Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Dostlar hani otobüs beklersiniz 1 saat gelmez ya bu da öyle bişe. Bekledikce gelmiyo, kovaladikca kaçıyor. Hata bizde mi beklemesek gelirdi belki de.
-
-
Bir arkadaş yazdı ya içi dolu ya da boş yarın açıklanacak diye bir duyum aldım emin değilim diye ondan bahsediyorum
-
-
Hocam bitirdin bizi kopardın, 2 Zara 80lik ettin
Adam olayı çözmüş, herkes yarın rolünü gereği gibi yerine getirsin.
Duyumcular, hissedenler, rüya analistleri sizler de yerinizi alın -
@economistic kısır döngüye girdik sanki hiç bitmeyecek bu süreç ama eminim elbet tutturucagiz bir sabah emeğin alkışı hakediyor güzel insan
-
-
................
-
-
Valla burcu hanıma twit attım başkana 8. prom. açıklanmasını ve 9. prom. ilanını iletirmisiniz diye beğendi twitlerimi bakalım ben buna da sevinir oldum
-
Kitabın adi: "Nasıl İşsiz Kaldik"
Yazar:@economistic @Deficit @guyman @azsakallıdede @FameFabre @hayde35 @feri @aysesal @nefiseok @hayalimsgk @atiba @wesley10 @sefa05 @2525 @jungss @muiibfDostlar herkes 5 6 sayfada SGK yi beklerken kaçan diğer sınavlar nedeniyle nasıl işsiz kaldığını süreçte yaşadığı sıkıntıları anlatan bir yazı yazsın. Kitabı hazırlayıp satalim da yolumuzu bulalım Nasıl satar var ya bu kitap
-
@ParadoX hocam bence pdf ye düşer o kitap
-
@ParadoX vay arkadaş bizi hiçbi yerde etiket yapmayın zaten İsmet kim ki pehhh
-
...............
-
-
@economistic cok güldüm gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz:) Ben cok aktif yazamıyorum telefondan zor oluyor ama herkesi takip ediyorum.umarim eğitimlerde birlikte olur bu grup yarinda aciklanmazsa h.sonumuz yine pert... sonra pzt.den cumaya yine etkinlik.cidden kısır döngü..
-
@hayalimsgk Bak yukarda Allah var yemin ederim bir saat baktım kimseyi unutmayayım diye. Hakkını helal et ya valla istersen iletiyi sileyim kardeşim. Kendimi sildim seni ekledim dostum.
-
@ParadoX hocam gerçekten işsizlik kitabı arıyorsanız yazılmışı var:) "Boşuna mı okuduk?" Türkiye'de Beyaz Yakalı İşsizliği - Tanıl Bora
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı sayfasında yarın:
Sabah 09.00-10.00
@ParadoX :Dostlar günaydın. Bugün yine beraberiz. Ne güzel hep beraberiz. Çok kaynaştık.
@yldzkrc : Günaydın. Sana katılıyorum.
@ESTEVEZ : Günaydın ben bugünden çok umutluyum. İnşallah bugün açıklanacak.
@GMSMUSTAFA : İnşallah inşallah. Hadi inşallah.
@atiba : Benim de hissiyatım bu yönde. Duyum değil tahmin. Bugün öğleden önce geliyor.
@yldzkrc : Bu grubun seviyesinden çok memnunum.
@2525 : Çok yorulduk çok uğraştık. Bugün hakkımızı alacağız.
@paretowilfredo : Dostlar selamın aleyküm. Bir dernek başkanını daha olaya dahil etsek mi? Destek almak önemli.
@aysesal : Günaydıııın. E artık bugün zahmet edip açıklarlar. Yoksa açıklamasınlar zaten.
@memurtipliadam : Ya açıklanmazsa
@azsakallıdede : Bugün hava güzel, enerji tavan, herkes umutlu. Açıklanmaması için bir sebep yok.
@memorist : Günaydın. İnşallah bugün açıklanır. Hayırlısı.
@mov : Bugün rüyamda kesin açıklanıyordu.
@hayalimsgk : Benim de kardeşim gördü rüyasında. Kardeşim gördüyse kesin bugün açıklanıyor.
10.00-12.00
@ParadoX : Hadi bi kaç tweet atalım.
@FameFabre : Hiç nedensiz bugün 17:13 ila 18.37 arasında açıklanacağını düşünüyorum.
@jungss : Benim de içime doğdu bugün.
@Stigltz : Bence daha 5 gün var açıklanmasına.
@Memnun-Kaygısız : Umarım artık açıklanır psikolojik olarak çöktük.
@kütüphanesakini : Öğlen oldu hala umudunuz var mı yaa
@düsenberi : her şey başkanda bitiyor bence.
@aysesal : Offff hala açıklanmadı psikolojimiz bozuldu
@ParadoX : psikolojik olarak yıprandık.
@economistic : Duyum var mı duyum
13.00-15.00
@nefiseok : Gece açıklanacak sanki
@klapaceus : Sanki hiç açıklanmayacak.
@jungss : Yıllarım heba oldu
@dembaba : Başkan hayırlı cumalar yazdı. Hadi altına sonuçları açıkla yazalım.
@muiibf : Ah bi açıklansa
@economistic : Bi açıklansa
@aysesal : ah ah bi açıklansa16.00-18.00
@hayde35 : Duyum aldım yarın açıklanacakmış. Ama inanmayın.
@FameFabre : yarın büyük gün yaşasın
Yeni kayıt olan biri : İçini döker.
@chebyshev : sabret dostum
@muiibf : canını sıkma dostum
@serkan21 : bişe yapmak lazım napsak
@aysesal : napsak ders de çalışamıyorum
@paradoX : guydan da olacağız
@sefa05 : bişe yapmak lazım
@wesley10 : etkinlik yapalım 21.de twiterdayız21.00
@kütüphanesakini : tag nedir
@wesley10 : #SGKbusanasonsözümolsunkızmayın arkadaşlar. Ağlanacak halimize gülelim istedim.
@Antimülakat @aliveli de okumalı bu senaryoyu. Forumdaki diğer konulara "Forum Kullanma kılavuzu" şeklinde dağıtılabilir. Siz de gülün diye etiketledim dostlar
-
Merhaba arkadaşlar. Sanki böyle açıklanacakmış gibi bi his doğuyor içime sonra o gün bitiyor, ertesi gün tekrar baştan. Ben şaşırıyorum işlerin bu kadarrr uzun sürmesine. İnşallah bu bekleyişlerimizin mükafatı olarak güzel haberler veririz birbirimize. Eşim takılıyor bana sen doğunca anca açıklanır diye. Sus diyorum ağzını hayra aç Rabbim nasiplenenlerden eylesin bizleri inşallah