bekleyelim bakalım bizlerde bu milletin sabır taşı ne zman çatlyacak
-
@t-robert-malthus hocam alımlarla ilgili
herhangi bir duyumunuz var mı? -
@t-robert-malthus hocam evt keşke katılım çok olsa sesimizi daha çok duyurabilsek ama malesef insanlar duyarsız. Ama katılanlar ile devamlılık sağlamak ta etkili olabilir belki. En azından seçim öncesi bir kıpırdanma sağlayabilir. Tabi mhuy için guy için filan kısa dönemde zor gibi.
-
@mhd @t-robert-malthus Hocam ben de arkadaşla aynı fikirdeyim şurada 10 kişi bir araya gelip tag satın alsak yüzlerce tweetten daha etkili oluruz sen de görüyorsun TT'ye bile girilemiyor ama emin ol TT'de görünürse hiç alakası olmayanlar bile yanımızda olur. İnsanların duyarlılık göstermesini beklemekten ziyade kendi beklentilerimizi kendimiz karşılayalım derim ben.
-
Hocam çok kez tt çalışması yaptık yetersiz kalıyor bence bakan beyin attığı twitin altına yazsak daha etkili olur gibi
-
@underw @T-Robert-Malthus Katılıyorum TT olmak önemli onun için tag almalıyız. Ben o işten çok anlamıyorum ve zamnımda kısıtlı inanın twitleri bile akşam işten atıyorum özel sektörde çalışıyorum. Para toplayıp işi organize edecek biri olursa her türlü desteğe varım.
-
arkadaşlar mrb bu ara malum pek bir sessiz gidiyor, değil ilan duyumlar bile yok bunun en önemli sebebi yapılanma süreci.Yeni süreçte artık kurumların alım ve alım sayısını CB'na bağlı olan Strateji ve Bütçe Başkanlığı onaylayacak ,özlük işleri ise Devlet Personel başkanlığı tarafından yürütülecek.Hal böyle olunca bütçe çalışmalarından da kaynaklanan bir yoğunluk var ilanın yılbaşından önce gelmesi zor gibi gözüküyor.
Bu süreçte şuanda lehimize olacak şey GUY ve DUY alımlarının biran önce sonuçlanması olacaktır. -
@fridakahlo siz alımı ne zaman bekliyorsunuz?
-
@intermilan hocam aciliyetine bağlı eğer öyleyse Aralık da olabilir , benim beklentim yılbaşından sonra olacağı yönünde
-
@fridakahlo yani ocak şubatta bekliyorsunuz peki kesin alım olur mu?
-
@intermilan hocam o konuda şuan için bilgim yok maalesef sadece hazırlığının yapıldığını ilanın hazır olduğunu duydum ama sizde biliyorsunuz artık heran herşey değişir oldu buradan kimseyi boşa ümitlendirmek istemem, tercübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim bu birazda bize bağlı daha önceki iki GUY ilanında olduğu gibi etkinliklerle gelir inşalh karamsar olmayın birazcık daha sabır
-
@fridakahlo peki mulakatlar ne zaman olur guy icin??
-
Benim tahminim guy dguy mülakatları yapılıp sonuçlar açıklandıktan sonra mhuy ilanının geleceği yönünde.(duyum değil) çünkü 350-400 kişilik ilan gelirse aynı kişiler başvurursa hiçbir anlamı kalmaz.
-
@busus GİB de hizmet içi eğitimlerden kaynaklı yoğunluk olduğunu Ocak ayında bu eğitimlerin biteceğini duydum, bende buna bağlayarak Ocakta bekliyorum
-
@872 aynı kişilerin başvurmaması için katılıyorum hocam, ayrıca hem bu ilan için hemde yeni Guy ilanı hatta DUY ilanı için seçim sürecinde sesimizi duyarlar diye düşünüyorum
-
@fridakahlo inşallah hocam
-
@mhd, içinde söyledi: MHUY 2018 ETKİNLİK
@ertugrulbey @karar @can @kd16 @Fernando-Reges @John-Stuart @intermilan @Elinor-Ostrom
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı
DUYURU: CUMA GÜNÜ SAAT 21:OO da #1000malihizmetuzmanyardımcısı tagı ile etkinlik yapılacaktır. Destek olalım ve facebook twitter da duyralım.