10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
SAAT 20:00 DA
#1000malihizmetuzmanyardımcısı
TAGI İLE ETKİNLİK YAPILACAKTIR BİRLİK OLALIM LÜTFEN.
-
Gecen ogretmenler tt oldu,ondan once,su urunleri muhendisleri bir ara bi teknisyen grubu,simdi uzman cavuslar ha bir ara ziraat muhendisleri tarim kredi icin birlik oldu daha arttirilir sanirim,biz de ise eger o totalleri yanlis eksik gostermiosa twitter 200 300 twiit oda ayni kisiler,tabiki ilan gelmesi icin ya da mulakat icin ya da bir baska sey icin her seferinde ses duyurmaya calismak yorucu psikolojik olarak da iyi gelmiyor,devlet o her seyi planlidir diye dusunup eslik etmeyen varsa oyle olmuyor iste arkadaslar iibf nin hali hepimizin malumu a kadrolar kolay isler degil ders calisma asamasi kadar ilan gelmesi de agir bir sureç,bilmiyorum fiyati neyse bu teknik isleri anlayan biri varsa tt satin alalim twitteri kucuk gormeyelim bircok tv ve yayindan daha etkin ya da yine ilan verilsin gazete etkinlikten sonuc cikmiyor diyoruz o zaman daha iyi onerisi olan varsa lutfen onu yapalim,her gun devlet personeli osym yi bazi kurumlarim ik sayfalarini kontrol etmekten gina geldi,gercekten baska ne yapabiliriz?
-
Hic bir hareketlilik yok mu kurumda acaba
( duyum vs )
Bu kadar tweet nereye gidiyor:( -
@duyguuu37 Aslında farklı farklı kurumları isteyenler birbirine destek olsa tüm sorun çözülecek. Bugün bir ara tt olduk. Zor değil yani. Örneğin ben mhuy istiyorsam sgk istemesem bile destek olmalıyım, aynı desteği sgk isteyen de mhuy etkinliğinde gösterecek. Herkes birbirine destek olsa herkesin işi de görülür bunu anlamalıyız.
-
Tag satın almaktan başka çare yok gibi.
-
@deumaliyecisi hocam ben mhuy istiyorum ama sgk sayfasindayim boyle bir ayrim olabilir mi ben dun mhuy icin twiit atarken sgk nin da etiketini de kullandim ozellikle tt olunca hem guzel idealist olmak da Allah askina ben mhuy istiyorum diye ilan gelince sgk ya basvurmayacak miyim ya da guy a ya da baska bir seye hakikaten boyle insanlar varsa tebrik ederim
-
arkadaşlar salı 21.00 de sgk için etkinlik olacak bugünkü etkinlikte onu da duyuralım belirtelim. Bugünkü etkinliğe de destek olalım. sgk için de taleplerimizi bildirebliriz.
@mhd @872 @hedefsgk @DS1966 @erdemcanbey @eomer @karar @mrnobody @duyguuu37 @kuşçubaşıeşref @evandro @kd16 @johnstuartmill @mrnobody @b-ays @Snmrhn @James-Buchanan @Jan-Vesely @Fernando-Reges @ezo -
akşam her ikisi için de atalım bu arada burcu şensoy sgk için şu anlık bir hehangi bir çalışma olmadığını söylemiş
-
@hedefsgk arkadaş ilan yakın demişti. @T-Robert-Malthus
-
@mrnobody arkadaş şöyle bir soru sormuş hanımefendi merhaba. Sgk denetmen yardımcılığı ilanını ümitle bekliyoruz. Bir bilgiye sahipmisiniz acaba. Teşekkürler. burcu şensoyun verdiği cevap Hayir böyle bir durum henüz yok, Kurum insan kaynaklarini arayiniz yine de
-
@hedefsgk insan kaynaklarını arayınca ilanla ilgili bilgi verirler mi ki?
