YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Hocam "disardan" forum disindan demek birilerinin tanidigi duydugu yani :..)
-
@serty66 forum dışından
-
@gencburokrat bir an kaymakamlık sayfası sandım yüreğime iniyordu
-
@sbkyciniz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serty66 forum dışından
Hmm pardon o zaman, Facebook’ta kurum içi kurum dişi ayrımı yapılsın muhabbeti olmuştu, orada kaldı aklım sanırım ama 50-100 kişinin 90-100 arası alması taban puanını fazla etkilemez diye düşünüyorum. Ayrıyeten 21 gün kaldı, bu süreçte olur mu olmaz mı diye stres yapmak yerine, akışına bırakmak daha mantıklı çünkü yüksek aldığını söyleyip insanları kandıran ve bunu bir eğlence haline getirip bundan zevk alan çok troll var piyasada, bunlara prim vermemek lazım.
-
@foucault Evet ben kurum içi kurum dışı diye karıştırdım.
-
O bu değilde biz hiç şeyi hesaba katmıyoruz bu kurum içinden sunacakları 875 e dahil ederlerse örneğin 575 dışardan 300 içerden o zaman ne olcak
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
O bu değilde biz hiç şeyi hesaba katmıyoruz bu kurum içinden sunacakları 875 e dahil ederlerse örneğin 575 dışardan 300 içerden o zaman ne olcak
Öyle bir ihtimal yok. Alınacak personelin 5 katını çağırıyorlar. İçerideki ile dışarıdaki farklı...
-
@sinavparambitti hayır dahil edemezler 65 kişi kurum içinden alınacak onlarda da 5 katı mülakata çağrılacak işte.
-
Arkadaşlar şu konuya açıklık getirelim sınava giriyorsunuz ama sınav hakkında bilginiz yok kargaşa yapmayın lütfen kurum içi ve kurum dışı girenler ayrı değerlendirilecektir onların yükselmesi söz konusu bizim ise yeni atama, ikincisi ise sınavda standart sapma kesinlikle YOk!!! Her soru 1 puan ve yanlış doğruyu götürmüyor , dolayısıyla 875. Kişi eğer 10 kişiyse 10 kişi , 100 kişiyse 100 kişi de dahil edilerek mülakata alınacaktır bu kadar basit
-
@gencbiraday okumadım orayı haklisin sorry
-
@Qrats 91
@antoniogramsci 91
@Emoward 91
@epikür 90
@derya-senol 90
@Hamidiye 90
@rhadamanthus 88
@muzgor 88
@bcbc3434 88
@foucault 85
@görünmez-el 85
@hahamas 85
@fetih 85
@mavkav 85
@tudisiar 84
@dlknn (Dışarıdan) 84
@gencbiraday 83
@onder 83
@sinavparambitti 83
@bynkeynes 83
@grundig 83
@yazgan 82
@suaybg 82
@slhn 82
@gencburokrat 81
@savcıturgut 81
@serty66 81
@antoniogramsci 80 (Dışarıdan)
@sbkyciniz 79
@Okahraman07 78
@North-remembers 78
@dlknn 78
@rintintin 78
@ese03 77
@Hukuksever 75
@Qrats 74 (Dışarıdan)
@bynkeynes 73 (Dışarıdan)
@North-remembers 71 (Dışarıdan)
@dlknn 62 (Dışarıdan)
@dlknn 58 (Dışarıdan)DIŞARDAN İBARESİ FORUMA ÜYE OLMAYIP ÜYE ARKADAŞLARIN TANIDIKLARININ PUANLARI, KİMİN ARKADAŞIYSA ONUN NİCKİ İLE PAYLAŞIYORUZ.
-
@pablomu, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@gencburokrat bir an kaymakamlık sayfası sandım yüreğime iniyordu
Kaymakamlıkta 85'ten yukarıda görmedim, olsa paylaşırlardı diye düşünüyorum. Az bi umudumuz var 69 netle o da gitmesin
-
@gencburokrat reis benim sınıf arkadaşımın 91 neti var zaten fakülte birincisi kaymakamlık sinavinda
-
@gencburokrat inşallah bu tablo bütünün sadece bir köşesidir yoksa 70ler hava alacak
-
Merhaba arkadaşlar gn içinde takip ediyorum bu sayfayı. Yeni giriş yapabildim. Benden de bi 70 lik çıkar️
-
Dışardan bir arkadaşım 71
-
@hoffafd ne bu yazı 3 yıldır tatil nedir bilmiyorum
-
@iktisatsever doğrudur
-
90 benim de
-
80 altında alan arkadaşlar görüyorlar ama yorum yapmıyorlar veya yapılan anketlere katılmıyorlar haliyle ortada yüksek puanlıların yaptığı paylaşımlar veya istatistikler olunca sınav yüksek kapatacak gibi bir algı oluşuyor.