-
@hedefsgk hazırlık olsa da kimsenin hazırlık var diye açıklama yapacağını sanmıyorum.Ancak bakan ve ya yardımcıları söyler diğer kişilerin açıklamasına çok fazla bakmam
-
@872 denemediğim için bilmiyorum ama vereceği cevap ya bilgimiz yok yada siteden takip edin gibi cevaplar verirler gibvi düşünüyorum
-
@mrtvrt arkadaşlar ben geçen gün burada keşke MHUY etkinliği de yapsak dedim, birisi çıkıp burası denetmenlık sayfası kendi sayfanda konuşun demiş.
Ben de buna istinaden MHUY etkinlik sayfasını açtım ( İyiki de açılmış destek olan herkese teşekkür)
Oysa 4 yıldır bu işin içinde olan birisi olarak KPSS A İlanıyla ilgili olarak her konu bütün İİBF linin sorunudur.
Ben SGK ya da destek veriyorum vereceğim de.
Bugünkı etkinlik için MHUY ve SGK için ayrı ayrı 2 tagla başlayabiliriz. Eğer tutarsa bu şekilde tutarsa hergün bu şekilde yapabiliriz.
Tag belirleme işini de ortak akılla yapalım. -
@mhd kardesim bende dün etkinlikte atmadiysam rt etmediysem 100 tivit vardır.
bence birlik olmak en iyisi.
eline saglik kardeşim olmadı tag satın aliriz -
@deumaliyecisi çok doğru bir yere değindiniz hocam, daha birlik olamıyoruz. Guy DGUY mülakat tarihi bekleyen adam sadece mülakat tarihlerinin açıklanması icin yapılan etkinlige katılıyor, keza SGK bekleyen adam sadece SGK ile ilgili etkinlige katılıyor. İlgili puanımız olmayabilir veya çok düşük olabilir(ki benim de puanım sgk vs yerlere yetmeyecek kadar düşük) ancak bu ilanların gelmesi olası guy dguy mhuy alımında bir o kadar insanın önümüzden çekilmesi demek. Benim puanım zaten Yok veya nasıl olsa yetmeyecek mantıgıyla hareket etmek yanlış. Bu ilanlar gelmezse önümüzdeki insanlar mecburen guy dguy mhuy'a başvuracak o zamanda malesef çok yüksek kapatacak.
-
@merasim34 herkesin eline sağlık kardeşim, önemli olan birlik olup önümüzdeki bu tıkanık, işlemeyen süreci açıp emeklerin karşılığını almak.
-
@mhd valla kardeşim ben de tüm etkinliklere katılmaya çalışıyorum. vmy puanım yetmiyo katıldım. dguya katıldım. mhuy belki sınırdayım katılıyorum. başka etkinlik yapalım deseler katılırım. bazı arkadaşlar her etkinliğe katılıyor ama çoğu kişi yok. mhuy sgk guy dguy vmy duy ayırt etmeden yapmalıyız bence. ama herkes canının istediğine katılıyor bilmiyor ki gelecek ilan önünden biçok kişiye götürecek. belirleyelim ortak tag
-
@mrtvrt, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
arkadaşlar salı 21.00 de sgk için etkinlik olacak bugünkü etkinlikte onu da duyuralım belirtelim. Bugünkü etkinliğe de destek olalım. sgk için de taleplerimizi bildirebliriz.
@mhd @872 @hedefsgk @DS1966 @erdemcanbey @eomer @karar @mrnobody @duyguuu37 @kuşçubaşıeşref @evandro @kd16 @johnstuartmill @mrnobody @b-ays @Snmrhn @James-Buchanan @Jan-Vesely @Fernando-Reges @ezo@can-mavi @desa121215 @hahamas @T-Robert-Malthus @Elinor-Ostrom @özgeSmith @Mahlaki @istatistikçik @keynesinabv
-
@james-buchanan Hocam, iki tagla gündeme giremeyiz diyor arkadaşlar, ugun MHUY için plan yapıldı SGK yi yarın yapsak. Gün gün gitsek.